2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İçimde garip bir korku..dayanamadım acile geldim.6 Mart beta değerim 807 idi.umarım yükselmiştir.inşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla bu dönemi atlatır.
İnşallah bizleri haberdar et canım benim

Teşekkür ediyorum canım benim inşaallah sağlıkla ilerler

Benimde yarın kan vermem lazım.
2dir verdiğim hastane uzak.
2 aylığına arabam gitmek zorunda kaldı
Otobüsle ve taksiyle gidilecek gibi değil.
Acaba burdaki sağlık ocağında versem, ama parametreler farkedebiliyor oda var.
Ne yapsam bilemedim gerçekten

İçimde garip bir korku..dayanamadım acile geldim.6 Mart beta değerim 807 idi.umarım yükselmiştir.inşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla bu dönemi atlatır.
inşallah canm neden korku var ne oldu? sonucu paylaş biizmle

Yarın ögrencm bende

çalışmıyor ve işin yoksa yanına birini al onunla git sabh sonra bi kahvaltı yapın sonucu beklerken dertlesin kehve için :)
ben kan veriğimde öyle yaptım kanı verdim gittik kahvaltı yapmaya biz kalkana kdr sonuç çıktı msjı geldi

ozmut kuzum kanı aynı yerde mi verdin.
Eğer farklı yerde verdiysen parametreler farkedebiliyor
Aynı yerde verdim canım ama doktoe burada ki çok hassas değil hemen olumsuz düşünme dedi. İlaç verdi 2 tane tutunsun diye. Ama bu akşam başka yerde vericem benbir de ona bakıcam

MaşAllah değerin cok güzel artmış cuma gittiğinde hayırlısıyla meleğini görüp duyarsın

Dua ediyorum inşallah o cihaz bozuktur inşallah sonucun en az 1576 çıkar işten çıkınca muhakkak hastaneye git

6 Mart 807 10 Mart 1192 katlayarak yükselmemiş sorun olabilir mi
Allah Allah niye böyle sonuç çıktı ki aynınuerde mi verdin kuzum bugün en az 2000 li bi sonuç olmalıydı ikiye katlanması gerekiyo çok tuhaf

Kızlar öellikle keseyi gören canlar sizin de alt karnınız şiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…