2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
HADİ aLLAH KAVUŞTURSUN CANM İNŞALLAHHH

AY SÜPER YAAA BENDE DENİYEYİM IHLAMUR ZARARLI DEĞİL DİMİ KIZLAR

Ya sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
Merhaba benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı çok şükür oğlum 2 yaşında şimdi bu hamileliğimde de kusmadım ama mide bulantım oluyor

Merhaba kizlar ,doktorum beni perinataloga yönlendirdi. 3 hafta sonra icin kombine ikili test yapilmasi ve detayli ultrason icin . Sizden boyle bir sey istendi mi bu olagan bir seymi bilgisi olan yanitlarsa cok sevinirim

Merhaba benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı çok şükür oğlum 2 yaşında şimdi bu hamileliğimde de kusmadım ama mide bulantım oluyor
Ne güzel canım ben sabah akşam kusuyorum prilam ilacı icmezsem. İlaç biraz kusmayı engelliyor. Ama yine de arada kusuyorum

Merhaba kizlar ,doktorum beni perinataloga yönlendirdi. 3 hafta sonra icin kombine ikili test yapilmasi ve detayli ultrason icin . Sizden boyle bir sey istendi mi bu olagan bir seymi bilgisi olan yanitlarsa cok sevinirim
Benim doktorum 2li testi kendi yapıyor ama 20li haftalarda yapılan detaylı ultrasonu başka doktora yönlendiriyor. Kendisi belki sorumluluğu almak istemiyor olabilir yada belki ultrason cihazı çok iyi olmayabilir yada başka sebeplerde olabilir. Yanı kötü bir durum değil çoğu zaman çünkü perinataloglar tamamen bu konuda uzmanlar ve detaylı inceliyorlar.

Kizlarrr herkese merhaba
Bu gün kalp atımı icin doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür
Kese de bebek de iyi görünüyor dedi hersey yolunda dedi. Keçiboynuzu ve siyah üzüm önerdi. Sabah kahvaltıyı en geç 9 a kadar yap dedi. Sizlerle de paylaşmak istedim
Bir de ikili test icin fikrimi sordu doğruluk oranı %15 olan bir testmiş istersen yapmayız bile sadece ense kalınlığı ölçeriz dedi.

Gozun aydin saglikla kucagina alirsin insaAllah

Canım ben de 7 haftalıgım ,okurken ben de cok korktum ,ben de hiç kusmadım ,bebegımız bızımledir inşallah ..
Canım senin transferın6 ekımde 8 haftalık falansındır ,benim 14 ekım 7 haftLıgım cunku
Bugun kontrolum vardi cnm kalp atisini yeni duyduk az da olsa adet tarihine gore hesapladi doktor ultrosonda 7+1 dedi 21 eylul sat.benim takvime gore 7+3 hersey yolunda dedi sikinti yokmus bulanti kusma herkesde olcak diye bisey yokmus normalmis olmamasida

Merhaba canım maşallah gözün aydın teşekkürler bilgiler için de ayrıca ikili testi ben istemedim yaptırmayacam

Benim de 22 eylül sat canım hadi gozunaydın saglıkla kucgına al ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…