Çol sağol kuzum güzel duaların ve kalbin için.. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy hadi bakalım gönlüm ve dualarım seninle
Senin ilk kaçtı benim kafam karıstı
612 ydi kuzuöSenin ilk kaçtı benim kafam karıstı
612 ydi kuzuö
Çok ama çok farketmez ama hani düşük yüksek diye ehvam yaparsan o zaman bekle.. Ama çok değişeceğini sanmıyorum canım.. Zaten sen su an 3.kan ı vereceksin değil mi? Muhtemelen kaç olması gerektiğini biliyorsundur o civar çıkar Dr ye de dersin hemen yorumlar
Persembe 2.kan verisinden itibaren kaçıncı gün olacakEvet kuzum 66ydı 2 gün önce.
Bugün tahmini adet tarihimdi.
Adet tarihi geçince hızlı artış oluyormuş ya
Acaba perşembeyi mi beklesem.
İnşallah kuzu aynen öyle veren de o alanda. Amin inşallah. Görmedim kuzu işte bugün gittik ama maalesef göremedim sonra kan verdim düşmüştü değer. Başka bi yerde daha yaptırdım yine düşük çıktı.Bunda da vardır bir hayır... Allah sağlıklı çocuk nasip etsin.
Sen keseyi görmüş müydün
Aynen öyle kuzum hayırlısı böyleymiş.
Vardır kuzum bi hayır çok üzüldüm
Hayırlısı buymus demek ki onemli olan sağlıklı olması... Allah sağlık problemleri ile sınamasınİnşallah
İnşallah kuzu aynen öyle veren de o alanda. Amin inşallah. Görmedim kuzu işte bugün gittik ama maalesef göremedim sonra kan verdim düşmüştü değer. Başka bi yerde daha yaptırdım yine düşük çıktı. ☹☹
Persembe 2.kan verisinden itibaren kaçıncı gün olacak
Hım bu pazartesi mi verdin tamam. Persembe ver o zaman.. .P. Tesi verdim.
3 gün geçmiş olacak
İnşallah canım benim hayırlısıylaMerhaba güzel anne adayları öncelikle tebrik ederim... Yeni haftalarda olumsuz haber alan arkadaşlara da üzgün olduğumu bildiriyodum ama şunuda ekliyorum vardır bir hayır Allah beterinden korusun... 3sene önce haziran annesi olacaktım nasip olmadı sonraki yıl mayıs annesi oldum çok şükür.. Sonra spraille hamile kaldım sürpriz bebek benimki sprailim çıktı 1 haftadır lekem var ilk beta 119, 510,1710 Du kese geç göründü 5+1 de 5 mm Di cuma günü randevu var kalp atışı için korkularım çok fazla benim pıhtılaşmam var kaybımda bu yüzden olmuş sonra öğrendim... Dilerim Allah tan herşey hepimiz için yolunda gider çok güzel heyecan lı ve Bi okadar da tedirgin bu yolda hepimiz mutlu şekilde hedefe ulaşalım inşallah...
Anladım canım çok açıklayıcı anlatmışsın benim çok bilgim yoktu aşılama konusunda spermlerin yıkanıp şırıngayla gönderildiğini biliyodum onu da tam bilmiyomuşum zatenAşılamada vajina ya değil direk rahim içine veriliyor... Sırınga ile penis arasında bir fark yok gbi düşün canım.. Vajene bırakılıyor spermler... Tamamı bırakılmış oluyor. Giden zaten içeri gidiyor.. Gidebilecek olan ileri hareketli spermler ve morfolojisi düzgün olanlar... Ve yumurtaya kadar uzun bir yol var normal bir insan boyu ile 14km yol almak gbi düşün o kadar uzun yol alıyorlar
Aşılamada ise direk bu yol katedilmiş oluyor yani o asılama aparatı ile çünkü direk tüpler yakın kısma bırakılıyor spermler
Yani aşılama ile alakası yok
Çok üzüldüm kuzum gerçekten yani derinden yaşadım hissetiğin acıyı rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana ve isteyen tüm herkese
Bak benim paylaşımın altında imzaya dokunun yazıyo oraya tıkla girersin canımGeçen yıl forumu kullandım ama uzun zamandır girmiyorum hamilelik takvimi nasıl yapılıyor su anlatırmısınız
Teşekkür ediyorum canım Bayadır kullnamayınca unutulmuşBak benim paylaşımın altında imzaya dokunun yazıyo oraya tıkla girersin canım