2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
gözün aydın canm tebrik ederim senin de bnm ilk gebeliğim gibi olmuş :) sağlıkla al inşallah kucağına
Teşekkür ederim inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız 12. Hafta bitene dek endişeler bitmeyecek galiba siz tecrübelisiniz ne güzel :) 7. Hafta sayılıyor sanırım su an 6+5 benim dünden beri geçmeyen bulantılar var onlar da cilvesi galiba :)

Vajinal ultrasonla baktı karından net göremedi. Kesenin haftasıyla ilgili bir şey söylemedi açıkçası yalnızca çok küçük dedi

Gözün aydın canım 😊işte bende bu yüzden kendi randevumu erteledim.. Gitmişken toptan halledeyim diye 🤭
En mantıklısını yapmıssınız ben 6 haftalıkta her şeyi duyar görürüz dedim ama öyle olmadı 7 de gitmek gerekirmiş. Aslında 8 de gitsek kesin garanti ama 8 i de bekleme bence canım cünkü kan alacaklar vitaminler icin bazı doktor 6. Haftada alıyor bazısı 7

Teşekkür ederim inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız 12. Hafta bitene dek endişeler bitmeyecek galiba siz tecrübelisiniz ne güzel :) 7. Hafta sayılıyor sanırım su an 6+5 benim dünden beri geçmeyen bulantılar var onlar da cilvesi galiba :)
12 hafta değil artık hiç bitmeyecek doğum ve sonrası da devam ediyor bir kere başlayınca endişe annelik iştee

Ben henüz kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum. Geç döllenme olmuş ve çok erken fark ettim. 4 gün sonra gidicem hcg nin 16000 lerde çıkması gerekiyor ve kesenin görünmesi gerekiyor. Benim gibi geç döllenme olanlar var mı gebelik haftasını neye göre belirledi doktorunuz?

En mantıklısını yapmıssınız ben 6 haftalıkta her şeyi duyar görürüz dedim ama öyle olmadı 7 de gitmek gerekirmiş. Aslında 8 de gitsek kesin garanti ama 8 i de bekleme bence canım cünkü kan alacaklar vitaminler icin bazı doktor 6. Haftada alıyor bazısı 7
Ben vitamin ilaçları kullanıyorm cnaım.... 😊
Haftaya cuma iste randevum da beklerim o zaman a kadr...Bir Doktorum var bska ilde ona sordm adetini 10gün geçsin öyle git demisti benimki 15 gün geçmşs olacak işte 😊
Kızımda zırt pırt gittim bunda öyle yapmayacağım 🤭

Vajinal ultrasonla baktı karından net göremedi. Kesenin haftasıyla ilgili bir şey söylemedi açıkçası yalnızca çok küçük dedi
banada aynısı oldu bna 4haftalık dedi kanıma göre 5hafta olmam lazm kafam daha cok karıştı sana söylememsi daha iyi olmuş.. son adet terihin ne
Ben henüz kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum. Geç döllenme olmuş ve çok erken fark ettim. 4 gün sonra gidicem hcg nin 16000 lerde çıkması gerekiyor ve kesenin görünmesi gerekiyor. Benim gibi geç döllenme olanlar var mı gebelik haftasını neye göre belirledi doktorunuz?
son adet terihin ne acba

Ben vitamin ilaçları kullanıyorm cnaım.... 😊
Haftaya cuma iste randevum da beklerim o zaman a kadr...Bir Doktorum var bska ilde ona sordm adetini 10gün geçsin öyle git demisti benimki 15 gün geçmşs olacak işte 😊
Kızımda zırt pırt gittim bunda öyle yapmayacağım 🤭
Bnm de 15 gün geçmişti sat a göre de ilişki tarihine göre de 6 haftalık oluyor kimi 6 haftalıkken de duyuyor kalp atışını ama duymasan bile görüyorsun o nokta kadar şey yükselip alçalıyor bir parlaklık gibi gözüküyor ultrasonda. Umarım güzel haberler alırsın. Benim doktor dedi ki sağlıklı embriyoya benziyor su an sorun yok ama yine de 2 hafta daha kimseye söyleme. Ben durur muyum hiç ilan ettim yine 7 cihana:)) sakınamıyorum ya sakınan göze çöp batarmış gibi geliyor

Bnm de 15 gün geçmişti sat a göre de ilişki tarihine göre de 6 haftalık oluyor kimi 6 haftalıkken de duyuyor kalp atışını ama duymasan bile görüyorsun o nokta kadar şey yükselip alçalıyor bir parlaklık gibi gözüküyor ultrasonda. Umarım güzel haberler alırsın. Benim doktor dedi ki sağlıklı embriyoya benziyor su an sorun yok ama yine de 2 hafta daha kimseye söyleme. Ben durur muyum hiç ilan ettim yine 7 cihana:)) sakınamıyorum ya sakınan göze çöp batarmış gibi geliyor
insanın içi içine sığmıyor değilmi :) bende ailelere söyledim birde cok yakın arkadaşlarıma... gerisi için biraz beklicem..
28 gündemi adet oluyorsun son adet tarihin ne

