Edifar senin ilk beta değerin kaçtı? Ne zaman yaptırmıştın yani adete kaç gün kala?Ahahah boş ver dilediğin gibi yaşa gebeliğini
Benimde haftaya 7hafta bitmis olacak cuma işte
İnşallah güzel haberler alırız
Benim arkadasım da 6 haftalık ken duydu onunki erken döllenme imiş.
Bende yumurtlamadan sonraki 9.gün öğrendim.... Çok erken öğrendim ama yinede bekliyorum...Dün değerime baktırdm 2060.91 çıktı
Hayırlı sonuclar alalım inşallah
Edifar senin ilk beta değerin kaçtı? Ne zaman yaptırmıştın yani adete kaç gün kala?
Benim bazen sol bazen sağ ahahha niye öyleyse...kızlar aynı dra gittiğim arkdaşımla konuştum anlattım da bnce dr 4hafta die yuvarladı bu hafta belli olur dedi bnde 2gün düşünmememeye çalışacağım.. :)
hadi biraz tahmin edelim... çevrmde çoğu kişiden duydum bnimde öyleydi
karnınızın sağ tarafda ise kız sol da ise erkek oluyor diyorlar
benim kızımda sağ da idi.. şimdi de hep ağrılar batmalar sağ da sizin nasl ? :)
Maşallah çok güzel artmış değerlerin Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahBat 5marttı....
Adete 3gün vardı 47.38çıktı (2mart)
2gün sonrası adete 1gün kala 146.96 çıktı.. (4mart)
Dün verdim 5gün sonra adetten 4gün geçti 2060.91 çıktı.. (9mart)
Amin hepimize inşallah canım benimMaşallah çok güzel artmış değerlerin Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Benim 14 mart batBat 5marttı....
Adete 3gün vardı 47.38çıktı (2mart)
2gün sonrası adete 1gün kala 146.96 çıktı.. (4mart)
Dün verdim 5gün sonra adetten 4gün geçti 2060.91 çıktı.. (9mart)
Hımmm sen bayagı erken öğrenmişsin ve bu erken öğrenmede değer bayagı yüksek çıkmıs inşaallah hayırla ilerlerBenim 14 mart bat
7 martta yani adete 1 hafta kala 600
10 martta adete 4 gün kala 576 çıktı. şimdi ilaç verdi tutunsun diye perşembe tekrardan baktırıcam kana.inşallah artar. Ama vajinam da bir arı var regl olacak gibi.
Evet baya erken öğrendim ve çok yüksek çıktı ben 100 lerde falan olur diyordum 600 çıkınca şaşırdım. Belki de yanlış ölçüldü yada ne bilim anlamadım. Perşembe günü belli olur tekrar vericem beta.Hımmm sen bayagı erken öğrenmişsin ve bu erken öğrenmede değer bayagı yüksek çıkmıs inşaallah hayırla ilerler
Bu kez başka yere ver canım.. Aynı yerde vermeEvet baya erken öğrendim ve çok yüksek çıktı ben 100 lerde falan olur diyordum 600 çıkınca şaşırdım. Belki de yanlış ölçüldü yada ne bilim anlamadım. Perşembe günü belli olur tekrar vericem beta.
aynen ya cok cok saçma
Evet canım akşam vericez eşime söyledim. Bir de oranın değerine bakalım. Belki bir yanlışlık vardır.Bu kez başka yere ver canım.. Aynı yerde verme
Olabilir canım çok iyi fikirEvet canım akşam vericez eşime söyledim. Bir de oranın değerine bakalım. Belki bir yanlışlık vardır.
Kuzum çok üzüldüö böyle bir sıkıntıyla karşılaşmana ama benim bile içim rahat değil bugün başka bi hastanede tekrar tahlilini yap bencede kendini psikolojikmen de hasta edersin yoksa için rahat olması için kesinlikle bugün kan ver perşembe beklenmez vallaEvet canım akşam vericez eşime söyledim. Bir de oranın değerine bakalım. Belki bir yanlışlık vardır.
Kuzum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Kimse yaşamasın çok zor bir durum. Öyle yapıcam duramıyorum zaten çalışıyorum ama hiç aklım almıyor bir şey. Yanlış yapıyorum. bugün veriyim perşembe yine veririm zaten. beklenmez dediğin gibiKuzum çok üzüldüö böyle bir sıkıntıyla karşılaşmana ama benim bile içim rahat değil bugün başka bi hastanede tekrar tahlilini yap bencede kendini psikolojikmen de hasta edersin yoksa için rahat olması için kesinlikle bugün kan ver perşembe beklenmez valla
Çıktı canım tamda yazacaktım topik e yorumunu gördüm
2060.91 çıktı
Teşekkür ediyorum canım benimAy çok güzel
Kızlar ben çok kötüyüm çok üzgünüm,
Cumartesi 613 olan değerim bugn 500 çıktı. Çok kötüyüm. neden böyle oldu. tutunamadı mı? dayanamıyorum iş yerindeyim ağlayamıyorum içime atıyorum napacapımı şaşırdım ben
İnşallah benim de bat à son 4 inşallah bende gebeyimdirKonu açılmış :) O halde ben de burada totem yapayım. Bu topicte yazmak nasip olur umarım.