2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Cook acikiyorum kendime engel olamiyorum ne varsa yiyorum bu gidisle evde ki esyalari da yicem oyle bir istah acikligi ki anlatamam... bol bol da nefes darligi yasiyorum bu sefer ki gebeligim baya ilginc geciyor siz de boyle misiniz benim gibi istahi acik olan var mi

Karnım bir anda 3 aylık gibi oldu. Öğrendiğimden beri nerdeyse.böyle olan varmı ya

Sağlık ocağı hafta sonu kapalı ya, ilkini devlette yaptım, diğerini özelde, gitmemin sebebi de hesaplanmaz ama ne kadar artıyor diye merak etmiştim. Yarın 255in 2 katı veya ona yakın olur galiba
Farkli meekezlerde yapilinca birbirini tutmuyor diye biliyorum. Nasil cikti sizin?

Merhaba kızlar, Son adet tarihim 17 Eylül çok küçük olsa da gebelik ihtimali var gibi henüz test yapmadım. 16 aylık bi kızım var şaşkınım bi kaç gün daha gecince idrar testi yapmayı düşünüyorum

Arkadaşlar benim göğüslerim de açıyordu gece arttı hatta sağ gogsum çok ağrıyor nefes alıp verirken bile acıyor normal mi acaba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…