- 4 Temmuz 2018
- 3.138
- 4.443
İmşallah kuzumm inşallahhh yaaDua ediyorum inşallah o cihaz bozuktur inşallah sonucun en az 1576 çıkar işten çıkınca muhakkak hastaneye git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmşallah kuzumm inşallahhh yaaDua ediyorum inşallah o cihaz bozuktur inşallah sonucun en az 1576 çıkar işten çıkınca muhakkak hastaneye git
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorumteşekkür ederim canım. İnşAllah sen de güzel haberler alırsın icini ferah tut hep
Sabah randevum var..başka yorum yapacak Yok mu?(((Allah Allah niye böyle sonuç çıktı ki aynınuerde mi verdin kuzum bugün en az 2000 li bi sonuç olmalıydı ikiye katlanması gerekiyo çok tuhaf
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallahMerhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Dün akşam test yaptım bugün doktora gittim 5+3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kese ve yolk sac var. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı doktor.
valla benim kanrımın heryeri şiş midem karnım kasıklarım geri gibiyimKızlar öellikle keseyi gören canlar sizin de alt karnınız şiş mi
hoşgeldin gözün aydınMerhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Dün akşam test yaptım bugün doktora gittim 5+3haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kese ve yolk sac var. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı doktor.
Benimde alt karnım çok şiş ama benim kasık ağrıları eskisi gibi değilvalla benim kanrımın heryeri şiş midem karnım kasıklarım geri gibiyim
hoşgeldin gözün aydın
tam 2+2=4 şeklinde yükselmesede artış var stres yapma yarn belli olcak inşallah sorun yokturSabah randevum var..başka yorum yapacak Yok mu?(((
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah ❤
Teşekkür ederim arkadaşlarvalla benim kanrımın heryeri şiş midem karnım kasıklarım geri gibiyim
hoşgeldin gözün aydın
Benim alt karnım çok şişBenimde alt karnım çok şiş ama benim kasık ağrıları eskisi gibi değil
İnşallah canim bana dua edin hamilelerin duası kabul olur derler ❤İnşallah vardır
Bu kadar çok şişmesi bu kadar erkenden normal mi acaba ben fazlasıyla şişimTeşekkür ederim arkadaşlar
Benim alt karnım çok şiş
Bende de şişlik çok alt karnım özellikleBu kadar çok şişmesi bu kadar erkenden normal mi acaba ben fazlasıyla şişim
30 yaşındayım canımbenim de sezeryan yabu 3.sezeryan olacak endise var biraz senindemi?yas
Harika yukselmis maşallahÇıktı canım tamda yazacaktım topik e yorumunu gördüm
2060.91 çıktı
Anormal olduğunu düşünmüyorum ben. İnen zaten zamanlaBu kadar çok şişmesi bu kadar erkenden normal mi acaba ben fazlasıyla şişim
Benimde yaş 36 ikinci gebelik bu. Sürpriz oldu. Oğlum 4.5 yaşında30 yaşındayım canım
hep birlukte insallah..Harika yukselmis maşallah
kızlar birlikte cinsiyet haftalarına doğru inşallah ilerleyelim sağlıkla
Benim lekelenmelerim oldu o yüzden tedirginim doktora gidene kadar kafama takılıyo herşeyAnormal olduğunu düşünmüyorum ben. İnen zaten zamanla
çalışmıyor ve işin yoksa yanına birini al onunla git sabh sonra bi kahvaltı yapın sonucu beklerken dertlesin kehve için :)
ben kan veriğimde öyle yaptım kanı verdim gittik kahvaltı yapmaya biz kalkana kdr sonuç çıktı msjı geldi
Aynı yerde verdim canım ama doktoe burada ki çok hassas değil hemen olumsuz düşünme dedi. İlaç verdi 2 tane tutunsun diye. Ama bu akşam başka yerde vericem benbir de ona bakıcam