2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok üzüldüm canım 🙁 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte. Doktora göründün mü o kadar nasıl yükselmiş acaba
Çok sağol kuzum Allah razı olsun. İnşallah amin..
Dün gittim doktora canım karından baktı ama göremedi işte sonra kan ver dedi.Kan verip işe geldim işte öğrendim ve doktorum ilaç verdi tutunsun diye ama sanmıyorum sonuçta değer düşüyor. Salı günü gidicem o zaman soracağım doktora nasıl bu kadar yüksek çıktı diye çünkü ben 3. hafta da 600 küsür değerle öğrendim.

Çok sağol kuzum Allah razı olsun. İnşallah amin..
Dün gittim doktora canım karından baktı ama göremedi işte sonra kan ver dedi.Kan verip işe geldim işte öğrendim ve doktorum ilaç verdi tutunsun diye ama sanmıyorum sonuçta değer düşüyor. Salı günü gidicem o zaman soracağım doktora nasıl bu kadar yüksek çıktı diye çünkü ben 3. hafta da 600 küsür değerle öğrendim.
Aynen canım epey yüksek çıkmış kimyasal değildir herhalde. İnşallah hayırla sonuçlanır 🙏 Allah yardımcın olsun

Aynen canım epey yüksek çıkmış kimyasal değildir herhalde. İnşallah hayırla sonuçlanır 🙏 Allah yardımcın olsun
Evet canım bu kadar değerle kimyasal olacağını sanmıyorum. Bir kere dışgebelik geçirdim onda da 2 katı artmıyrdu ama bir artış vardı yani o da değil. çünkü 7 martta 612 10 marta 576 çıktı yani düşüyor. Sanırım tutunamadı ve düşük yapıyorum bana en mantıklısı bu geliyor. Zaten sağlıklı değilse ve düşecekse böyle düşsün dış gebelik olmasın çok zor rabbim bir daha yaşatmasın. HEm bedenen hem ruhen beni çok yormuştu.

Evet canım bu kadar değerle kimyasal olacağını sanmıyorum. Bir kere dışgebelik geçirdim onda da 2 katı artmıyrdu ama bir artış vardı yani o da değil. çünkü 7 martta 612 10 marta 576 çıktı yani düşüyor. Sanırım tutunamadı ve düşük yapıyorum bana en mantıklısı bu geliyor. Zaten sağlıklı değilse ve düşecekse böyle düşsün dış gebelik olmasın çok zor rabbim bir daha yaşatmasın. HEm bedenen hem ruhen beni çok yormuştu.
Evet canım hayırlı olan neyse o olsun sağlıklı evlat versin Rabbim dış gebelik zor evet

beta hcg 1000 değerinin üstüne çıktığında kese oluşmaya başlar demişti üniversitedeki hoca. Bende 900 lü değerlerle kimyasal geçirdiğimde öğrenmiştim.

Betam gayet iyi, kesem büyümüş o da güzel. Ancak idrar tahlilimde enfeksiyon olma durumundan dolayı antibiyotik verdi doktor.

var mı bir önerisi olan :KK43: antibiyotik hep korkutmuştur beni.
Zaten folik asit, d vitamini, tsh için ilaç kullanıyorum bir de üstüne antibiyotik çıktı. :KK43:
cnm sen d vutamini hangisi ni kullaniyirsn.kendin mi kullaniyorsn

Sağol kuzum Allah razı olsun. Rabbim sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Evet yarın sabah vericem bir umut bakalım canım. Ama belim adetolacakmışım gibi çok ağrıyor sanırım geliyor 14 mart zaten beklenen adet tarihim. Heralde geliyor yavaş yavaş. Hayır kimyasal gebelik olsa bu kadar değer yükselemez 612 idi. Büyük ihtimalle tutunamadı sağlıklı ve düşüyor.😔
Sende sagol kuzum 😔 inşallah kuzum Aminn🤲🤲🤲
Insallah tekrar yukselir tutunur sana hic belli olmaz bol bol dua et hayırlısını iste kuzum 🤲🤲🤲
Ağrı bi çoğumuzda var kuzum kanama olmadığı sürece düşük olmuyo bildiğim
Kuzum arkadaşımın düşüğü oldu 897 gibi değerden 300 lere orda 38 lere inip sifirlanmisti oyuzden bende tedirginim rabbim evlatlarimizi bize bagislasin insallah 🤲🤲🤲 acilarini yasatmasin insallah 🤲🤲🤲

Betam gayet iyi, kesem büyümüş o da güzel. Ancak idrar tahlilimde enfeksiyon olma durumundan dolayı antibiyotik verdi doktor.

