Tamam o zaman işte canım.. Ben burada bir yerde okudum dr ler en az yüzde 60 olsa bile katlanmaya iyi diyormus iyi işte seninki de..Doktor ultrasonla baktı.hafta ile uyumlu olduğunu söyledi.takip edelim dedi.keseyi gördü
Allah razı olsun canım ..beni panik görünce doktorum 2 gün sonra beta yaptırıp yeniden gel bakalım tekrar dedi.2 hafta sonra kalp atışı İçin ÇağıracakTamam o zaman işte canım.. Ben burada bir yerde okudum dr ler en az yüzde 60 olsa bile katlanmaya iyi diyormus iyi işte seninki de..Kese görünmüş hafta ile uyumluymusta. İnşaallah her şey dilediğin gbi olur
Allah razı olsun canım ..beni panik görünce doktorum 2 gün sonra beta yaptırıp yeniden gel bakalım tekrar dedi.2 hafta sonra kalp atışı İçin Çağıracak
Nasi siringa anlayamadmŞırınga ve hemen kalkmamak oldu yöntemim bugün 6 haftalık olduk haftaya doktora gidicemBüyük ihtimal kalp atışını duyarız dedi
Tahmin etmistim sırınga oldugunuŞırınga ve hemen kalkmamak oldu yöntemim bugün 6 haftalık olduk haftaya doktora gidicemBüyük ihtimal kalp atışını duyarız dedi
Şırınga ile spermler çekiliyor ve vajene boşaltılıyor... Ayaklar havada bekleniliyır, spermler dısarı çıkmıyor ve yer çekimi doğrultusunda hızları artırılmış oluyor yaniNasi siringa anlayamadm
K.bakmyin ilk defa boyle bisey duyuyorm ama bu evde yapilan bi yöntemmi yoksa doktorlarmi yapiyoŞırınga ile spermler çekiliyor ve vajene boşaltılıyor... Ayaklar havada bekleniliyır, spermler dısarı çıkmıyor ve yer çekimi doğrultusunda hızları artırılmış oluyor yani
Bence bu yöntemi esinde problem olanlar deneyebilir...
Evde yapılan...K.bakmyin ilk defa boyle bisey duyuyorm ama bu evde yapilan bi yöntemmi yoksa doktorlarmi yapiyo
Şırınga ile spermler çekiliyor ve vajene boşaltılıyor... Ayaklar havada bekleniliyır, spermler dısarı çıkmıyor ve yer çekimi doğrultusunda hızları artırılmış oluyor yani
Bence bu yöntemi esinde problem olanlar deneyebilir...
Şırınga mı vay beeeBende merak ediyorumozmut
Topikleri oku canoŞırınga mı vay beeehiç akla mantığa yatmıyo
Aşılama da bile spermleri yıkayıp öyle gönderiyolar vajinaya hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapmakTopikleri oku canobunla alakalı çok r
Topik var
Anladm tesekkur edrmEvde yapılan...
Aşılamada vajina ya değil direk rahim içine veriliyor... Sırınga ile penis arasında bir fark yok gbi düşün canım.. Vajene bırakılıyor spermler... Tamamı bırakılmış oluyor. Giden zaten içeri gidiyor.. Gidebilecek olan ileri hareketli spermler ve morfolojisi düzgün olanlar... Ve yumurtaya kadar uzun bir yol var normal bir insan boyu ile 14km yol almak gbi düşün o kadar uzun yol alıyorlarAşılama da bile spermleri yıkayıp öyle gönderiyolar vajinaya hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak
Geçen hafta baktırdığımda 300 lerdeydihcg değerini biliyor musun peki?
Verdim kuzum 1.5 saate çıkar dedi daha 1 saat oldu beklşyorum ara ara bakıyorumozmut naptın kuzum gittn mi kan vermeye
Verdim kuzum 1.5 saat. Sonra dedi beklemediyimBende merak ediyorumozmut
Ay hadi bakalım gönlüm ve dualarım seninleVerdim kuzum 1.5 saat. Sonra dedi beklemediyim