Canım ben pregnom kullanıyorum, aynı zamanda emzirdiğim için bunu önerdi. folik asit dışında farklı vitaminlerde var içerisinde.Kizlar gunaydin bisey sorucam folik asit kullaniyomusunuz
Kullaniyorsaniz ne marka
Siz de mi ard arda emzireceksiniz? Benim de 21aylık oğlum var ve emzirmeye devam etmek istiyorum bu süreçte. Hayırlı olsun bu arada.Canım ben pregnom kullanıyorum, aynı zamanda emzirdiğim için bunu önerdi. folik asit dışında farklı vitaminlerde var içerisinde.
cnm senin değerin kaçKizlar hersey iyi güzel derken okuldan bi geldim camasirda leke gördüm. Hemen gittim tabi hastaneye cok şükür bisey yok gibi. Kanama alanida görünmedi ama progestan verdi. Okulada gitmiycem bu hafta
Merhaba, 5in üzeri gebelik oluşmuş demek. Hayırlı olsun. Beklenen adet günü geçtikten sonra bir tahlil daha yapıp yükselişine bakabilirsiniz.kızlar, ilk hcg değeri benim gibi 10 çıkan yok mu? yükseliş gödünüz mü? 4 gün var adetime
8 haftalik oldu bizimki bakmiyo artik degere ama ilk ögrenmem 900 dü. Adetten 2 gun sonraydicnm senin değerin kaç
Dinlenmiş olursun hem canım geçmiş olsunKizlar hersey iyi güzel derken okuldan bi geldim camasirda leke gördüm. Hemen gittim tabi hastaneye cok şükür bisey yok gibi. Kanama alanida görünmedi ama progestan verdi. Okulada gitmiycem bu hafta
Canım brnim ilk iki hamileliğimde de hep kistler vardı sakın korkma. Hatta ikincide iki tane kist vardı biri 4 diğeri 6 cm di. Kist ben 2,5 alık falan hamileyken patladı hatta çok şiddetli bi ağrıyla hastaneye yattım. Ameliyata bile alabiliriz dediler korkuttular tüm gece gözüme uyku girmemişti. Ama hiiiç bişey olmadı lekelenmem bile olmadı bi kez. Sen sıkma canını hiç bişey olmaz 3,5 cm kisttenKızlar hastanedeyim. Kontrole geldim. Keseyi gördük ama 4.8cm kist çıktı. Progestan verdi doktor. Şimdi kan verecem rutin tahliller için. Doktor hemşireye düşük riski gir dedi onu duydum. Ne biliyorsunuz bu kistlerle ilgili
kızlar, ilk hcg değeri benim gibi 10 çıkan yok mu? yükseliş gödünüz mü? 4 gün var adetime
Hala girmedim hercan dorukta bekliyorum çok gerginim kızlar çoookkkDoktora giden arkadaşlar napti sonuçlar nasıl
cnm çok teşekkürler umaım başlıkta 9 ayı birlikte geçiririz cnm. umarım artar :)bir kaç gün sonra yenilemelisin, çok erken öğrendiğin için değerin düşük ama sonuçta pozitif,endişe etme., matematiksel olarak tabi ki hamilesin hayırlı olsun :) çifter çifter artsın inşallah sağlıkla.
bulantıların nasıl canım8 haftalik oldu bizimki bakmiyo artik degere ama ilk ögrenmem 900 dü. Adetten 2 gun sonraydi
Yaa bendeBayraklı ☺
cnm çok teşekkürler umaım başlıkta 9 ayı birlikte geçiririz cnm. umarım artar :)
Kizlar hersey iyi güzel derken okuldan bi geldim camasirda leke gördüm. Hemen gittim tabi hastaneye cok şükür bisey yok gibi. Kanama alanida görünmedi ama progestan verdi. Okulada gitmiycem bu hafta
Hala girmedim hercan dorukta bekliyorum çok gerginim kızlar çoookkk
Hic yok denilecek kadar az. Ben cok yogun mide yanmasiyla anladim. Belden degilde kafa üzeri egildikce midem yaniyodu. Bide uyku tabi. Sen sabret bi kac gün tekrarla testibulantıların nasıl canım