2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben pazartesi ilk kontrole gidicem sağlık ocağında kan verdim beta 905 çıktı doktor on gün sonra kadın doğuma görün dedi ama dayanamıcam ilk randevuyu nasipse pazartesiye aldım
son adet tarihiniz ne zamandı ne zaman kan verdiniz regl gecikmesinden sonra mı :anneadayı:

Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve yıllardır tedavi gördüğüm için eşimin ailesi biliyor transfer tarihini söylemedik ama sorup duruyorlar mecbur kese ve kalp atışından önce söyleyeceğiz. Bende istemiyorum bi netlessjn ıstiyorum ama onlarda çok heyecanlı

içinizi ferah tutun dış gebelikte çok şiddetli karın ağrıları oluyormuş baş dönmesi bayılma bu tarz şeyler yaşamıyorsanız kendinizi sıkmayın :dua:
inşllah canm dua etmekten başka seçenek yok
Kendi tarafıma söyledim.
Ama eşimin tarafa söylemedim.
Hiç sevmiyorum elimde olsa hiç söylemem :KK70:
hhahaha :KK70: :KK70: :KK70: bırak eşin söylesin o zmn :)
benm 4 yıl olmadı 3yıl sonra tedavi olduğumu ama olmadığını söyledim üzgünlerdi hamile kalınca hemen bilsinler istedim

Çoook canım Allah razı olsun evlatlarından kız gibi temizlik yaptılar kızımda 9 ay beraber yaptık hep ama busene onlarında sınavlar yoğun yinede yapmaya çalışıyorlar vallahi babaları tabak kaldırmaz
Amin kuzum 🤲🤲🤲❤ hayırlı evlatlar ne güzel Rabbim hepimize böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲❤ helâl olsun
Benim eşim yardimci oluyor az çok sagolsun ama çok yoruluyorum tüm gün hiç oturamiyorum belim ağrıyor oyuzden dinlenmek istiyorum 🙄

bende kimseyle paylaşmadım şimdilik daha cok yeni cunku insallah 25 mart randevu sonrası herseyli ogrenip oyle haber veririm insallah..

Arkadaşlar beta 1200 kese göründü ..bence sayı vermeyelim.herkesin bünyesi farklı olabilir

bende kimseyle paylaşmadım şimdilik daha cok yeni cunku insallah 25 mart randevu sonrası herseyli ogrenip oyle haber veririm insallah..
ben de olumsuz bi şey olursa herkese tek tek açıklama yapmak istemediğim için beklemek istiyorum eşim sağlıkçı o da netleşmeden söylemeyelim diyor

X