Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun gözün aydın son adet terihin ne yeni mi daha?
Canım 4 aya kadar yapabilir sonra rahat edersin inş ama şubuda bil mide bulantısı iyiye işaretNasılsınız nasıl geçiyor güzel hamişşler? Ben berbatım sürekli uyumak zorunda kalıyorum çünkü mide bulantısına engel olamıyorum. Cok zorlanıyorum bugun 7+0 tam cok erken değil mi ne zaman bitecek tecrübeli anneler yardımcı olun pskolojm bozulmaya basladı bile
32 yaşımdayım, PCOS var bir de, o yüzden korunmuyorduk, isteyerek oldu yani..Merhaba Canım hoşgeldin ❤
Saglikla gelsin kucağına inşallah
Daha bebeğin küçükmüş canım isteyerekmi oldu
Benim kızım 6 buçuk yaşında ben pes pese cesaret edemedim ☺
Inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebislerimiz
Bende 1700 de bile gözükmedi mesela 2 gün sonra gözüktüArkadaşlar beta 1200 kese göründü ..bence sayı vermeyelim.herkesin bünyesi farklı olabilir
İyiye işaret demeniz rahatlattı beni teşekkür ederim. İnşAllah cabuk cabuk geçer ilk aylarO
Canım 4 aya kadar yapabilir sonra rahat edersin inş ama şubuda bil mide bulantısı iyiye işaret
Hoşbuldum canmTamam canim kaydediyorum hosgeldin❤
Merhaba dış gebelik ihtimali kese görününce kalmıyor mu benim de 4+2 cumartesi randevum var keseniz erken görülmüş karından mı baktılarKızlar benim dün kese görününce dış gebelik ihtimali kalmadı. 4+4 şuanda.Beta artışlarım düzenli lekelenme falanda olmadı. Olumsuz bir şey aklıma getirmek istemiyorum ama boş gebeliği çok duydum. Henüz bebek görünmüyor.Boş gebelik yaşayan oldu mu ne gibi belirtileri oldu?
Iyi ozaman kuzum çok şükür sağlıkla gelsin inşallah ❤32 yaşımdayım, PCOS var bir de, o yüzden korunmuyorduk, isteyerek oldu yani..
Evet kese rahimde görünürse dış gebelik ihtimali kalmıyor. Doktorda aynısını söyledi. Benim geç döllenme oldu normalde 6.haftada olmam gerekiyordu ama geç döllenmeden dolayı keseye göre haftasını belirliyorlar. Beta hcg 6000 üstü olunca karından ultrasonla görünüyormuşMerhaba dış gebelik ihtimali kese görününce kalmıyor mu benim de 4+2 cumartesi randevum var keseniz erken görülmüş karından mı baktılar
çok sevindim inşallah benim de cumartesi görülürEvet kese rahimde görünürse dış gebelik ihtimali kalmıyor. Doktorda aynısını söyledi. Benim geç döllenme oldu normalde 6.haftada olmam gerekiyordu ama geç döllenmeden dolayı keseye göre haftasını belirliyorlar. Beta hcg 6000 üstü olunca karından ultrasonla görünüyormuş
İnşallah canımçok sevindim inşallah benim de cumartesi görülür
Kız maşaallah o kadar çocukCesaretimin olduğunu kim söyledi sürpriz gelince yapacak bişey kalmadı bakalım inş sağlıkla doğarsa ev cümbüş olucak kalabalık aile severim aslında oğlum 18 yaşında biri 11 kızım 22 Aylık aslında çok arka arkaya taraftarı değildim ama nasip
Ama benim beta 1200 de karından gördü doktor nasıl oluyor anlamıyorum herkesin değeri çok farklıEvet kese rahimde görünürse dış gebelik ihtimali kalmıyor. Doktorda aynısını söyledi. Benim geç döllenme oldu normalde 6.haftada olmam gerekiyordu ama geç döllenmeden dolayı keseye göre haftasını belirliyorlar. Beta hcg 6000 üstü olunca karından ultrasonla görünüyormuş
Canım sanırım bu beta değernden ziyade bebeğin haftası ve kese mm si ile alakalı bir durum çünkü hormon artışı kişiden kişiye farklılık gösteriyor kiminin hızlı yükselirken kiminin daha yavaş yükseliyorAma benim beta 1200 de karından gördü doktor nasıl oluyor anlamıyorum herkesin değeri çok farklı
Hadi inşallah hayırlısı olsunmerhaba hanımlar bende kasın annesi olmaya adayım bugun adet olmam gerekiyordu olmadım aksama test yapacagım inşallah rabbim gönlüme gire nasip eder