2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Evet kuzum 66ydı 2 gün önce.
Bugün tahmini adet tarihimdi.
Adet tarihi geçince hızlı artış oluyormuş ya
Acaba perşembeyi mi beklesem.

Evet kuzum 66ydı 2 gün önce.
Bugün tahmini adet tarihimdi.
Adet tarihi geçince hızlı artış oluyormuş ya
Acaba perşembeyi mi beklesem.
Persembe 2.kan verisinden itibaren kaçıncı gün olacak

İnşallah
Bunda da vardır bir hayır... Allah sağlıklı çocuk nasip etsin.
Sen keseyi görmüş müydün
İnşallah kuzu aynen öyle veren de o alanda. Amin inşallah. Görmedim kuzu işte bugün gittik ama maalesef göremedim sonra kan verdim düşmüştü değer. Başka bi yerde daha yaptırdım yine düşük çıktı.

Hayırlısı buymus demek ki onemli olan sağlıklı olması... Allah sağlık problemleri ile sınamasın

Merhaba güzel anne adayları öncelikle tebrik ederim... Yeni haftalarda olumsuz haber alan arkadaşlara da üzgün olduğumu bildiriyodum ama şunuda ekliyorum vardır bir hayır Allah beterinden korusun... 3sene önce haziran annesi olacaktım nasip olmadı sonraki yıl mayıs annesi oldum çok şükür.. Sonra spraille hamile kaldım sürpriz bebek benimki sprailim çıktı 1 haftadır lekem var ilk beta 119, 510,1710 Du kese geç göründü 5+1 de 5 mm Di cuma günü randevu var kalp atışı için korkularım çok fazla benim pıhtılaşmam var kaybımda bu yüzden olmuş sonra öğrendim... Dilerim Allah tan herşey hepimiz için yolunda gider çok güzel heyecan lı ve Bi okadar da tedirgin bu yolda hepimiz mutlu şekilde hedefe ulaşalım inşallah...

İnşallah canım benim hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin

Geçen yıl forumu kullandım ama uzun zamandır girmiyorum hamilelik takvimi nasıl yapılıyor su anlatırmısınız

Anladım canım çok açıklayıcı anlatmışsın benim çok bilgim yoktu aşılama konusunda spermlerin yıkanıp şırıngayla gönderildiğini biliyodum onu da tam bilmiyomuşum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…