2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Önce aile hekimi oluşturmam lazım sonra gidecem tahlil falan biraz ugrastircak tek başıma gidemem dil bilmiyom anca eşim iki üç günlük izin almalı oda şimdi zor
siz yabancı mısınız yoksa yabancı ülkede mi yaşıyorsunuz

Turkiyedeyken bende yapardım herşeyi millete daha yardım ederdim doktor konularında falan ama burda kimse kimsenin yüzüne bakmıyor inan
Anladım canım ben bilmiyordum yabancı ülkede olduğunuzu Allah yardımcınız olsun sağlıkla ilerlesin hamişliklerimiz

Çok sağol canım benim allah razı olsun aynen valla hepimizin kim sorarsa yok diyorum insanın içinde hep bir korku simdiden sağlıkla gelsinler
Aynen canım hayırlısı inşallah amiinnn ben de annem ablam eşim dışında kimseye söylemedim henüz kalp atışını duyayım hayırlısıyla ondan sonra

Arkadaşlar merhaba bnm son adet tarihim 4 Eylül 12 gün gecikmem var dün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm hastaneye gittim hemen ama kese görünmedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış buda gebeliği gösterio dedi kan testi yaptı sonucum 134.9 doktora gösteremedim tabiki salı günü kontrole çağırdı hastanedeki arkadaşa doktor hamile ama küçük olduğı için göremedik demiş salı günü gelsin demiş sizce normal mi ? Böyle yaşayan varmı kan sonucunu yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…