2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Nasıl karşılamıyor. Ben 10 TL ödedim devlet karşılıyor. Doktorun gebelik tanısı yazması gerekiyor mutlaka ama . Ben dün sağlık ocağında yazdırdım. Eczacı arayıp duzeltirdi doktora. ☺
Ya yazdiriyim o zaman hemen ama vermiyor devlet dedi eczacı da 50 TL dedi😊

Bazılarının hiç olmayabiliyor canım sende demekki şanslısın bu konuda ya da daha başlamamış olabilir 8 hafta da başlayan oluyormuş.
bende 8. haftaya dun gırdım bugun mide bulantım başladı bende acaba bende mı bişey var bebektemı dıye düşünürken nazar değirdim kendıme bebiş için değer

bende 8. haftaya dun gırdım bugun mide bulantım başladı bende acaba bende mı bişey var bebektemı dıye düşünürken nazar değirdim kendıme bebiş için değer
8. hafta bulantılarına merhaba de :) benim de 8 de başladı 10+4 olduk hala bulanıyor. Yemek görmek istemiyorum. Kusmuyorum ama iştah 0 :S

Kizlar bugun doktora gittim pelvik bolgemde bası hissediyordum. Hersey nornal dedi ama goruntu net degildi. Eli bacakalri sutekli hareket ediyordu biraz hareketli dedi doktor. Ama goruntu net olmadigi icin ikili tarama icin alttan bakariz dedi. Bu durumda olan oldu mu kizlar hic.
Arkadaşlar mesajim gerilerde kaldi yardimci olabilecek olan var mi acaba goruntu net olmayinca icime bir kurt duştu

Arkadaşlar mesajim gerilerde kaldi yardimci olabilecek olan var mi acaba goruntu net olmayinca icime bir kurt duştu
Goruntusu boyle bacilarim depresyonlara giriyorum ben galiba bu vesveselerim beni bitirecek

Eklentiler

• 20191112_112925.jpg
    20191112_112925.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 40
Karından bakıldığında bazen görüntü net olmayabiliyor canim içinin rahat etmesini istersen daha iyi cihazı olan bir doktora git derim
Evet cihazi tarattirdim internetten cihaz iyi baya ben oyle kilolu da degilim ki yag tabakasindan neyin gorunmuyo deyim bilemdim gitti

X