- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
HADİ aLLAH KAVUŞTURSUN CANM İNŞALLAHHHÖncelikle herkese iyi akşamlar kizlardaha önce demiştim sanırım eşim askere gidecek diye iki üç gündür misafirler gelen giden telaseden yazamadım . Bugün gitti eşim sabah üç hafta bakalım inşallah sorunsuz geçer ., Prilam kullanan arkadaşlara soruyorum Dr bana da verdi daha almadım metpamit vardı ondan içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor eğer gerçekten faydası var diyorsanız bende alayım çok kusmuyorum aslında yerken de iyiyim ama yedikden sonra bulantı mahvediyor beni tekrar iyi akşamlar
AY SÜPER YAAA BENDE DENİYEYİM IHLAMUR ZARARLI DEĞİL DİMİ KIZLARCanım ben de oldum hem de kötü olacaktım baya annem kavanoza ayvaları dilimleyip içine de bir iki dilimlenmiş limon atıp bana verdi işe götürdüm sabahları sıcak kaynamış su doldur ağzına kadar ılıyınca iç dedi bir veya iki kere suyunu doldurup içtikten sonra ayvaları da ye sonra dedi vallahi kızlar çok iyi geldi deneyin derim
Bana doktorum günde bir fincan ıhlamur içebilirsin demişti canım :)AY SÜPER YAAA BENDE DENİYEYİM IHLAMUR ZARARLI DEĞİL DİMİ KIZLAR
Hiç bilmiyorum bitki çaylarından uzak durun diyorlar da ıhlamur bir şey yapmaz sanki ya bir bardak nolacakAY SÜPER YAAA BENDE DENİYEYİM IHLAMUR ZARARLI DEĞİL DİMİ KIZLAR
İÇTİM VALLA 1 BARDAK CANMHiç bilmiyorum bitki çaylarından uzak durun diyorlar da ıhlamur bir şey yapmaz sanki ya bir bardak nolacak
aa süper içtm bende 1 bardak baktım zararlı yazmıyo 2 yi geçmeyn diyoBana doktorum günde bir fincan ıhlamur içebilirsin demişti canım :)
Merhaba benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı çok şükür oğlum 2 yaşında şimdi bu hamileliğimde de kusmadım ama mide bulantım oluyorYa sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
Ne güzel canım ben sabah akşam kusuyorum prilam ilacı icmezsem. İlaç biraz kusmayı engelliyor. Ama yine de arada kusuyorumMerhaba benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı çok şükür oğlum 2 yaşında şimdi bu hamileliğimde de kusmadım ama mide bulantım oluyor
Afiyet şifa olsun canımİÇTİM VALLA 1 BARDAK CANM
Benim doktorum 2li testi kendi yapıyor ama 20li haftalarda yapılan detaylı ultrasonu başka doktora yönlendiriyor. Kendisi belki sorumluluğu almak istemiyor olabilir yada belki ultrason cihazı çok iyi olmayabilir yada başka sebeplerde olabilir. Yanı kötü bir durum değil çoğu zaman çünkü perinataloglar tamamen bu konuda uzmanlar ve detaylı inceliyorlar.Merhaba kizlar ,doktorum beni perinataloga yönlendirdi. 3 hafta sonra icin kombine ikili test yapilmasi ve detayli ultrason icin . Sizden boyle bir sey istendi mi bu olagan bir seymi bilgisi olan yanitlarsa cok sevinirim
Gozun aydin saglikla kucagina alirsin insaAllahKizlarrr herkese merhaba
Bu gün kalp atımı icin doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür
Kese de bebek de iyi görünüyor dedi hersey yolunda dedi. Keçiboynuzu ve siyah üzüm önerdi. Sabah kahvaltıyı en geç 9 a kadar yap dedi. Sizlerle de paylaşmak istedim
Bir de ikili test icin fikrimi sordu doğruluk oranı %15 olan bir testmiş istersen yapmayız bile sadece ense kalınlığı ölçeriz dedi.
Onuda mı e nabızdan değiştiriyoruz canımne demek canm benm bende değişti,rdim işyerme yakın yere aldım aile hekimimi
Nasıl alınıyor ki canım nüfus cüzdanıylaPtt den almaya gerek yok nüfus cüzdanı ile alınıyor yeni sifre
Tamam canım ben bi denim ya çok teşekkür ederim hepinizeCanım yeniden şifre almana gerek yok e devlet sitesine gir şifremi unuttum de eşin tcsi ve kimlik bilgilerinle değiştirebilirsin.
Canım ben de 7 haftalıgım ,okurken ben de cok korktum ,ben de hiç kusmadım ,bebegımız bızımledir inşallah ..
Bugun kontrolum vardi cnm kalp atisini yeni duyduk az da olsa adet tarihine gore hesapladi doktor ultrosonda 7+1 dedi 21 eylul sat.benim takvime gore 7+3 hersey yolunda dedi sikinti yokmus bulanti kusma herkesde olcak diye bisey yokmus normalmis olmamasidaCanım senin transferın6 ekımde 8 haftalık falansındır ,benim 14 ekım 7 haftLıgım cunku
Merhaba canım maşallah gözün aydınKizlarrr herkese merhaba
Bu gün kalp atımı icin doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür
Kese de bebek de iyi görünüyor dedi hersey yolunda dedi. Keçiboynuzu ve siyah üzüm önerdi. Sabah kahvaltıyı en geç 9 a kadar yap dedi. Sizlerle de paylaşmak istedim
Bir de ikili test icin fikrimi sordu doğruluk oranı %15 olan bir testmiş istersen yapmayız bile sadece ense kalınlığı ölçeriz dedi.
Benim de 22 eylül sat canımBugun kontrolum vardi cnm kalp atisini yeni duyduk az da olsa adet tarihine gore hesapladi doktor ultrosonda 7+1 dedi 21 eylul sat.benim takvime gore 7+3 hersey yolunda dedi sikinti yokmus bulanti kusma herkesde olcak diye bisey yokmus normalmis olmamasida
Amin cnm hepimiz insallahhBenim de 22 eylül sat canımhadi gozunaydın saglıkla kucgına al ıns