29 ocak. ben hamileliğimi öğrendiğimde 29 şubattı hcg 31 çıkmıştı. Sonra artışlar 2 katı şeklinde devam etti. Bir haftadır hcg bakmayı bıraktı doktor.
hmm senin normal o zmn 29 ocaktan 5hafta oluyor

Benim arkadaşımın sat ile ultrason uyumsuz gidiyordu geç döllenmeden dolayı ultrasondaki ölçüme göre haftayı söylemişti doktor stres yapma kendine güzel haberler alıcaksınnhayırlısıyla

insanın içi içine sığmıyor değilmi :) bende ailelere söyledim birde cok yakın arkadaşlarıma... gerisi için biraz beklicem..
28 gündemi adet oluyorsun son adet tarihin ne

hmm senin normal o zmn 29 ocaktan 5hafta oluyor
Son adet 23 ocak benim adetlerim düzensizdi 31 ile 37 arasında değişirdi genelde o yüzden yumurtlamayı tutturmam da zor olurdu 2 sene bitti bi aralıkta uzun çabalar sonucu tutturmustum kimyasal sonuclandı. Bu sefer koca ay içerisinde yumurtlamaya denk gelen 1 gün vardı o tuttu sanıyorum çünkü ev taşıdık olmaz diye hiç üstelemedim dikkat etmedim tarihlere ama nasip işte 2 sene uğraştım olmadı bu ay olmaz dedim kendi kendne olmus🙏🏻

Benim arkadaşımın sat ile ultrason uyumsuz gidiyordu geç döllenmeden dolayı ultrasondaki ölçüme göre haftayı söylemişti doktor stres yapma kendine güzel haberler alıcaksınnhayırlısıyla
İnşallah canım. Ultrasonda göremedik diye ister istemez stresliyim. Birde böyle olup bebeğin gelişimi geri almamız lazım diyen doktorlarla karşılaşanlar olmuş. O nedenle korkuyorum biraz.

Son adet 23 ocak benim adetlerim düzensizdi 31 ile 37 arasında değişirdi genelde o yüzden yumurtlamayı tutturmam da zor olurdu 2 sene bitti bi aralıkta uzun çabalar sonucu tutturmustum kimyasal sonuclandı. Bu sefer koca ay içerisinde yumurtlamaya denk gelen 1 gün vardı o tuttu sanıyorum çünkü ev taşıdık olmaz diye hiç üstelemedim dikkat etmedim tarihlere ama nasip işte 2 sene uğraştım olmadı bu ay olmaz dedim kendi kendne olmus🙏🏻
maşallah canm öyle oluyor ztn olmaz dedğinde olur... ilk bebeğimden önce kimyasal olmuştu....şimdi bnmde geç döllenme oldu.
12 ocak son adet tarihim 4 subat tek ilişki oldu..
28 subatta kan verdim 5haftalık cıktı
4martta dr alttan baktı 4haftalık dedi
13 martta tekrar gidicem...
kafam cok karışık ne kadarlık oldu nasıl oldu

Ahahah boş ver dilediğin gibi yaşa gebeliğini 🙏🏿💕
Benimde haftaya 7hafta bitmis olacak cuma işte 😊
İnşallah güzel haberler alırız 🌼🙏🏿
Benim arkadasım da 6 haftalık ken duydu onunki erken döllenme imiş.
Bende yumurtlamadan sonraki 9.gün öğrendim.... Çok erken öğrendim ama yinede bekliyorum... 😊 Dün değerime baktırdm 2060.91 çıktı😊
Hayırlı sonuclar alalım inşallah 🙏🏿

Merhaba kızlar, uzun süredir takip ediyordum Aralıkta Kimyasal gebelik geçirdim. Ocak 23 te adet gördüm beklenen tarihim de 23 subattı ancak adet olmadım. Aynı şeyleri yaşarım beta hcg yine düşüşe geçer diye korktuğumdan da hastaneye gitmedim. İstedim ki 6 haftalık olsun en azından keseyi görebileyim adetim 15 gün gecikince gittim hastaneye evde sadece idrar testi yapmıstım. Dün gittim hastaneye keseyi bebeği gördük kalp atışı duyulmuyprdu o da görülüyordu sadece. Haftaya tekrar randevum var kan alıp vitaminlerime bakacak ve kalp atışı duyabileceğiz inşAllah. Dilerim bu zorlu haftaları kolayca atlatalım hepimiz ve bir an önce tatlı telaşlara güzel hazırlıklara başlayalım🥰
Canım çok sevindim senin adına. Rabbim inşallah beni de bu araftan kurtarır ve inşallah bende keseyi görüp ve kalbi duyabilirim. İnşallah sağlıkla sıhhatle alabiliriz kucağımıza.

sizin sat ne zaman? Bende çok erken öğrendim daha adetime 1 hafta varken. betanız kaç çıktı ilk baktırdığınızda

X