Snmalyz 94
Gizlice yıldızlarla donandığım, dünyamdayım...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 26 Temmuz 2019
- 282
- 353
İnşallahİçimde garip bir korku..dayanamadım acile geldim.6 Mart beta değerim 807 idi.umarım yükselmiştir.inşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla bu dönemi atlatır.
Teşekkür ediyorum canım beniminşaallah sağlıkla ilerler
İnşallah benim de bat à son 4 inşallah bende gebeyimdir
inşallah canm neden korku var ne oldu? sonucu paylaş biizmleİçimde garip bir korku..dayanamadım acile geldim.6 Mart beta değerim 807 idi.umarım yükselmiştir.inşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla bu dönemi atlatır.
Evham yapıyorum sanırım.sonuç 15 dk ya çıkacak bekliyorum.inşallah sağlıklı yükselmiştirinşallah canm neden korku var ne oldu? sonucu paylaş biizmle
çalışmıyor ve işin yoksa yanına birini al onunla git sabh sonra bi kahvaltı yapın sonucu beklerken dertlesin kehve için :)Benimde yarın kan vermem lazım.
2dir verdiğim hastane uzak.
2 aylığına arabam gitmek zorunda kaldı
Otobüsle ve taksiyle gidilecek gibi değil.
Acaba burdaki sağlık ocağında versem, ama parametreler farkedebiliyor oda var.
Ne yapsam bilemedim gerçekten
off bn bile heycan yaptım hayırlı haberle gel inşallahEvham yapıyorum sanırım.sonuç 15 dk ya çıkacak bekliyorum.inşallah sağlıklı yükselmiştir
Bende çok üzgünüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.Kuzum çok üzüldüm
Aynı yerde verdim canım ama doktoe burada ki çok hassas değil hemen olumsuz düşünme dedi. İlaç verdi 2 tane tutunsun diye. Ama bu akşam başka yerde vericem benbir de ona bakıcam
MaşAllah değerin cok güzel artmış cuma gittiğinde hayırlısıyla meleğini görüp duyarsınAhahah boş ver dilediğin gibi yaşa gebeliğini
Benimde haftaya 7hafta bitmis olacak cuma işte
İnşallah güzel haberler alırız
Benim arkadasım da 6 haftalık ken duydu onunki erken döllenme imiş.
Bende yumurtlamadan sonraki 9.gün öğrendim.... Çok erken öğrendim ama yinede bekliyorum...Dün değerime baktırdm 2060.91 çıktı
Hayırlı sonuclar alalım inşallah
Canım çok sevindim senin adına. Rabbim inşallah beni de bu araftan kurtarır ve inşallah bende keseyi görüp ve kalbi duyabilirim. İnşallah sağlıkla sıhhatle alabiliriz kucağımıza.
İnşallah canım benimMaşAllah değerin cok güzel artmış cuma gittiğinde hayırlısıyla meleğini görüp duyarsın
Dua ediyorum inşallah o cihaz bozuktur inşallah sonucun en az 1576 çıkar işten çıkınca muhakkak hastaneye gitKuzum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Kimse yaşamasın çok zor bir durum. Öyle yapıcam duramıyorum zaten çalışıyorum ama hiç aklım almıyor bir şey. Yanlış yapıyorum. bugün veriyim perşembe yine veririm zaten. beklenmez dediğin gibi
Allah Allah niye böyle sonuç çıktı ki aynınuerde mi verdin kuzum bugün en az 2000 li bi sonuç olmalıydı ikiye katlanması gerekiyo çok tuhaf6 Mart 807 10 Mart 1192 katlayarak yükselmemiş sorun olabilir mi