2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bende oglumda oyleydim su icsem kusuyordum ama suan cok rahatim hatta yedikce yiyorum insallah gecer seninde bir an once

Benimde diğer hamileliklerimden farklı geçiyor İştahta açılma var ama çok öğün yemediğim için normal diyorum , kusmaya başlamadım diğer ikisinde hamileliğim bitene kadar kusmuştum neredeyse . Göğüslerim çok hassaslaşmıştı kusma zordu ama başlasın istiyorum sanki hamile olduğumu hissedemedim

son adet tarihin ne ? En son ne zaman kan vermiştin
Sat 31 agustos ama baya bi gec dollenme benmki sat a gore 7 haftalik degil
Iki gun once kan verdim 67 bugun tekrar vericem artisa bakmak icin

Aynen aynen dun dr nasil hissediyorsun dedi vallahi hic hamile degilmisim gibi dedim bi tek nefes darligi var o kadar. Ama mide bulantisi bas donmesi insana hakikaten hamile oldugunu hissettiriyo. Gecen gorumcemle bu konuyu konusrum bosver hic ses etme aranma diyor :))) aksiyon ariyoruz iste

Kızlarr günaydınnn...kan vericekler sonuçkarı paylaşınn benmde bugün 1 buçkta doktr randevum var ilk kez gidicem bakalım nolcak...tam 5 oldk bugn

Buarada göğüslermde acı bndede var bide alt karında rahmde hissediyorm arada adet ağrısı gibi gelip gidiyo

Canım nefes darlığı acıkma bende yaşıyorum. Hele bu daralmayı hiç anlamadım bi iş yapsam mesela yatak toplasam nefes nefeseyim. Garipsedim bende doktora sorayım diyordum hamilelikte olurmu die demekki oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…