Bende oglumda oyleydim su icsem kusuyordum ama suan cok rahatim hatta yedikce yiyorum insallah gecer seninde bir an once
Cook acikiyorum kendime engel olamiyorum ne varsa yiyorum bu gidisle evde ki esyalari da yicem oyle bir istah acikligi ki anlatamam... bol bol da nefes darligi yasiyorum bu sefer ki gebeligim baya ilginc geciyor siz de boyle misiniz benim gibi istahi acik olan var mi
Insallah bakalim bende bikac saat sonra vericem kanİnşallah değerlerimiz katlanır benm de son adet tarihim 4 Eylül dün kan değerim 134.9 çıktı salı günü çağırdı doktor
Insallah bakalim bende bikac saat sonra vericem kan
Sat 31 agustos ama baya bi gec dollenme benmki sat a gore 7 haftalik degilson adet tarihin ne ? En son ne zaman kan vermiştin
Sat 31 agustos ama baya bi gec dollenme benmki sat a gore 7 haftalik degil
Iki gun once kan verdim 67 bugun tekrar vericem artisa bakmak icin
Insallahhinşallah güzel haberlerini bizede yazarsın
Aynen aynen dun dr nasil hissediyorsun dedi vallahi hic hamile degilmisim gibi dedim bi tek nefes darligi var o kadar. Ama mide bulantisi bas donmesi insana hakikaten hamile oldugunu hissettiriyo. Gecen gorumcemle bu konuyu konusrum bosver hic ses etme aranma diyor :))) aksiyon ariyoruz isteBenimde diğer hamileliklerimden farklı geçiyorİştahta açılma var ama çok öğün yemediğim için normal diyorum , kusmaya başlamadım diğer ikisinde hamileliğim bitene kadar kusmuştum neredeyse . Göğüslerim çok hassaslaşmıştı kusma zordu ama başlasın istiyorum sanki hamile olduğumu hissedemedim
Ever normal hormonlarin etkisiyle sut vermek icin hazirlaniyormus damarlar vs agri aci sislik sebebi buymuşArkadaşlar benim göğüslerim de açıyordu gece arttı hatta sağ gogsum çok ağrıyor nefes alıp verirken bile acıyor normal mi acaba bu
Canım nefes darlığı acıkma bende yaşıyorum. Hele bu daralmayı hiç anlamadım bi iş yapsam mesela yatak toplasam nefes nefeseyim. Garipsedim bende doktora sorayım diyordum hamilelikte olurmu die demekki oluyorAynen aynen dun dr nasil hissediyorsun dedi vallahi hic hamile degilmisim gibi dedim bi tek nefes darligi var o kadar. Ama mide bulantisi bas donmesi insana hakikaten hamile oldugunu hissettiriyo. Gecen gorumcemle bu konuyu konusrum bosver hic ses etme aranma diyor :))) aksiyon ariyoruz iste
Kızlarr günaydınnn...kan vericekler sonuçkarı paylaşınnbenmde bugün 1 buçkta doktr randevum var ilk kez gidicem bakalım nolcak...tam 5 oldk bugn
Tesekkurler canim. Senin durum nedir?hayırlı olsun
Yine mi düşük tehlikeniz var, niye kullanıyorsunuz?Progestan 50 mg alip yaptr canim ben hergun vuruluyorum o igneden benimde bir dusugum oldu dusmez insallah dua edelim bol bol
D vitamini takviyesi alman lazım senin ve bebek için önemli, değer çok düşük olduğu için serum şeklinde olandan verebilirlerMin 30 olması gereken d vitamini değerim 12 çıkmışbi bilgisi olan ?¿