2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Keşke bu teori gerçek olsa şuan sağda çünkübi kızım daha olsa inşallah sağlıklı sıhhatli
inşallah canm allah gönlüne göre versin

Dun ben kazen yöneticimize mesaj atmıştım özelden ilk sayfa için bizde tablo yapabilirmiyiz yeni sayfamı açmak gerekir diye oda sağolsun grubu devretmiş 🥰🌹
hayrılı olsun topiğin :) kilo yerine son adet tarihi yazılsaydı daha iyi olmazmıydı yakın kişiler birbirini daha kolay takip ederdi

Kizlar sonucum cikti 😍
Salı günü 316.37 idi
Bugün 837.31 😍 çok sukurrr🤲🤲🤲
gözün aydın canm cok sevindim
Kızlar herkeslere selam..
Bugün yeniden kan verdi. 406 çıktı maalesef yükselmiyor düşüyor.. :KK43:
:KK43: ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm...sağlıklı değilmiş demekki ileride kaybetmekten daha iyidir canm cinsiyetini fln bilmiyorsun bi melek oluyor :KK43: :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Beni de araniza alırsanız sevinirim. Uzak yollardan geldim yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 kere kan testi verdim şuan kalp kese görmeyi bekliyorum 😍

Hoşgeldin aramıza 💜

Ben de öyle düşünüyorum doktor bakalım derse bekleyelim diyeceğim

Yurt dışında bakmıyorlarmış onunla. Arkadaş almanyadaydı.
Forum da da vajinal den sonra kanama yaşayan çok okudum. Hiç riske atmaya gerek yok bence

hayrılı olsun topiğin :) kilo yerine son adet tarihi yazılsaydı daha iyi olmazmıydı yakın kişiler birbirini daha kolay takip ederdi

:KK43: ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm...sağlıklı değilmiş demekki ileride kaybetmekten daha iyidir canm cinsiyetini fln bilmiyorsun bi melek oluyor :KK43: :KK43:
Çok sağol kuzum 🥰

Etiketleyen herkezi kaydettim kuzular başka eklenmek isteyen olursa etiket yapsın ❤🥰🌹

kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum..Ben zaten dayanamazdım heralde ona rabbim taşıyamacağım yükü vermiyor işte çok şükür. İnşallah sağlıklı olur bir sonra ki bebeğim.

Kızlar hamileliğinizi ailelerine söyleyen var mı ? Ne zaman ve ne nasıl söylediniz :anneadayı: ben daha söylemedim kesede bebeği görünce söylemeyi düşünüyorum

hmm bnce o kilodan daha önemli bir birimizi takip etmek içinse tablo :)
yaş 31 10 kasım şimdilik 2.cocuk kilo bilmiyorum söylemem de :duduk:
Daha sonra düzenleme yapar onuda eklerim kuzum 🥰
Zorunlu deil canim tabiki kaydediyorum🥰

X