2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım ben pregnom kullanıyorum, aynı zamanda emzirdiğim için bunu önerdi. folik asit dışında farklı vitaminlerde var içerisinde.
Siz de mi ard arda emzireceksiniz? Benim de 21aylık oğlum var ve emzirmeye devam etmek istiyorum bu süreçte. Hayırlı olsun bu arada.

kızlar, ilk hcg değeri benim gibi 10 çıkan yok mu? yükseliş gödünüz mü? 4 gün var adetime

Kizlar hersey iyi güzel derken okuldan bi geldim camasirda leke gördüm. Hemen gittim tabi hastaneye cok şükür bisey yok gibi. Kanama alanida görünmedi ama progestan verdi. Okulada gitmiycem bu hafta 😕

kızlar, ilk hcg değeri benim gibi 10 çıkan yok mu? yükseliş gödünüz mü? 4 gün var adetime
Merhaba, 5in üzeri gebelik oluşmuş demek. Hayırlı olsun. Beklenen adet günü geçtikten sonra bir tahlil daha yapıp yükselişine bakabilirsiniz.

Kızlar hastanedeyim. Kontrole geldim. Keseyi gördük ama 4.8cm kist çıktı. Progestan verdi doktor. Şimdi kan verecem rutin tahliller için. Doktor hemşireye düşük riski gir dedi onu duydum. Ne biliyorsunuz bu kistlerle ilgili :KK43:
Canım brnim ilk iki hamileliğimde de hep kistler vardı sakın korkma. Hatta ikincide iki tane kist vardı biri 4 diğeri 6 cm di. Kist ben 2,5 alık falan hamileyken patladı hatta çok şiddetli bi ağrıyla hastaneye yattım. Ameliyata bile alabiliriz dediler korkuttular tüm gece gözüme uyku girmemişti. Ama hiiiç bişey olmadı lekelenmem bile olmadı bi kez. Sen sıkma canını hiç bişey olmaz 3,5 cm kistten😉

bir kaç gün sonra yenilemelisin, çok erken öğrendiğin için değerin düşük ama sonuçta pozitif,endişe etme., matematiksel olarak tabi ki hamilesin hayırlı olsun :) çifter çifter artsın inşallah sağlıkla.

bir kaç gün sonra yenilemelisin, çok erken öğrendiğin için değerin düşük ama sonuçta pozitif,endişe etme., matematiksel olarak tabi ki hamilesin hayırlı olsun :) çifter çifter artsın inşallah sağlıkla.
cnm çok teşekkürler umaım başlıkta 9 ayı birlikte geçiririz cnm. umarım artar :)

Merhaba benim de sat 19 agustos. Bu ay 17 eylulde regli olmam gerekiyordu. Gecen çarşamba 2900 cikti beta. Bugun 18 700. Henuz 4+6. Artislar 2 kat gidiyor. Ama haftasina gore bu deger yuksek degilmi. Gecen cuma tek kese göründü. Cogul gebelikte görünmüyor

X