5+6 gösteriyo bende ama doktor 5+3 dediDaha yeni olduğu için olabilir kaç haftalıksın
Perşembe net olur bence,belki kalp atımı bile olur
Anladım InşaAllah
Devletin de artık özellerden, özellerin de devletten bir farkı yok imkan açısından. Kafana takılan bir husus olursa sor bana istediğin zaman. Beraber tecrübe paylaşa paylaşa ilerleriz :)Insallah canim benim ben tepecikte baktiriyorum kontrollerim fln hepsi orada ozele gucum yok diger hastaneler de bana uzak oldugu icin ege yakin gerci ama tepecik daha iyi hamit beydi soyadini hatirlamiyorum ama degistiricem gibi
Ben çok araştırmadan özel karataşta ece uslu ile başladım. İletişimi yaklaşımı vs den şuan memnunum. İlerleyen süreç ne gösterir bilmiyorum tabi, daha 1 kez gittim :)Senin varmi onerdigin bi doktor sen nereye gidiyorsun canim
Kızlar benide malesef tansiyon yokladi insAalah bunda hersey yolunda giderGünaydınbende 2. Çocuğuma gebeyim. Her hamileliğin birbirinden farklı olacağını biliyorum, okudum, duydum ama işte kızımdaki belirtilerin çoğu olmadığı için, olan belirtilerde geçtiği için ister istemez insan bir endişeye düşüyor. Kafasında kuruyor da kuruyor. İyi düşünmeye çalışıyorum artık. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada bende ilk gebelikte tansiyondan muzdaribim inşallah yaşamayız o durumu yine
İnşallah inşallahKızlar benide malesef tansiyon yokladi insAalah bunda hersey yolunda gider
Ayyy bugun herkes de bir karamsarlık benim de dün gece çok başım ağrıdı bir önceki kaybımda da böyle çok başım ağrımıştı ertesi gün doktoro gittiğimde kalbinin durdugunu öğrenmiştimŞimdi gel de rahat nefes al sanki göğüs hassasiyetim de azaldı kontrolüm cuma nasıl dayanıcam bilmiyorum dua edin
Evet ilk gebelikte de doktorun talimatıyla bırakmıştım ancak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Kadın doğumcunuz sizi yönlendirirSelam ben de folbiol kullanıyorum, banu çiftçinin uygulamasında 9 haftadan sonra folic asit kullanılmıyor. Bilginiz var mı.
Anladim canim tamamdir yazisalim kac haftaliksinBen çok araştırmadan özel karataşta ece uslu ile başladım. İletişimi yaklaşımı vs den şuan memnunum. İlerleyen süreç ne gösterir bilmiyorum tabi, daha 1 kez gittim :)
Ben çin ve rus takvimi yaptim kiz ciktikızlar cinsiyet için tahminleriniz varmı yada şöyle olursa cinsiyeti bu olur diye kocakarı bilgileriniz
Aynı aşırı derecede halsizlik var canım hiç yemekleri çekmiyor mide bulantım yok denecek kadar az baş dönmesi nedir ama iştah 0 yani sadece yatmak hiç yatakta kalkıp bişe yapmak istemiyorum ağrılarım oluyor aradaBenimde tam anlamıyla bulantim yok ama bir yediğimi tekrar yiyemiyorum,ağzımın tadı yok,kokular içimi bir tuaf ediyor ve çok halsizim
progestan yazmak için o kodu kullanmıştır be, aaaaa bu nedir bugün herkeste bir kara haberrrr bir telaşş..
progestan her hamile verilmiyor ya bence ssk girişi için o şekilde ifade etmiştir. kist ne kistiymiş nerden çıkmış şimdi durduk yere, ayrıca kist çocuk düşürmez ki oda nerden çıkmış
bende rus kız çin erkek çıktıBen çin ve rus takvimi yaptim kiz cikti
Hayırlısıyla şu günler geçseydi hissettiğimiz günlere geçseydik o zaman rahatlarız yani umarım :)biz esralar olarak anormaliz bence..
sen cok neseli olumlu bi insansin. Düsünme kötü seyler. Annem olsa kizardi simdi kötüyü cagirma diye. Tadini cikaralim su hamileligin. Sikintili surec bir ay kaldi şunun şurasindaartık kendimi kesicem o dereceyim. halbuki bak keyfine demi, neden kötü şeyler düşünüyorsun. ahhhh Allah'ım sen koru..
sen cok neseli olumlu bi insansin. Düsünme kötü seyler. Annem olsa kizardi simdi kötüyü cagirma diye. Tadini cikaralim su hamileligin. Sikintili surec bir ay kaldi şunun şurasinda