- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi görmeden mi söylediniz ben daha söyleyecek cesareti bulamadım annem muhtemelen heyecan ve sevinçten bayılacakKendi tarafıma söyledim.
Ama eşimin tarafa söylemedim.
Hiç sevmiyorum elimde olsa hiç söylemem
Ben pazartesi ilk kontrole gidicem sağlık ocağında kan verdim beta 905 çıktı doktor on gün sonra kadın doğuma görün dedi ama dayanamıcam ilk randevuyu nasipse pazartesiye aldımaramızda 2 gün var
son adet tarihiniz ne zamandı ne zaman kan verdiniz regl gecikmesinden sonra mıBen pazartesi ilk kontrole gidicem sağlık ocağında kan verdim beta 905 çıktı doktor on gün sonra kadın doğuma görün dedi ama dayanamıcam ilk randevuyu nasipse pazartesiye aldım
Regl son gün 9 marttı o gün verdimson adet tarihiniz ne zamandı ne zaman kan verdiniz regl gecikmesinden sonra mı
inşllah canm dua etmekten başka seçenek yokiçinizi ferah tutun dış gebelikte çok şiddetli karın ağrıları oluyormuş baş dönmesi bayılma bu tarz şeyler yaşamıyorsanız kendinizi sıkmayın
hhahaha bırak eşin söylesin o zmn :)Kendi tarafıma söyledim.
Ama eşimin tarafa söylemedim.
Hiç sevmiyorum elimde olsa hiç söylemem
Amin kuzum ❤ hayırlı evlatlar ne güzel Rabbim hepimize böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤ helâl olsunÇoook canım Allah razı olsun evlatlarından kız gibi temizlik yaptılar kızımda 9 ay beraber yaptık hep ama busene onlarında sınavlar yoğun yinede yapmaya çalışıyorlar vallahi babaları tabak kaldırmaz
Canım yaş tahmini doğum tarihi kilo kacinci cocuk bunlarida yazip yollarmisin ❤R Rainbow3461 beni ekler misiniz gruba. 5 haftalik hamileyim. Sanirim kasim dogum
en sabırsız benmişimbende kimseyle paylaşmadım şimdilik daha cok yeni cunku insallah 25 mart randevu sonrası herseyli ogrenip oyle haber veririm insallah..
bence ilk 3 ay söylememek en iyisiyengem bebeği 4 aylik olmustu söylemişti kizim oluyor diye nazar dan korkmusssen sabırsız benmişim
Gorunuyor canm . Hadi insalah hayirli haberle gelirsn canmAmin kuzum ❤
Kuzum ben salı ya aldım 15.30 da gidicem inşallah ❤ insallah keseyi gorebilirim❤ 5+3 oluo hcg de 4000 ustu olmasi gerekio insallah kese gozukurmu bu degerle
Amin kuzum inşallah ❤ hepimiz insallah ❤Gorunuyor canm . Hadi insalah hayirli haberle gelirsn canm
9 martta son reglinizi mi oldunuz yoksa 9 martta regl olmanız mı gerekiyorduRegl son gün 9 marttı o gün verdim
Yas 26Kızlar etiketleyen herkezi listeye ekledim başka eklenmek isteyen unuttugum varsa beni etiketlesin❤
Tamam canim kaydediyorum hosgeldin❤Yas 26
Kilo 56
Tahmini d. T - 15.11.2020
1. Hamilelik
ben de olumsuz bi şey olursa herkese tek tek açıklama yapmak istemediğim için beklemek istiyorum eşim sağlıkçı o da netleşmeden söylemeyelim diyorbende kimseyle paylaşmadım şimdilik daha cok yeni cunku insallah 25 mart randevu sonrası herseyli ogrenip oyle haber veririm insallah..
4 ay içimde tutsam içimde patlarbence ilk 3 ay söylememek en iyisiyengem bebeği 4 aylik olmustu söylemişti kizim oluyor diye nazar dan korkmusss