- 8 Aralık 2013
- 532
- 504
- 34
Sen yarin doktora mi gdeceksin canm ?ahh bi yarın olsaaa geçmedi şu günlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yarin doktora mi gdeceksin canm ?ahh bi yarın olsaaa geçmedi şu günlerr
hmmm aynı dr a mı gitceksin başka dra git bnce 45dk film mi izlemiş o kdr bakılırmı ya6+2 canım belli olmuyoki bazen gözükmeye biliyor benimde riskli biraz oyüzden endişeliyim spraili çıkarttılar 45 dk alttan kurcaladılar kanamam çok oldu korkuyorum inş Bi sıkıntı çıkmaz senin neden sıkıntı var canım
Birde benim son kız üçüzdü ama 1 i devam etti düşünsene onların hepsi olaydı abooooooOy maşallah sizde iyi cesaret ❤
ALLAH kolaylık versin kuzum size ❤
Dış gebelik dediler benimde yumurtalıkta aradılar 3 doktor ama bulamadılar 2 gün sonra kesem gözüktü normal gebelik miş dedilerhmmm aynı dr a mı gitceksin başka dra git bnce 45dk film mi izlemiş o kdr bakılırmı ya
benm son adetm 12 ocak ama geç döllenme oldu ve tek sefer oldu dr a görede ilişkinin olduğu zmndan hesaplanıyor nasıl oluyor onu çözemedim kesenin boş çıkma ihtimal var yani benmde
Insalahh canm insalahh..sen nezman doktra gdeceksin . Doktrum bana cmartesi gel dedi ama sanki erken gbi geldi bana . Pazartesi gderim diye dusunuyrmÇok sağol kuzum çok şükür ❤
Inşallah seninde çok iyi yükselir❤
Bendede var kuzum ara ara normalmiş merak etme
Aminnn kuzum sağ salim gelsinler kucagimiza inşallah ❤
kesenin boş çıkma ihtimali neden kaynaklı doktor mu söyledi size ?hmmm aynı dr a mı gitceksin başka dra git bnce 45dk film mi izlemiş o kdr bakılırmı ya
benm son adetm 12 ocak ama geç döllenme oldu ve tek sefer oldu dr a görede ilişkinin olduğu zmndan hesaplanıyor nasıl oluyor onu çözemedim kesenin boş çıkma ihtimal var yani benmde
Oy maşallah buyugun var sana yardımcı olur supriz bebek başka.measallah ozaman minnaga sağlıkla gelsin inşallah ❤Cesaretimin olduğunu kim söyledi sürpriz gelince yapacak bişey kalmadı bakalım inş sağlıkla doğarsa ev cümbüş olucak kalabalık aile severim aslında oğlum 18 yaşında biri 11 kızım 22 Aylık aslında çok arka arkaya taraftarı değildim ama nasip
aynen canm çok şükür 24saatten az kaldıSen yarin doktora mi gdeceksin canm ?
3 dr mu 3ü bi dr etmemiş yani güçlü bi bebek olucak demekki 45 dk ya rağmen seninle maşallahDış gebelik dediler benimde yumurtalıkta aradılar 3 doktor ama bulamadılar 2 gün sonra kesem gözüktü normal gebelik miş dediler
Hey maşallah valla korktum ben kız tabi Allahın takdiri ama bana 3 4 cocuk bile fazla geliyor gozume Maşallah rabbim evlatlarımıza karnimizdakilere hayırlı uzun ömür versin inşallah ❤Birde benim son kız üçüzdü ama 1 i devam etti düşünsene onların hepsi olaydı aboooooo
Amin kuzum ❤Insalahh canm insalahh..sen nezman doktra gdeceksin . Doktrum bana cmartesi gel dedi ama sanki erken gbi geldi bana . Pazartesi gderim diye dusunuyrm
kese var ama henüz boş 10 gün sonra bakıcaz 1hafta yetmez dedi... kana göre gebelik başlamış ağır kaldırma oturmana kalkmana dikkat et buraya 2durumda geliceksn fln dedi ama kesenin boş olma ihtimali kapısını da açık bıraktı daha sonra çok üzülmeyeyim diye sanrmkesenin boş çıkma ihtimali neden kaynaklı doktor mu söyledi size ?
Çoook canım Allah razı olsun evlatlarından kız gibi temizlik yaptılar kızımda 9 ay beraber yaptık hep ama busene onlarında sınavlar yoğun yinede yapmaya çalışıyorlar vallahi babaları tabak kaldırmazOy maşallah buyugun var sana yardımcı olur supriz bebek başka.measallah ozaman minnaga sağlıkla gelsin inşallah ❤
evet o ihtimal hepimizde var malesef ama iyiyi düşünmek lazım, doktorlar her zaman önce en kötüsünü söylüyorlarkese var ama henüz boş 10 gün sonra bakıcaz 1hafta yetmez dedi... kana göre gebelik başlamış ağır kaldırma oturmana kalkmana dikkat et buraya 2durumda geliceksn fln dedi ama kesenin boş olma ihtimali kapısını da açık bıraktı daha sonra çok üzülmeyeyim diye sanrm
ewt öyle malesef ama geç döllenme olunca ve tek ilişki (eşime göre korumalı) olunca bende acbamı diyorumevet o ihtimal hepimizde var malesef ama iyiyi düşünmek lazım, doktorlar her zaman önce en kötüsünü söylüyorlar
ewt öyle malesef ama geç döllenme olunca ve tek ilişki (eşime göre korumalı) olunca bende acbamı diyorum
dış gebelik değil canm geç döllenme var ve eğer kaliteli sperm gitmediyse kese boş olabilir gibime geliyor ama emin değilm inşallah yoktur tabi sağlıklıdır. gecen idrar testi yaptm koyu çıktı çizgidış gebeliğin nedenleri olarak tüplerde olan tıkanıklık, enfeksiyon ya da yapışma olarak biliyorum ben ama sizin söylediklerinizle ilgisi var mıdır bilemedim
Hoş bulduk canımHoşgeldin aramıza
dış gebelik değil canm geç döllenme var ve eğer kaliteli sperm gitmediyse kese boş olabilir gibime geliyor ama emin değilm inşallah yoktur tabi sağlıklıdır. gecen idrar testi yaptm koyu çıktı çizgi
Kızlar hamileliğinizi ailelerine söyleyen var mı ? Ne zaman ve ne nasıl söylediniz ben daha söylemedim kesede bebeği görünce söylemeyi düşünüyorum