- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Merhaba, ben ecz den folbiol almıştım, dr gittiğimde folbiol kullanma folic 1 al dedi bunu kullanıyorumKizlar gunaydin bisey sorucam folik asit kullaniyomusunuz
Kullaniyorsaniz ne marka
Ben kullanıyorum canım progeston günde 3 kere içiyorum 10 tane de iğne verdi rahim için de kanama vardıGünaydın kızlar. Her hamilelik farklı. Benim ilk gebeliğimde 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. Oh ne rahatım derken 3 le 4 arası hep kusmayla geçti. Bunda geciktiğinden beri bulantım var.
İçinizde progeston ve pıhtılaşma iğnesi kullanan var mı
Senin kaç cnmVay arkadaş.. göğsümüzü gere gere açınnnnnnnn kapıyıııı ben hamileyim demeyecek miyizz
31 ben abla demiyim ozaman bozma moraliniTeşekkür ederim de abla dedin moralim bozulduSen kaç yasindasin ki ?
eskiden sakaryadaydım canım şimdi istanbuldayım :)Sakaryadan mısınız?
Ben kullanıyorum günde 1 taneFolbiol kullanan gebelerim yarım tablet mi kullanıyorsunuz tam mı ?
Ben tam kullanıyorumFolbiol kullanan gebelerim yarım tablet mi kullanıyorsunuz tam mı ?
İğneyi nasıl kullanıyorsun cnmBen kullanıyorum canım progeston günde 3 kere içiyorum 10 tane de iğne verdi rahim için de kanama vardı
Ben de doktorumun tavsiyesiyle folio kullanıyorum. Kullanımı çok kolay. Sakarin gibi düğmesine bastıkça hap çıkıyor. Çantada taşımaya da çok uygun. Tavsiye ederim.Kizlar gunaydin bisey sorucam folik asit kullaniyomusunuz
Kullaniyorsaniz ne marka
Acayip kiz istiyorum yabende rus kız çin erkek çıktı
Ben de izmirdeyimSağlıkla gelsin canım, ben de izmir annesi olucam nasipse. Doktor tercihini öğrenebilir miyim?
yaa rabbim nasip etsin inşallah kuzum bende erkek istiyorumAcayip kiz istiyorum ya
Neresi neresiBen de izmirdeyim
BayraklıNeresi neresi
Ben kullanıyorum günde 1 tane
Benim doktor yarım tablet kullanmamı önerdi de merak ettim bende. Teşekkür ederim cevaplar içinBen tam kullanıyorum