2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Insallah canim benim ben tepecikte baktiriyorum kontrollerim fln hepsi orada ozele gucum yok diger hastaneler de bana uzak oldugu icin ege yakin gerci ama tepecik daha iyi hamit beydi soyadini hatirlamiyorum ama degistiricem gibi
Devletin de artık özellerden, özellerin de devletten bir farkı yok imkan açısından. Kafana takılan bir husus olursa sor bana istediğin zaman. Beraber tecrübe paylaşa paylaşa ilerleriz :)

Kızlar benide malesef tansiyon yokladi insAalah bunda hersey yolunda gider

Kızlar ben innate omega3 kullaniyorum aranizda bunu kullanan varmı kac ay kullanmamiz lazim acaba ben doktora sormayi unuttum

Ayyy bugun herkes de bir karamsarlık benim de dün gece çok başım ağrıdı bir önceki kaybımda da böyle çok başım ağrımıştı ertesi gün doktoro gittiğimde kalbinin durdugunu öğrenmiştim Şimdi gel de rahat nefes al sanki göğüs hassasiyetim de azaldı kontrolüm cuma nasıl dayanıcam bilmiyorum dua edin

biz esralar olarak anormaliz bence..

Selam ben de folbiol kullanıyorum, banu çiftçinin uygulamasında 9 haftadan sonra folic asit kullanılmıyor. Bilginiz var mı.
Evet ilk gebelikte de doktorun talimatıyla bırakmıştım ancak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Kadın doğumcunuz sizi yönlendirir

Benimde tam anlamıyla bulantim yok ama bir yediğimi tekrar yiyemiyorum,ağzımın tadı yok,kokular içimi bir tuaf ediyor ve çok halsizim
Aynı aşırı derecede halsizlik var canım hiç yemekleri çekmiyor mide bulantım yok denecek kadar az baş dönmesi nedir ama iştah 0 yani sadece yatmak hiç yatakta kalkıp bişe yapmak istemiyorum ağrılarım oluyor arada

Bilmiyorum ki canım ya 3.8cm miş bu arada. Yanlış yazmışım. Kist 7cm’in üzerine çıkarsa problem oluyormuş. Doktor öyle dedi.
İnternetten baktım sonra 7cmi geçerse alıyorlarmış sanırım kisti

artık kendimi kesicem o dereceyim. halbuki bak keyfine demi, neden kötü şeyler düşünüyorsun. ahhhh Allah'ım sen koru..
sen cok neseli olumlu bi insansin. Düsünme kötü seyler. Annem olsa kizardi simdi kötüyü cagirma diye. Tadini cikaralim su hamileligin. Sikintili surec bir ay kaldi şunun şurasinda

sen cok neseli olumlu bi insansin. Düsünme kötü seyler. Annem olsa kizardi simdi kötüyü cagirma diye. Tadini cikaralim su hamileligin. Sikintili surec bir ay kaldi şunun şurasinda

inşallah inşallah. akşama güzel haberler alayım da gelir hepinizi neşelendiririm inşallah.

Bugün doktora gittim ve hiç ilgilenmedi tm doktor iyi ama yanindaki çalışanlara ne oluyor okadar yıl çocuk bekledim sonunda sevindim ama her anımda tedirginim biraz hasas olmaları gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…