İnşallah canım benimHarika yukselmis maşallah
kızlar birlikte cinsiyet haftalarına doğru inşallah ilerleyelim sağlıkla
Teşekkür ederim arkadaşlar
Benim alt karnım çok şiş
Canım yükselmiş iste daha nne olsun.. İkisini de aynı saatlerde mi verdin?6 Mart 807 10 Mart 1192 katlayarak yükselmemiş sorun olabilir mi
İnşallah canım benimsağlıklıca... Bana herkes istisnasız erkek diyor ahahah bir ben kız hissediyorum ya da öyle mi olsun diye umuyorum bilmiyorm
[/QUOanneler hissediyor bence ..ayy hayirli saglikli bi kiz da ben istiyorum Allahim
Çok ama çok farketmez ama hani düşük yüksek diye ehvam yaparsan o zaman bekle.. Ama çok değişeceğini sanmıyorum canım.. Zaten sen su an 3.kan ı vereceksin değil mi? Muhtemelen kaç olması gerektiğini biliyorsundur o civar çıkar Dr ye de dersin hemen yorumlarBenimde yarın kan vermem lazım.
2dir verdiğim hastane uzak.
2 aylığına arabam gitmek zorunda kaldı
Otobüsle ve taksiyle gidilecek gibi değil.
Acaba burdaki sağlık ocağında versem, ama parametreler farkedebiliyor oda var.
Ne yapsam bilemedim gerçekten
Tamam kuzum Allah razı olsu. İnşallah veririm. Şimdi anneme geldim onu la dertleşmek iiçin sonra gidip vericem. Çıkınca da yazarım inşallahHadi inşallah güzel haber verirsin kuzum. Dua edicem. Etiketle beni de sonuç çıkınca
Allah gönlüne göre versin canım benimTamam kuzum Allah razı olsu. İnşallah veririm. Şimdi anneme geldim onu la dertleşmek iiçin sonra gidip vericem. Çıkınca da yazarım inşallah
İlk bebis mi 2.miydş senin canom sağlıklıca versin Allah muradın
3. canimİlk bebis mi 2.miydş senin canom sağlıklıca versin Allah muradın
Normal canım bunlar...Arkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok
bende de halsizlik fena bugun.kaynanam da bende kaliyo kac gundur ona daha söylemedim tabi kalkıp ta hiicc bisry yapasim yok bugun oylecee bana bakti durduArkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok
İlk ikisi erkek mi3. canim
İlk hamileliğimde bende de kanama olmuştu ama yerleşme kanamasıydı. Öyle bsey mi oldu acaba sende de.Benim lekelenmelerim oldu o yüzden tedirginim doktora gidene kadar kafama takılıyo herşey
Bende canım kan verdim bugun ilerleme güzeldi çok sükürBen 8 hafta bitene kadar doktora gitmeyeceğim o zamana kadar folik asitimi kullanacağım zaten 3 hafta var büyümesini kalbinin atmasini bekleyeceğim
bende aynen cnm 25 e randevu aldim.pekivsrn kan da baktırmayacakmışınBen 8 hafta bitene kadar doktora gitmeyeceğim o zamana kadar folik asitimi kullanacağım zaten 3 hafta var büyümesini kalbinin atmasini bekleyeceğim
Bende yedikten sonra çok fena bulantı oluyo yemek yediğime pişman oluyorumArkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok
6 Mart 807 10 Mart 1192 katlayarak yükselmemiş sorun olabilir mi
Doktor ultrasonla baktı.hafta ile uyumlu olduğunu söyledi.takip edelim dedi.keseyi gördüCanım yükselmiş iste daha nne olsun.. İkisini de aynı saatlerde mi verdin?