2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
a
İnşallah canım benim 💕 😘 sağlıklıca... Bana herkes istisnasız erkek diyor ahahah bir ben kız hissediyorum ya da öyle mi olsun diye umuyorum bilmiyorm 🤭🤭😁
[/QUOanneler hissediyor bence ..ayy hayirli saglikli bi kiz da ben istiyorum Allahim

Benimde yarın kan vermem lazım.
2dir verdiğim hastane uzak.
2 aylığına arabam gitmek zorunda kaldı :skandal:
Otobüsle ve taksiyle gidilecek gibi değil.
Acaba burdaki sağlık ocağında versem, ama parametreler farkedebiliyor oda var.
Ne yapsam bilemedim gerçekten
Çok ama çok farketmez ama hani düşük yüksek diye ehvam yaparsan o zaman bekle.. Ama çok değişeceğini sanmıyorum canım.. Zaten sen su an 3.kan ı vereceksin değil mi? Muhtemelen kaç olması gerektiğini biliyorsundur o civar çıkar Dr ye de dersin hemen yorumlar

Tamam kuzum Allah razı olsu. İnşallah veririm. Şimdi anneme geldim onu la dertleşmek iiçin sonra gidip vericem. Çıkınca da yazarım inşallah
Allah gönlüne göre versin canım benim

Arkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok

Arkadaşlar benim oyle bir istahsizligim varki ağzımın ici zehir gibi doğru dürüst hiç birşey yiyemiyorum bir lokma alıyorum yutamiyorum halsizim birde çok
Normal canım bunlar... 😊
Benimde bir artıyor iştahım bir azalıyor... 🤭
Bi bakmıssın kurt gbi açım bi bakmışsın açım ama canım bir sey yemek istemiyor...

Ben 8 hafta bitene kadar doktora gitmeyeceğim o zamana kadar folik asitimi kullanacağım zaten 3 hafta var büyümesini kalbinin atmasini bekleyeceğim

bende de halsizlik fena bugun.kaynanam da bende kaliyo kac gundur ona daha söylemedim tabi kalkıp ta hiicc bisry yapasim yok bugun oylecee bana bakti durdu 😁🤫

Ben 8 hafta bitene kadar doktora gitmeyeceğim o zamana kadar folik asitimi kullanacağım zaten 3 hafta var büyümesini kalbinin atmasini bekleyeceğim
Bende canım kan verdim bugun ilerleme güzeldi çok sükür 😁 rabbim utandırmasın 🙏🏿
Haftaya cumaya 20sine erteledim 7bitmis olacak 😊

X