2020 KPSS ALAN VE B GRUBU ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜM?KİTAP OKUMALARIM...VB.ŞEYLER

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
Bugün 26 KASIM 2019 ...
Zaman , saat saat , dakika dakika kayıyor avucumuzun içinden. Bu başlığımda sadece kpss çalışmak değilde okudugum kıtaplara kadar sizinle paylaşacagım.. İnşallah faydalı bir başlangıç olur... Bu konuyu açma sebebim hayat beni mezun olduğum eve geldiğim günden beri çok yordu. Belki bende motive olurum .. Sizde okumuş olursunuz :) İyilikle Kalın :)

Bugün 27 KASIM 2019
Sabah 8.30 da kalktım. güne muhasebe dersini çalışmakla başladım.
Muhasebeden eksik olduğum için tüm gün muhasebe çalıştım. Ve 16 soru çözdüm. Çok verimli geçti.Çalıştıklarımı anladım.Daha doğrusu Anlayarak ve yavaş yavaş çalıştım. Ve şimdi kitap okuyup uyuyacağım. Okuduğum Kitabın adı: uçurum insanları. :)

Bugün 27 KASIM 2019
Sabah 8.30 da kalktım. güne muhasebe dersini çalışmakla başladım.
Muhasebeden eksik olduğum için tüm gün muhasebe çalıştım. Ve 16 soru çözdüm. Çok verimli geçti.Çalıştıklarımı anladım.Daha doğrusu Anlayarak ve yavaş yavaş çalıştım. Ve şimdi kitap okuyup uyuyacağım. Okuduğum Kitabın adı: uçurum insanları. :)
Sizin muhasebe çalıştığınızı okuyunca önümde çalışmam gereken bir çok dersim olduğunu hatırladım. Çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Sizin muhasebe çalıştığınızı okuyunca önümde çalışmam gereken bir çok dersim olduğunu hatırladım. Çalışmalarınız nasıl gidiyor?
benimde çok dersim var .. Hala devam ediyorum planıma uyamıyorum . Gerçekten evde çalışmak bazen beni zorluyor. Misafirler vs. İnşallah daha iyi toparlayacagız :)

Bende şuan gy-gk çalışıyorum. Bunu bitirip biran önce alana çalışmam lazım.
Bir de bilginiz varsa bir şey sormak isterim. Ben de 2017 basım hukuk kitapları var onlarda değişmiş sanırım acaba hepsini mi yeni almak gerekiyor biliyor musunuz?

Bir de bilginiz varsa bir şey sormak isterim. Ben de 2017 basım hukuk kitapları var onlarda değişmiş sanırım acaba hepsini mi yeni almak gerekiyor biliyor musunuz?
biliyorum kitaplar çok pahalı ama mutlaka hukuk kaynaklarını güncelleyin. Özellikle anayasa hukuku ve idare hukukunu değişen kanunlar var :)

biliyorum kitaplar çok pahalı ama mutlaka hukuk kaynaklarını güncelleyin. Özellikle anayasa hukuku ve idare hukukunu değişen kanunlar var :)
Tesekkur ederim. Bu ikisi zaten güncel olaylar gibi sürekli değişim halinde.
Çalışmalarınız nasıl gidiyor? Ben bir sitede hergün en az 500 soru çözülmesi gerek diye okuduktan sonra daha da panik hale geldim.

4t yayınlarının güncelleme notları var onları alman yeterli olur bence

12 MART 2020
Ne kadar uzun zaman geçmiş aradan. bu süre zarfında neler yaptığımdan bahsedeyim .Türkçe dersini bitirdim, Muhasebe dersini bitirdim, Coğrafya matamatik bitecek ve anayasa hukukuna devam ediyorum. Çok az bir zaman kaldı çok stresli hissediyorum İyi Çalışmalar dilerim

X