Zaten folik asit, d vitamini, tsh için ilaç kullanıyorum bir de üstüne antibiyotik çıktı. :KK43:
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu anyibiyotikten daha riskli o yuzden doktorunu dinle canim gecmis olsun tekrardan

Sende sagol kuzum 😔 inşallah kuzum Aminn🤲🤲🤲
Insallah tekrar yukselir tutunur sana hic belli olmaz bol bol dua et hayırlısını iste kuzum 🤲🤲🤲
Ağrı bi çoğumuzda var kuzum kanama olmadığı sürece düşük olmuyo bildiğim
Kuzum arkadaşımın düşüğü oldu 897 gibi değerden 300 lere orda 38 lere inip sifirlanmisti oyuzden bende tedirginim rabbim evlatlarimizi bize bagislasin insallah 🤲🤲🤲 acilarini yasatmasin insallah 🤲🤲🤲
İnşallah kuzum inşallah ya tutunur inşallah.. güçlü olur bu hayatta Rabbim nasip eder inşallah.. Kanama yok henüz canım çok şükür. 14 mart beklenen adet tarihim daha 3 gün var onu bekliyorum yarında yine kan vericem belki yükselir. hadi ya çok zor bir durum ama inşallah düşecekse de müdaleye gerek kalmadan düşer.🤲 🤲 aminn inşallah kuzum yaşatmasın güzel kalplerini pıt pıt dyun inşallah 🤲

Günaydın arkadaşlar,

Bugün gecikmede 2. günüm test yaptım tek çizgi çıktı..Gece belden aşağım ve bacaklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyordu ama hala kanama yok...Normalde her ay düzenlidir hele son 3 ayda hep 27 gün aralıkla oldum..Çok enteresan geldi, cumaya kadar dayanayım eğer hala olmazsam cuma kan testi yaptırayım diyorum.. Ben daha öncekilerde hep adetime 4-5 gün kala idrar testi ile öğrenmiştim bu sefer ya değilim ya da durum değişti..

Kan testi en garantisi canım.
Allah gönlüne göre versin inşallah

Canım aslında erken olmuş
Çok mu yüksek ki?
Hamilelik ler de kronik vardır iye.
3 kaşık dut kurusunu 1 bardak suyla kaynatıp iç.
Hamile bi arkadaşımın enf bununla sıfırlandı vücudunda.
Başka bi doktora da göster oda aynısını derse kullanırsın antibiyotik.

Benim 4+6 da kan değerim 5 bin küsürdü. Kese oluşumu gözlendi.
6+ da kese 8+da kalp atışı gözlendi.
1000 den 1 hafta sonra bebek çok erken sanki
Hm ama dr lar oyle diyorlar bhcg hormonu 1000 i geçmeden kese görünmez ondan sonrada cok daha hızlı büyüme olduğu için bir hafta sonra da 6. Yada 7. Haftada kalp atışı duyuluyor kalp atisina 8. Hafta geç degil mi benim 2. Çocuğum gec döllenme olduğu halde gec duydugumuz hali yani 7. Haftadaydı
Canim belki de yuvarlak hesap asagi yukarı soylenen birseydir benim dedim hani kişiden kişiye değişiklik gosteren birseydir

Bu mesajı dün yazdım bu sabah midem lebi Derya deniz keyifsizim.hamile olduğumu işyerinde hiç kimseye söylemedim ama beni gören neyin var diyor.korona virüsü korkusuyla mouse ma işyerindeki kapı kollarına kolonya sıktım.koku beni mahvetti🤢
Kalp atışıyla birlikte başlamıştı benim diğer çocuklarında bulantı yani 6 hafta bitmiş 7. Havadayken başlamış 9 ay sürmüştü

X