2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kalp atışlarını duyan varmı çok endişeliyim geçen hafta 45 dk vajinal ultrason baktılar Ogün den beri kanamam durmadı

Kalp atışlarını duyan varmı çok endişeliyim geçen hafta 45 dk vajinal ultrason baktılar Ogün den beri kanamam durmadı
Bwn bugün gittim ama bebeği bile göremedim. Doktor çarşamba günü çağırdı. Neden o kadar uzun baktılar 45 dkçok uzun ya

Henuz duyan yok sanirim canm . Hepimz hemen hemen ayni haftadayiz..keseyi ve bebegi gorme derdindeyiz henuz canm 45 dakika cok uzun degil mi ??

Günaydın kizlar
Sonuç cıkmış cumartesi 71.01
Salı 316.37 ❤ çok şükür

Eklentiler

• Screenshot_20200311-013248_Chrome.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 26
hayirli olsun gozun aydin cnm bu korona dan sevinemiyiruz bile ulke olarak tedirginiz hele birde hamilelik endise veriyor gercrkten
Sağol canım benim tesekkurederim ❤
Evet kuzum hastaneye gitmek zorundayız ama tedirginim gitmeye Rabbim korusun bizleri elimizi açıp dua etmekten başka yapacak pek birşey yok

bende aynen cnm 25 e randevu aldim.pekivsrn kan da baktırmayacakmışın
Kanda bakıldı güzel yükselmişti problem görünmediği icin iki gune bir kan takibi yaptırmayacağım boyle bekleyecegim sonra iste bende senin gibi 25 ine falan randevu alacağım

Bhcg hormonu 1000 in ustunde çıktığında kese görünüyor kızlar acele etmeyin sakin olun ondan bir hafta sonra da kalp atışları duyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…