2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Harika yukselmis maşallah
kızlar birlikte cinsiyet haftalarına doğru inşallah ilerleyelim sağlıkla
İnşallah canım benim sağlıklıca... Bana herkes istisnasız erkek diyor ahahah bir ben kız hissediyorum ya da öyle mi olsun diye umuyorum bilmiyorm

a

Çok ama çok farketmez ama hani düşük yüksek diye ehvam yaparsan o zaman bekle.. Ama çok değişeceğini sanmıyorum canım.. Zaten sen su an 3.kan ı vereceksin değil mi? Muhtemelen kaç olması gerektiğini biliyorsundur o civar çıkar Dr ye de dersin hemen yorumlar

Hadi inşallah güzel haber verirsin kuzum. Dua edicem. Etiketle beni de sonuç çıkınca
Tamam kuzum Allah razı olsu. İnşallah veririm. Şimdi anneme geldim onu la dertleşmek iiçin sonra gidip vericem. Çıkınca da yazarım inşallah

Tamam kuzum Allah razı olsu. İnşallah veririm. Şimdi anneme geldim onu la dertleşmek iiçin sonra gidip vericem. Çıkınca da yazarım inşallah
Allah gönlüne göre versin canım benim

Arkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok

Arkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok
Normal canım bunlar...
Benimde bir artıyor iştahım bir azalıyor...
Bi bakmıssın kurt gbi açım bi bakmışsın açım ama canım bir sey yemek istemiyor...

Ben 8 hafta bitene kadar doktora gitmeyeceğim o zamana kadar folik asitimi kullanacağım zaten 3 hafta var büyümesini kalbinin atmasini bekleyeceğim

bende de halsizlik fena bugun.kaynanam da bende kaliyo kac gundur ona daha söylemedim tabi kalkıp ta hiicc bisry yapasim yok bugun oylecee bana bakti durdu

Ben 8 hafta bitene kadar doktora gitmeyeceğim o zamana kadar folik asitimi kullanacağım zaten 3 hafta var büyümesini kalbinin atmasini bekleyeceğim
Bende canım kan verdim bugun ilerleme güzeldi çok sükür rabbim utandırmasın
Haftaya cumaya 20sine erteledim 7bitmis olacak

Bende yedikten sonra çok fena bulantı oluyo yemek yediğime pişman oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…