2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hmmm aynı dr a mı gitceksin başka dra git bnce 45dk film mi izlemiş o kdr bakılırmı ya
benm son adetm 12 ocak ama geç döllenme oldu ve tek sefer oldu dr a görede ilişkinin olduğu zmndan hesaplanıyor nasıl oluyor onu çözemedim kesenin boş çıkma ihtimal var yani benmde

Dış gebelik dediler benimde yumurtalıkta aradılar 3 doktor ama bulamadılar 2 gün sonra kesem gözüktü normal gebelik miş dediler

Çok sağol kuzum çok şükür
Inşallah seninde çok iyi yükselir
Bendede var kuzum ara ara normalmiş merak etme
Aminnn kuzum sağ salim gelsinler kucagimiza inşallah
Insalahh canm insalahh..sen nezman doktra gdeceksin . Doktrum bana cmartesi gel dedi ama sanki erken gbi geldi bana . Pazartesi gderim diye dusunuyrm

kesenin boş çıkma ihtimali neden kaynaklı doktor mu söyledi size ?

Oy maşallah buyugun var sana yardımcı olur supriz bebek başka.measallah ozaman minnaga sağlıkla gelsin inşallah

Sen yarin doktora mi gdeceksin canm ?
aynen canm çok şükür 24saatten az kaldı

Dış gebelik dediler benimde yumurtalıkta aradılar 3 doktor ama bulamadılar 2 gün sonra kesem gözüktü normal gebelik miş dediler
3 dr mu 3ü bi dr etmemiş yani güçlü bi bebek olucak demekki 45 dk ya rağmen seninle maşallah
benmde alttan baktı ama bni bilen dr kızımda da ilk alttan gördü

Birde benim son kız üçüzdü ama 1 i devam etti düşünsene onların hepsi olaydı aboooooo
Hey maşallah valla korktum ben kız tabi Allahın takdiri ama bana 3 4 cocuk bile fazla geliyor gozume Maşallah rabbim evlatlarımıza karnimizdakilere hayırlı uzun ömür versin inşallah

Insalahh canm insalahh..sen nezman doktra gdeceksin . Doktrum bana cmartesi gel dedi ama sanki erken gbi geldi bana . Pazartesi gderim diye dusunuyrm
Amin kuzum
Kuzum ben salı ya aldım 15.30 da gidicem inşallah ❤ insallah keseyi gorebilirim❤ 5+3 oluo hcg de 4000 ustu olmasi gerekio insallah kese gozukurmu bu degerle

kesenin boş çıkma ihtimali neden kaynaklı doktor mu söyledi size ?
kese var ama henüz boş 10 gün sonra bakıcaz 1hafta yetmez dedi... kana göre gebelik başlamış ağır kaldırma oturmana kalkmana dikkat et buraya 2durumda geliceksn fln dedi ama kesenin boş olma ihtimali kapısını da açık bıraktı daha sonra çok üzülmeyeyim diye sanrm

Oy maşallah buyugun var sana yardımcı olur supriz bebek başka.measallah ozaman minnaga sağlıkla gelsin inşallah
Çoook canım Allah razı olsun evlatlarından kız gibi temizlik yaptılar kızımda 9 ay beraber yaptık hep ama busene onlarında sınavlar yoğun yinede yapmaya çalışıyorlar vallahi babaları tabak kaldırmaz

evet o ihtimal hepimizde var malesef ama iyiyi düşünmek lazım, doktorlar her zaman önce en kötüsünü söylüyorlar

evet o ihtimal hepimizde var malesef ama iyiyi düşünmek lazım, doktorlar her zaman önce en kötüsünü söylüyorlar
ewt öyle malesef ama geç döllenme olunca ve tek ilişki (eşime göre korumalı) olunca bende acbamı diyorum

ewt öyle malesef ama geç döllenme olunca ve tek ilişki (eşime göre korumalı) olunca bende acbamı diyorum

dış gebeliğin nedenleri olarak tüplerde olan tıkanıklık, enfeksiyon ya da yapışma olarak biliyorum ben ama sizin söylediklerinizle ilgisi var mıdır bilemedim

dış gebeliğin nedenleri olarak tüplerde olan tıkanıklık, enfeksiyon ya da yapışma olarak biliyorum ben ama sizin söylediklerinizle ilgisi var mıdır bilemedim
dış gebelik değil canm geç döllenme var ve eğer kaliteli sperm gitmediyse kese boş olabilir gibime geliyor ama emin değilm inşallah yoktur tabi sağlıklıdır. gecen idrar testi yaptm koyu çıktı çizgi

dış gebelik değil canm geç döllenme var ve eğer kaliteli sperm gitmediyse kese boş olabilir gibime geliyor ama emin değilm inşallah yoktur tabi sağlıklıdır. gecen idrar testi yaptm koyu çıktı çizgi

içinizi ferah tutun dış gebelikte çok şiddetli karın ağrıları oluyormuş baş dönmesi bayılma bu tarz şeyler yaşamıyorsanız kendinizi sıkmayın

Kızlar hamileliğinizi ailelerine söyleyen var mı ? Ne zaman ve ne nasıl söylediniz ben daha söylemedim kesede bebeği görünce söylemeyi düşünüyorum

Kendi tarafıma söyledim.
Ama eşimin tarafa söylemedim.
Hiç sevmiyorum elimde olsa hiç söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…