Aşkolsun taş atıp kolum mu yoruldu. Dr serdar dalkılıç var kadın doğumcu istersen ona görün doğumu bile orda yaparsın. Ben paris merkezdeyim bana çok uzak onun hastanesi o yüzden ben fransız doktorlarla ilerliyorum, dil problemim de yok ama sen bir bak istersen.G
Gercektenmi dür denim bi vallahi hakkını nasıl oducem senin
Merhaba 67 canimMerhaba canım kan değerin kaç çıktı senin
Mrb canım aldım ben randevu 12 kaşıma verdiler en erken yoktu senin dediğin şekilde yaptım serdar dalkılıç banada uzak 91 de o ben 94 yim ama emin serdar dalkilicinda randevulari çok geç sıra çok galiba arkadaşım aldı geçenlerde üç ay sonra verdiler bekliyor o da daha ay canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah yardımın için çok sağolAşkolsun taş atıp kolum mu yoruldu. Dr serdar dalkılıç var kadın doğumcu istersen ona görün doğumu bile orda yaparsın. Ben paris merkezdeyim bana çok uzak onun hastanesi o yüzden ben fransız doktorlarla ilerliyorum, dil problemim de yok ama sen bir bak istersen.
Çarşamba günü randevum var 6+4 oluyor o zaman inşAllah görebilirim.Canım çok teşekkür ederim :) 7. Haftada bebeği de görürsün kalbini de duyarsın :)
O ağrı beni de yokluyor. Ciddi kanama akıntı yoksa sorun yok bebek tutunuyor.Kizlar benim karnim cok agriyor heran adet olucakmisim gibi normalmi
Kanama yok akinti azO ağrı beni de yokluyor. Ciddi kanama akıntı yoksa sorun yok bebek tutunuyor.
Hosgeldinn En az 2 kat artmasi gerekiyor zaten gayet iyi artmis bebegi gorebildin mi bu degerleMerhabalar.. ben de geldim. 2 gün önce görünmeyen kese bugün göründü bezelye gibi birşey. Değer 5621,2 çıktı. Adetin üzerinden 8 gün geçti. Şimdi ortalama 2 kat artıyorsa nasıl oluyor da, 5000lerde oluyor?
Adetin gecikmesinden 2 gün sonra 255 idi, 14ünde 469 çıktı. 16sında bakılmadı, 1000 yoktu ama, çünkü kese yoktu, bugün ise 5600, yani o zaman 3000 - 4000 olmaz mı, 2 buçuk kat mı artmış oluyor?
Hayır göremedim kese çok küçük dediHosgeldinn En az 2 kat artmasi gerekiyor zaten gayet iyi artmis bebegi gorebildin mi bu degerle
Ayaklarına sıcak su koy, kasıklarını elma yagıyla ovKanama yok akinti az
Resmen adet sancisi cekiyorum
Kacinci haftadasinHayır göremedim kese çok küçük dedi
Normalde 5inci,yani adetten bu yana, ama adam 2 -3 haftalık dediKacinci haftadasin
bu degerlemi 2.3 haftalik dedi bna doktor 67 degerle 2 haftalik dediNormalde 5inci,yani adetten bu yana, ama adam 2 -3 haftalık dedi
Diyorum ya devletteki doktorlar bir garip. Anlamadım neyse şurda hafta başına ne kaldıbu degerlemi 2.3 haftalik dedi bna doktor 67 degerle 2 haftalik dedi
Seninki 5 var rahat
Ilk gebeligimde 4.haftamda 1500 du benimki
5+3 alttanAmin canım ne kadarlıktı duyuldu kalp atışı, ben de yarın gidecem inşallah duyarım
Bilemem drunuza danisin benim sag tarafimda sislik vardi dr minigimin sag tarafta oldugunu suanki sislik ise rahimin buyudugu icin oldugunu ileride daha da fazla hissedebilecegimi soylediBenim sol tarafimda var sislik ama ben hamile olmadan once de fark ediodum ama simdi daha belirgin sanki
Bende oglumda oyleydim su icsem kusuyordum ama suan cok rahatim hatta yedikce yiyorum insallah gecer seninde bir an onceKızlar ben bugün baya kötüyüm midem sürekli bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum iştahım yok sizde durumlar nasıl?
Luleburgazdayim ben medikentmaşallahnasıl haftasıyla uyumlu mu sen nereye gidiyorsun kontrole