- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Evet ya coronamız eksikti bideBu Arada Allah hepimizi hastalıklardan korusun şuan çok üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya coronamız eksikti bideBu Arada Allah hepimizi hastalıklardan korusun şuan çok üzgünüm
Eşim yurt dışından geldi şuan 14 gün kuralındayız... Hepimiz Allah'a emanetEvet ya coronamız eksikti bide
Allah yardımcınız olsun gerçektenEşim yurt dışından geldi şuan 14 gün kuralındayız... Hepimiz Allah'a emanet
Bwn bugün gittim ama bebeği bile göremedim. Doktor çarşamba günü çağırdı. Neden o kadar uzun baktılar 45 dkçok uzun yaKalp atışlarını duyan varmı çok endişeliyim geçen hafta 45 dk vajinal ultrason baktılar Ogün den beri kanamam durmadı
Henuz duyan yok sanirim canm . Hepimz hemen hemen ayni haftadayiz..keseyi ve bebegi gorme derdindeyiz henuz canm 45 dakika cok uzun degil mi ??Kalp atışlarını duyan varmı çok endişeliyim geçen hafta 45 dk vajinal ultrason baktılar Ogün den beri kanamam durmadı
İlk betan kaçtı
hayirli olsun gozun aydin cnm bu korona dan sevinemiyiruz bile ulke olarak tedirginiz hele birde hamilelik endise veriyor gercrktenGünaydın kizlar ❤
Sonuç cıkmış cumartesi 71.01
Salı 316.37 ❤ çok şükür ❤
Sağol canım benim tesekkurederim ❤hayirli olsun gozun aydin cnm bu korona dan sevinemiyiruz bile ulke olarak tedirginiz hele birde hamilelik endise veriyor gercrkten
Oyle yaptigin daha iyi olmus canim 7. Haftaya kalp atışını da duyarsın insaallahBende canım kan verdim bugun ilerleme güzeldi çok sükür rabbim utandırmasın
Haftaya cumaya 20sine erteledim 7bitmis olacak
Kanda bakıldı güzel yükselmişti problem görünmediği icin iki gune bir kan takibi yaptırmayacağım boyle bekleyecegim sonra iste bende senin gibi 25 ine falan randevu alacağımbende aynen cnm 25 e randevu aldim.pekivsrn kan da baktırmayacakmışın
Gozun aydn canm degerlerimz hemen hemen ayni cikmis.Günaydın kizlar ❤
Sonuç cıkmış cumartesi 71.01
Salı 316.37 ❤ çok şükür ❤
varmi cnm belirtilerin..benim yok henuzGozun aydn canm degerlerimz hemen hemen ayni cikmis.
Sağol canım ❤ seninde gözün aydın ❤ senin kaç cıktı kuzumGozun aydn canm degerlerimz hemen hemen ayni cikmis.
Cuma 74 pazartesi 350 cnmSağol canım ❤ seninde gözün aydın ❤ senin kaç cıktı kuzum
Sadece bas donmesi oluyor birde halszlik . Uyuyamiyrm 1 haftadr geceleri birdevarmi cnm belirtilerin..benim yok henuz
Aynı gidiyoruz hemen hemen 1 gün öndesin sadece ne güzel ❤Cuma 74 pazartesi 350 cnm
evet halsizlik bende de varSadece bas donmesi oluyor birde halszlik . Uyuyamiyrm 1 haftadr geceleri birde