2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasılsınız nasıl geçiyor güzel hamişşler? Ben berbatım sürekli uyumak zorunda kalıyorum çünkü mide bulantısına engel olamıyorum. Cok zorlanıyorum bugun 7+0 tam cok erken değil mi ne zaman bitecek tecrübeli anneler yardımcı olun pskolojm bozulmaya basladı bile🥺

hayırlı olsun gözün aydın son adet terihin ne yeni mi daha?

Bende PCOS var, geç döllenme oldu. Bu bebeğim de önceki bebeğim de öyle kaldı. Yoksa son adetim 10 Ocak’ta başlamıştı :KK70: Şubat’ta adetim bi türlü gelmedi, defalarca gebelik testi yaptım yok, en sonunda bi gün bi baktım şeffaf uzayan bi akıntım var, o günü değerlendirdik ve o gün hamile kaldım :)

O
Nasılsınız nasıl geçiyor güzel hamişşler? Ben berbatım sürekli uyumak zorunda kalıyorum çünkü mide bulantısına engel olamıyorum. Cok zorlanıyorum bugun 7+0 tam cok erken değil mi ne zaman bitecek tecrübeli anneler yardımcı olun pskolojm bozulmaya basladı bile🥺
Canım 4 aya kadar yapabilir sonra rahat edersin inş ama şubuda bil mide bulantısı iyiye işaret

Merhaba Canım hoşgeldin 🥰
Saglikla gelsin kucağına inşallah 🤲🤲🤲🌹
Daha bebeğin küçükmüş canım isteyerekmi oldu 🤗
Benim kızım 6 buçuk yaşında ben pes pese cesaret edemedim ☺
Inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤲🤲🤲🥰
32 yaşımdayım, PCOS var bir de, o yüzden korunmuyorduk, isteyerek oldu yani..

Kızlar bişi sorcam benim kese 5+1 de 5 mm dedi ama başka Bi doktor çok aşağıda kesem acaba bu dedi aklım karıştı tabi yorumlara bakıyorum 5+1de kesem minnak galiba ya Bi sıkıntı mı var acaba demekten alamıyorum kendimi

Kızlar benim dün kese görününce dış gebelik ihtimali kalmadı. 4+4 şuanda.Beta artışlarım düzenli lekelenme falanda olmadı. Olumsuz bir şey aklıma getirmek istemiyorum ama boş gebeliği çok duydum. Henüz bebek görünmüyor.Boş gebelik yaşayan oldu mu ne gibi belirtileri oldu?

Kızlar benim dün kese görününce dış gebelik ihtimali kalmadı. 4+4 şuanda.Beta artışlarım düzenli lekelenme falanda olmadı. Olumsuz bir şey aklıma getirmek istemiyorum ama boş gebeliği çok duydum. Henüz bebek görünmüyor.Boş gebelik yaşayan oldu mu ne gibi belirtileri oldu?
Merhaba dış gebelik ihtimali kese görününce kalmıyor mu benim de 4+2 cumartesi randevum var keseniz erken görülmüş karından mı baktılar:KK36:

Merhaba dış gebelik ihtimali kese görününce kalmıyor mu benim de 4+2 cumartesi randevum var keseniz erken görülmüş karından mı baktılar:KK36:
Evet kese rahimde görünürse dış gebelik ihtimali kalmıyor. Doktorda aynısını söyledi. Benim geç döllenme oldu normalde 6.haftada olmam gerekiyordu ama geç döllenmeden dolayı keseye göre haftasını belirliyorlar. Beta hcg 6000 üstü olunca karından ultrasonla görünüyormuş

Evet kese rahimde görünürse dış gebelik ihtimali kalmıyor. Doktorda aynısını söyledi. Benim geç döllenme oldu normalde 6.haftada olmam gerekiyordu ama geç döllenmeden dolayı keseye göre haftasını belirliyorlar. Beta hcg 6000 üstü olunca karından ultrasonla görünüyormuş
çok sevindim inşallah benim de cumartesi görülür :KK36:

Cesaretimin olduğunu kim söyledi 😆😆😆sürpriz gelince yapacak bişey kalmadı bakalım inş sağlıkla doğarsa ev cümbüş olucak kalabalık aile severim aslında oğlum 18 yaşında biri 11 kızım 22 Aylık aslında çok arka arkaya taraftarı değildim ama nasip
Kız maşaallah o kadar çocuk 😱
Ben 2.bebe için bri yıl düşündüm sonra karar verdim... Denediğim bu ilk ay da tuttu 🤭
Sonra da evham bastı ne olacak nasıl olacak diye... Çocuk büyütmek onları güzel yetiştirmek her birisine yetmek ve iyi bir gelecek sunmak onlar için yatırım yapmak zor...
Hepsini düşündüm planladım öyle karar verdim 🤗

Ama benim beta 1200 de karından gördü doktor nasıl oluyor anlamıyorum herkesin değeri çok farklı

Ama benim beta 1200 de karından gördü doktor nasıl oluyor anlamıyorum herkesin değeri çok farklı
Canım sanırım bu beta değernden ziyade bebeğin haftası ve kese mm si ile alakalı bir durum çünkü hormon artışı kişiden kişiye farklılık gösteriyor kiminin hızlı yükselirken kiminin daha yavaş yükseliyor

X