- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Şifremi unuttum diyorsun sana nüfus cüzdanı üzerindeki bilgileri soruyor birde başka bir yakının tc si yeterli oluyorNasıl alınıyor ki canım nüfus cüzdanıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifremi unuttum diyorsun sana nüfus cüzdanı üzerindeki bilgileri soruyor birde başka bir yakının tc si yeterli oluyorNasıl alınıyor ki canım nüfus cüzdanıyla
Ya yazdiriyim o zaman hemen ama vermiyor devlet dedi eczacı da 50 TL dediNasıl karşılamıyor. Ben 10 TL ödedim devlet karşılıyor. Doktorun gebelik tanısı yazması gerekiyor mutlaka ama . Ben dün sağlık ocağında yazdırdım. Eczacı arayıp duzeltirdi doktora. ☺
Amin canım çok sağolHADİ aLLAH KAVUŞTURSUN CANM İNŞALLAHHH
Evet canmOnuda mı e nabızdan değiştiriyoruz canım
Merhaba canım maşallah gözün aydın teşekkürler bilgiler için de ayrıca ikili testi ben istemedim yaptırmayacam
Amin canım aminnnAmin cnm hepimiz insallahh
Sana doktor mu dedi eczacı mi ? Git bence eczacıya sor onlar daha iyi anlıyor ilacı reçeteli alanlar var de bakalım ne diyeceklerYa yazdiriyim o zaman hemen ama vermiyor devlet dedi eczacı da 50 TL dedi
Tamam canım çok sağolŞifremi unuttum diyorsun sana nüfus cüzdanı üzerindeki bilgileri soruyor birde başka bir yakının tc si yeterli oluyor
bende 8. haftaya dun gırdım bugun mide bulantım başladı bende acaba bende mı bişey var bebektemı dıye düşünürken nazar değirdim kendıme bebiş için değerBazılarının hiç olmayabiliyor canım sende demekki şanslısın bu konuda ya da daha başlamamış olabilir 8 hafta da başlayan oluyormuş.
Aminnnnnn canım inşallah aynen aklımızı bulandırmanın alemi yokTeşekkür ederim canım doktorum da dedi hamileliği devam ettireceksen hiç aklını karıştırma dedi Rabbim saglikla doğmalarını nasip etsin
Demi mide bulantısı olsa sıkıntı olmasa sıkıntı bebişler iyi olsun biz kusarızbende 8. haftaya dun gırdım bugun mide bulantım başladı bende acaba bende mı bişey var bebektemı dıye düşünürken nazar değirdim kendıme bebiş için değer
8. hafta bulantılarına merhaba de :) benim de 8 de başladı 10+4 olduk hala bulanıyor. Yemek görmek istemiyorum. Kusmuyorum ama iştah 0 :Sbende 8. haftaya dun gırdım bugun mide bulantım başladı bende acaba bende mı bişey var bebektemı dıye düşünürken nazar değirdim kendıme bebiş için değer
Arkadaşlar mesajim gerilerde kaldi yardimci olabilecek olan var mi acaba goruntu net olmayinca icime bir kurt duştuKizlar bugun doktora gittim pelvik bolgemde bası hissediyordum. Hersey nornal dedi ama goruntu net degildi. Eli bacakalri sutekli hareket ediyordu biraz hareketli dedi doktor. Ama goruntu net olmadigi icin ikili tarama icin alttan bakariz dedi. Bu durumda olan oldu mu kizlar hic.
Goruntusu boyle bacilarim depresyonlara giriyorum ben galiba bu vesveselerim beni bitirecekArkadaşlar mesajim gerilerde kaldi yardimci olabilecek olan var mi acaba goruntu net olmayinca icime bir kurt duştu
Karından bakıldığında bazen görüntü net olmayabiliyor canim içinin rahat etmesini istersen daha iyi cihazı olan bir doktora git derimArkadaşlar mesajim gerilerde kaldi yardimci olabilecek olan var mi acaba goruntu net olmayinca icime bir kurt duştu
Hayirli olsun canim saglikla kucagimiza alalim tum topiktekilere dua ediyorum.Merhaba kızlar araniza yeni katılıyorum nasip olursa Haziran annesi olacagim hepimizin bebisleri saglikla gelsin.
Evet cihazi tarattirdim internetten cihaz iyi baya ben oyle kilolu da degilim ki yag tabakasindan neyin gorunmuyo deyim bilemdim gittiKarından bakıldığında bazen görüntü net olmayabiliyor canim içinin rahat etmesini istersen daha iyi cihazı olan bir doktora git derim
Ultrasonun kalitesine göre değişir benim devlette belli bile olmuyor özelde çok net bence sizinki de net ama hareketliyse bebek daha net görüntü için vajinal bakmak istemiştir doktorunuzGoruntusu boyle bacilarim depresyonlara giriyorum ben galiba bu vesveselerim beni bitirecek
Bilemedim ki canım hareketli olduğundan netlik olmamış olabilir aslında bunda bi şey yok sıkma canını sağlıkla gelsin miniklerimizEvet cihazi tarattirdim internetten cihaz iyi baya ben oyle kilolu da degilim ki yag tabakasindan neyin gorunmuyo deyim bilemdim gitti