2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlısı buymus demek ki onemli olan sağlıklı olması... Allah sağlık problemleri ile sınamasın 😔
Günaydın kuzum aynen öyle zaten Allah a hep öyle dua ettim. Hayırlı ve sağlıklı ise olsun diye. Rabbimin bir bildiği var demek ki.

Merhaba güzel anne adayları öncelikle tebrik ederim... Yeni haftalarda olumsuz haber alan arkadaşlara da üzgün olduğumu bildiriyodum ama şunuda ekliyorum vardır bir hayır Allah beterinden korusun... 3sene önce haziran annesi olacaktım nasip olmadı sonraki yıl mayıs annesi oldum çok şükür.. Sonra spraille hamile kaldım sürpriz bebek benimki sprailim çıktı 1 haftadır lekem var ilk beta 119, 510,1710 Du kese geç göründü 5+1 de 5 mm Di cuma günü randevu var kalp atışı için korkularım çok fazla benim pıhtılaşmam var kaybımda bu yüzden olmuş sonra öğrendim... Dilerim Allah tan herşey hepimiz için yolunda gider çok güzel heyecan lı ve Bi okadar da tedirgin bu yolda hepimiz mutlu şekilde hedefe ulaşalım inşallah...

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.

Bhcg hormonu 1000 in ustunde çıktığında kese görünüyor kızlar acele etmeyin sakin olun ondan bir hafta sonra da kalp atışları duyuluyor

Benim 4+6 da kan değerim 5 bin küsürdü. Kese oluşumu gözlendi.
6+ da kese 8+da kalp atışı gözlendi.
1000 den 1 hafta sonra bebek çok erken sanki

Çok üzüldüm kuzum gerçekten yani derinden yaşadım hissetiğin acıyı rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana ve isteyen tüm herkese 😞😞😞
Sağol kuzum Allah razı olsun amin inşallah bu 2. Oldu sağlıksız. İnşallah 3.de nasip eder rabbim. Nasip etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı 🙏🏻

Günaydın arkadaşlar,

Bugün gecikmede 2. günüm test yaptım tek çizgi çıktı..Gece belden aşağım ve bacaklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyordu ama hala kanama yok...Normalde her ay düzenlidir hele son 3 ayda hep 27 gün aralıkla oldum..Çok enteresan geldi, cumaya kadar dayanayım eğer hala olmazsam cuma kan testi yaptırayım diyorum.. Ben daha öncekilerde hep adetime 4-5 gün kala idrar testi ile öğrenmiştim bu sefer ya değilim ya da durum değişti..

Selam kızlar sat 28 Ocak.Bat 28 Şubat. 3 Mart ta ki beta hcg değerim 603 çıktı.13 martta kadın doğumluya gideceğim kalp atışı 6+3 te duyulur diye düşünüyorum.sorum şu bulantınız var mı başladı mı?ben de sadece yorgunluk var.bulantım yok.
Bu mesajı dün yazdım bu sabah midem lebi Derya deniz keyifsizim.hamile olduğumu işyerinde hiç kimseye söylemedim ama beni gören neyin var diyor.korona virüsü korkusuyla mouse ma işyerindeki kapı kollarına kolonya sıktım.koku beni mahvetti🤢

Betam gayet iyi, kesem büyümüş o da güzel. Ancak idrar tahlilimde enfeksiyon olma durumundan dolayı antibiyotik verdi doktor.

var mı bir önerisi olan :KK43: antibiyotik hep korkutmuştur beni.
Zaten folik asit, d vitamini, tsh için ilaç kullanıyorum bir de üstüne antibiyotik çıktı. :KK43:

Bu mesajı dün yazdım bu sabah midem lebi Derya deniz keyifsizim.hamile olduğumu işyerinde hiç kimseye söylemedim ama beni gören neyin var diyor.korona virüsü korkusuyla mouse ma işyerindeki kapı kollarına kolonya sıktım.koku beni mahvetti🤢

İş yerinde herkes bana hasta muamelesi yapıyor. Söyleyemediğim için en sonra proje yöneticime söyledim bilsin diye çünkü bir kaç kez uyurken yakaladı :KK43:

Koku beni de mahvediyor :KK43: Yalnız değilim sevindim.

Arkadaslar bende 5+1 gunluk ama hicbir belirtim yok sadece hafif bel agrim var korkuyorum benim gibi olan varmidir

SABAh aile hekimine gittim rapor almak İçin.beta değerim 800 den 1200. Oldu yeterince yükselmedi diye endişelendim akşam apar topar doktor bulup ultrasonla baktırdım .takip edeceğiz dedi.aile hekimide beta değerinde sorun yok rahat ol dedi.hemşiremde aynı şekilde rahat ol deyip rahatlattılar kese göründü akşam haftanla uyumlu dedi.şimdi rahatlamalımıyım?

Kalp atisini duydunmu cnm ne zaman gideceksin doktora duymak ucin yazabilirmisin
Ben henüz duymadım canım.. Kese de görmedim 😁 hepsi için haftaya cuma randevu aldım... Tek seferde göreyim diye.. Bi kaç kez gdip gelemem Dr ye maalesef...
Haftaya cuma 20sinde yani haberdar ederim sizleri yazarım buraya😊 toptan halledip gelecem ben 🤭🤭😁

Kuzum cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasin inşallah kimseye 🤲🤲🤲😔 sen yine tekrar kan vericekmisin belki yükselir bilemedim hayırlısı olsun inşallah 🤲
Sağol kuzum Allah razı olsun. Rabbim sizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Evet yarın sabah vericem bir umut bakalım canım. Ama belim adetolacakmışım gibi çok ağrıyor sanırım geliyor 14 mart zaten beklenen adet tarihim. Heralde geliyor yavaş yavaş. Hayır kimyasal gebelik olsa bu kadar değer yükselemez 612 idi. Büyük ihtimalle tutunamadı sağlıklı ve düşüyor.😔

:halay: :halay:
Bebesinin cinsiyeti öğrenmek isteyene bir ip ucu vericem.
Ben oğlumda erkek olduğunu onu görünce anlamıştım.
Bir sayfada okumuştum ve aşırı mantıklı gelmişti.

Şimdi 1 ay falan sonra epilasyon yapın. Ağda veya makine daha iyi olur.
Sonra çıkış hızını takip edin.
Kendi normal hızınızı bilirsiniz.
Eğer normalden daha hızlı uzadıysa bebek erkek,
Normal zamanda yada daha geç olduysa Kız

Erkek bebekler plasentadan testosteron hormonu salgıladığı için annede tüy uzaması daha hızlı oluyor diyordu yazıda.

BBakalım sizde de tutacak mı bu yöntemle :KK54:
Aaa bak ne dicem benim kızımda tüylerim çok geç çıkardı cidden 😊
Bir de su var erkek bebek testosteron ürettiiğiş için anne deki östrojen ile denge kurup annede ciltte güzellesmeye sebep oluyor... Kız ise anne östrojen bebek östojenş ile annede sivilce sişlik ödem olusabilşuor
Neler duyuyorum ben🙊😅

X