2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Dün akşam test yaptım bugün doktora gittim 5+3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kese ve yolk sac var. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı doktor.

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Dün akşam test yaptım bugün doktora gittim 5+3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kese ve yolk sac var. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı doktor.
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah

Kızlar öellikle keseyi gören canlar sizin de alt karnınız şiş mi
valla benim kanrımın heryeri şiş midem karnım kasıklarım geri gibiyim

hoşgeldin gözün aydın

Annem geldi yanımıza tatile. Bakalım eşim işe giderken araçta başkası olmazsa bırakırım hastaneye dedi.
Belli olur birazdan. Aynı yerde vermek istiyorum bende

Aynı yerde verdim canım ama doktoe burada ki çok hassas değil hemen olumsuz düşünme dedi. İlaç verdi 2 tane tutunsun diye. Ama bu akşam başka yerde vericem benbir de ona bakıcam

Hadi inşallah güzel haber verirsin kuzum. Dua edicem. Etiketle beni de sonuç çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…