- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
vajianl ultrasonda canım.zaten çok minik dewdi.Ama döllenme enaz bir hafta sonra oluyo keseyi nasıl görebildiniz canım? Vajinal ultrason ile mi ?
benim karnım 3 aylık gibi oldu bir anda.normal mi ya? gaz sancısı değil.karnım kocaman amaAynı şişlik bende de var oğluma hamileyken daha da zayıftım daha da fazla belli oluyordu
kaçta duydunuz?Çok şükür ben de bugün bebeği gördüm, kalp atışını duydum. Darısı hepinizin başına :)
vajianl ultrasonda canım.zaten çok minik dewdi.
benim karnım 3 aylık gibi oldu bir anda.normal mi ya? gaz sancısı değil.karnım kocaman ama
kaçta duydunuz?
Kaçıncı günün bugün canımBende asm ye geldim kan verdim bakalım ne kadar olmuş bhcg
7. Haftada duydum :)vajianl ultrasonda canım.zaten çok minik dewdi.
benim karnım 3 aylık gibi oldu bir anda.normal mi ya? gaz sancısı değil.karnım kocaman ama
kaçta duydunuz?
hiç yokutu.zayıfım ben.ama şuan resemen karnım geriliyorgazda olabilir benimde karnım dümdüzdü biraz göbek var gibi adet olacağın zaman karnın şişer ya onun gibi
Daha öncesinde göbeğin var mıydı
Anladım canımakşama doğru çıkar pazartesi Kan verdiğimde gece onda çıkmıştı
maşallah çok güzell ben de inşallah duyarım bakalımBugun kalp atisini duyduk darisi tum bekleyen annelere Allah saglikla dogurmayi nasip etsin hepimize
Amin canım ne kadarlıktı duyuldu kalp atışı, ben de yarın gidecem inşallah duyarımBugun kalp atisini duyduk darisi tum bekleyen annelere Allah saglikla dogurmayi nasip etsin hepimize
Ayniyiz sizinle ben de 20sinden sonra kalp atisuni duyariz dedi doktor insallahMerhaba bende haziran annesiyim 2.kez anne olacam bir oğlum var 4yasinda bakalım 25 ekimde kalp atışlarını duymaya gidecez
Benim sol tarafimda var sislik ama ben hamile olmadan once de fark ediodum ama simdi daha belirgin sankiAynı şişlik bende de var oğluma hamileyken daha da zayıftım daha da fazla belli oluyordu
idrar testi yaptınız mıBn kan daha vermedim bile
Neden vermediniz kaç haftalıksınızBn kan daha vermedim bile
Hayirli olsun canim masallah tutmuş ne guzelDaha ben hiç gitmedim doktora tüp bebekti dün öğrendim sonucumu yarın tekrar kan vericem ☺