2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktor ultrasonla baktı.hafta ile uyumlu olduğunu söyledi.takip edelim dedi.keseyi gördü
Tamam o zaman işte canım.. Ben burada bir yerde okudum dr ler en az yüzde 60 olsa bile katlanmaya iyi diyormus iyi işte seninki de.. 😊 Kese görünmüş hafta ile uyumluymusta. İnşaallah her şey dilediğin gbi olur 🙏🏿

Tamam o zaman işte canım.. Ben burada bir yerde okudum dr ler en az yüzde 60 olsa bile katlanmaya iyi diyormus iyi işte seninki de.. 😊 Kese görünmüş hafta ile uyumluymusta. İnşaallah her şey dilediğin gbi olur 🙏🏿
Allah razı olsun canım ..beni panik görünce doktorum 2 gün sonra beta yaptırıp yeniden gel bakalım tekrar dedi.2 hafta sonra kalp atışı İçin Çağıracak

Nasi siringa anlayamadm
Şırınga ile spermler çekiliyor ve vajene boşaltılıyor... Ayaklar havada bekleniliyır, spermler dısarı çıkmıyor ve yer çekimi doğrultusunda hızları artırılmış oluyor yani
Bence bu yöntemi esinde problem olanlar deneyebilir...
🤔

Şırınga ile spermler çekiliyor ve vajene boşaltılıyor... Ayaklar havada bekleniliyır, spermler dısarı çıkmıyor ve yer çekimi doğrultusunda hızları artırılmış oluyor yani
Bence bu yöntemi esinde problem olanlar deneyebilir...
🤔
K.bakmyin ilk defa boyle bisey duyuyorm ama bu evde yapilan bi yöntemmi yoksa doktorlarmi yapiyo

Aşılama da bile spermleri yıkayıp öyle gönderiyolar vajinaya hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak 😂
Aşılamada vajina ya değil direk rahim içine veriliyor... Sırınga ile penis arasında bir fark yok gbi düşün canım.. Vajene bırakılıyor spermler... Tamamı bırakılmış oluyor. Giden zaten içeri gidiyor.. Gidebilecek olan ileri hareketli spermler ve morfolojisi düzgün olanlar... Ve yumurtaya kadar uzun bir yol var normal bir insan boyu ile 14km yol almak gbi düşün o kadar uzun yol alıyorlar 😊
Aşılamada ise direk bu yol katedilmiş oluyor yani o asılama aparatı ile çünkü direk tüpler yakın kısma bırakılıyor spermler 😊
Yani aşılama ile alakası yok 😊

X