2020 hedeflerim

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
Merhaba sizler de yeni hedefler koydunuz mu ? Birbirimize destek olalım mı ? 2021 de bu başlığa bakarneler yapmışız konuşuruz.
Sizi bilmem ama ben buraya yazmak istedim çünkü desteğe ihtiyacım var. Bir konu açtım zaten bir derdim var da. Bu başlık onu desteklesin. Buraya yazarak motive olmak istiyorum.
Öncelikle çok kilo aldım. Allah nasip ederse 15 kilo vermiş olmak istiyorum. Hedef 57
Kredi kartı borçlarımfazla. Yarı yarıya bitmiş olsun 2021de
Kitap yazacağım ve hatta 1 senaryo. Ve bunları yarışmalara göndereceğim.
Yüksek lisans eğer olursa seneye bitmiş olsun istiyorum.
Daha sosyalleşeceğim
Daha bakımlı olacağım.
Ayda en az 3 kitap bitecek.
Var mı sizin hedefleriniz

Benzer bir başlık ben de açmayı düşündüm. Teşekkürler.

Ben ufaktan başladım uygulamaya. Kendimce hedeflerimi kategorize ettim. İlki sağlık alanındaydı.

Dahiliye ve psikiyatri doktoruna gidip problemimi öğrendim. Ciddi sıkıntılar çıktı ilaç tedavisine hemen başladım.

Tiroide bağlı hashimato hastalığım var. Aynı zamanda iştahlı ve iradesi zayıf bir insanım. Benim de zayıflamak gibi bir hedefim var. Aylık 2 kg koydum alt sınır olarak.

2.üniversiteyi okuyorum ancak iş ve çocuk yüzünden kayıt dondurdum. Okuduğum bölüm devam zorunluluğu olan bir bölüm haliyle bitirmem zor. Ancak yine de çabalamak istiyorum. Bu sene biraz da buna eğileceğim.

Bakım içi lazer epilasyona ve düzenli cilt bakımına başladım bir merkezde. Özellikle cilt bakımına özen göstermek istiyorum.

Çalışan bir anne olduğum için yemek konusunda tedarikli olmak istiyorum. Derin dondurucuda her zaman hazır bir şeyler olması, dısardan daha az yemek, evi düzenli tutmak gibi hedeflerim var.

Temmuzda kredi ödemem bitiyor. Şubatta bu krediyi kapatmayı hedefliyorum.

Her ay kızımın kumbarasına 100 tl atmak istiyorum.

Geçtiğimiz sene hamileydim, doğum lohusalık derken kitap okumayı ve dizi izlemeyi çok aksattım. Bunlara biraz aman ayırıp kendimi dinlendirmek istiyorum.

Mart ayında geçmem gereken bir sınav var. Onu da verirsem çok rahat bir iş hayatım olacak.

Annelik konusunda da hedef demesem de bazı temennilerim var. Umarım uygulayabilirim.

Merhaba sizler de yeni hedefler koydunuz mu ? Birbirimize destek olalım mı ? 2021 de bu başlığa bakarneler yapmışız konuşuruz.
Sizi bilmem ama ben buraya yazmak istedim çünkü desteğe ihtiyacım var. Bir konu açtım zaten bir derdim var da. Bu başlık onu desteklesin. Buraya yazarak motive olmak istiyorum.
Öncelikle çok kilo aldım. Allah nasip ederse 15 kilo vermiş olmak istiyorum. Hedef 57
Kredi kartı borçlarımfazla. Yarı yarıya bitmiş olsun 2021de
Kitap yazacağım ve hatta 1 senaryo. Ve bunları yarışmalara göndereceğim.
Yüksek lisans eğer olursa seneye bitmiş olsun istiyorum.
Daha sosyalleşeceğim
Daha bakımlı olacağım.
Ayda en az 3 kitap bitecek.
Var mı sizin hedefleriniz
ben de kendime depresyonumdan çıkacağım hedefi koymuştum
bayağı uçmuşum dedim bunları görünce:))))
dilerim hepsi gerçekleşir :KK37:

2020 hedeflerimi yazayım.
1. Kilo vermek- Hedef en en az 5 kilo
2. Gezilere gitmek, 1 yurt dışı 3 yurt içi en az.
3. Cilt bakımı ve kaş tasarımı yaptırmak.
4. Hobim olan astrolojiye yoğunlaşmak
5. Dil için sınavları geçmek, bir dile adam akıllı yoğunlaşmak.
6. Sağlığım için doğru beslenme ve egzersiz planı oluşturmak ve buna yoğunlaşmak çünkü kronik problemli diyebileceğim hastalığım var.
7. Aile ve arkadaşlarla iletişimimi ilerletmek. Problemlerimden dolayı biraz uzaklaşma eğilimim vardı.
8. Resim ile ilgili bir kursa gitmek.
9. Para biriktirmek ve bir araba alabilmek.

😊😊 bu sene artık evlenip çoluk çocuğa karışıyım diyorum. Kariyer düşünmekten özel hayatı unuttuk:)
Aynen bide insan okul sınav vs.seylere dalmaktan bazı şeyleri es geçiyor
İnşallah gönlünüze göre hayırlı bir eş tez zamanda nasıp olur amin🙏

Şubat başladı ama hedeflerim ağır ilerliyor. Vitamin eksikliği nedeniyle kolumu bile kaldıramadığımgünler oldu. Yaklaşık 1 kilo erdim bu süreçte ama oynuyor hala. 2 kitap ancak bitirdim. Kitabıma 2 bölüm ekledim.
Çok fazla konuya bölündüğümü, sosyal medyaya fazla vakit ayırdığımıfarkettim. Bakalım süreyi azaltmaya başladım. Hızlı okuma kursu ile hızlı okursam çoğu hedefe ulaşabilirim 😊

Şubat başladı ama hedeflerim ağır ilerliyor. Vitamin eksikliği nedeniyle kolumu bile kaldıramadığımgünler oldu. Yaklaşık 1 kilo erdim bu süreçte ama oynuyor hala. 2 kitap ancak bitirdim. Kitabıma 2 bölüm ekledim.
Çok fazla konuya bölündüğümü, sosyal medyaya fazla vakit ayırdığımıfarkettim. Bakalım süreyi azaltmaya başladım. Hızlı okuma kursu ile hızlı okursam çoğu hedefe ulaşabilirim 😊
Selamm nasıl gidiyor

Merhaba
Ben de hedeflerimi yazmak istiyorum :KK73:
Benim şu anda önümüzdeki 3 ay icin hedeflerim var. Daha küçük başlamak istedim.
1. Nisan başına kadar 4 kilo vermek
2. Sağlıklı beslenmek, daha az şeker daha cok sebze tüketmek
3. Daha aktif olmak, haftada 3 4 gün ufak da olsa spor yapmak
4. Cilt bakımına daha çok özen göstermek ve yüzümdeki lekelerden büyük oranda kurtulmak
5. En azından 2 haftada 1 kitap bitirmek
6. Dizi yerine daha cok film izlemek, haftada 1 tane izlemeye çalışacağım
7. Sosyal medyada daha az vakit gecirmek

Daha mutlu olmak ve iyi hissetmek, daha iyi görünmek, daha kültürlü donanımlı olmak istiyorum. Günümü daha verimli kullanmak ve yaptığım şeylere daha iyi odaklanabilmek için sosyal medya kullanımını azaltmak istiyorum. Bi nevi bağımlı gibiyim telefona bakmadan duramıyorum.
Her gün küçük de olsa hedeflerime ulaşmak için bir şeyler yapacağım.

X