merhaba ben de kpss 2020'ye hazirlaniyorum ve hedefim sizin ki gibi 85 üstü. Birlikte çalışıp birbirimizi motive etmeyi, birbirimize destek olmayı isterim.Merhaba kızlar 2018 de kpss ye girmiştim.atama hala yok ve puanım da çok iyi değil birkaç aydır düşünüyordum ama bugün karar verdim.Yarindan itibaren neler yaptığını nasıl çalıştığımı paylaşıcam.Benimle çalışmak ve 85+ puan almak isteyenler birlikte destek olalım.
Inşallah çalışıp halledebiliriz.Bebek yokken rahatca çalışmaya vakit ayirabilirsin sen de küçük küçük başlasam bile baya mesafe katBeni de heves ettiringy gk den yüksek almam lazım sadece alan falan girmicem oylesine girip 62 aldım unutmuşum çalışamıyorum bende evliyim 2 sene olacak bebe de yok daha.
İnşallah canım başladımInşallah çalışıp halledebiliriz.Bebek yokken rahatca çalışmaya vakit ayirabilirsin sen de küçük küçük başlasam bile baya mesafe kat
edersin
Ebeyim 2 haftadır sağlık aramaları başladı şu an 1000 ebe alıyor ama benim sıralamam 2400lerdeAlanınız nedir kızlar bende bu hafta basliycam kpss ikizlerimle üstelik bi delilik yapıp basliycam kpss macerasına bebek fln yokken. Halledin şunu evli olanlar
Aslında çok bir hevesle elimdeki kitapları ayirdim yeni kitaplar aldım ama devamını getiremedim tarihim çok kötü:/Alanınız nedir kızlar bende bu hafta basliycam kpss ikizlerimle üstelik bi delilik yapıp basliycam kpss macerasına bebek fln yokken. Halledin şunu evli olanlar
Hocam tarihte ramazan yetkin var videoları izleyin yavaş yavaş olur mutlakaAslında çok bir hevesle elimdeki kitapları ayirdim yeni kitaplar aldım ama devamını getiremedim tarihim çok kötü:/
Bence devam et. Boşa giden her gün zararına olur da atanırsan yanına kar kalır öğrendiklerin destek olabiliriz birbirimize bende çalışıyorumMaaalesef devam ettiremiyorum atamalar başladı umudum yok diyorum ama yine de kapıldım yine bir hayale bekliyorum
Aranamazsam yine uzulucem bu sefer de sınava az bir vakit kalmış olacak :/