- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Doğal yoldan çözmeye çalşcam..aslnda grip falan çok olmam ama buldu işte smdi geldi beniGeçmiş olsun canım. İlaçlık kadar kötüysen dahiliye doktorunun verdiği parasetamol ilaçları kadın doğum doktorunun da onayını alarak kullanabilirsin. Yine de ilk üç ay kullandırmamaya çalışıyorlar. Onun dışında günde bir fincan ballı ıhlamur ve kivi gayet kurtarıcı
Ben limon yemekten limon olacaktım hiç de geçirmiyor valla bir kere düşünce ya çekeceksin ya da ilaç tabii biz içemediğimiz için çekiyoruzAy allahm demn ağladm burub tıkanıklğı yüznden habire mandalna falan yiyorm bal limon içiyorm
Canım ben de oldum hem de kötü olacaktım baya annem kavanoza ayvaları dilimleyip içine de bir iki dilimlenmiş limon atıp bana verdi işe götürdüm sabahları sıcak kaynamış su doldur ağzına kadar ılıyınca iç dedi bir veya iki kere suyunu doldurup içtikten sonra ayvaları da ye sonra dedi vallahi kızlar çok iyi geldi deneyin derimDoğal yoldan çözmeye çalşcam..aslnda grip falan çok olmam ama buldu işte smdi geldi beni
Masallah diyelm insallah bitiyodur.bende bugyn ilaci icmeym dedim.gozlerim.ckti cikarmaktan.dayanmasi cok zorBende bugün hiç kusmadım iyi bişey mi kötü mü anlamadım
Canim yengemin biri tiksinme dahi nedir bilmeden 9 ay gecirdi. Oglu gayet saglikli masaAllah.Herkes ayni degil icini ferah tutYa sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
İnşAllah canım ama bu sefer de insan da korku oluyo acaba bişey mi oldu bir anda kalbi duranlar oluyo Allah korusun çok etkileniyorum Allah yardım etsin sanada tüm kötü geçirenlere ben bugün birazda kendimi motive ettim direndim kusmıcam diye belki onunda etkisi olmuştur bana.Masallah diyelm insallah bitiyodur.bende bugyn ilaci icmeym dedim.gozlerim.ckti cikarmaktan.dayanmasi cok zor
Bazılarının hiç olmayabiliyor canım sende demekki şanslısın bu konuda ya da daha başlamamış olabilir 8 hafta da başlayan oluyormuş.Ya sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
Insallah benimde oyle olur cnm dua etmekten baska yapacak biseyimiz yokCanim yengemin biri tiksinme dahi nedir bilmeden 9 ay gecirdi. Oglu gayet saglikli masaAllah.Herkes ayni degil icini ferah tut
Hayirlisi cnm insallah bende o sanslilardan olurum saglikla kucagimiza alirizBazılarının hiç olmayabiliyor canım sende demekki şanslısın bu konuda ya da daha başlamamış olabilir 8 hafta da başlayan oluyormuş.
Benim 8 de başladı kusmadım ama iştahım yok.Ya sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
Istah benimde oyle bazen oluyor bazen olmuyorBenim 8 de başladı kusmadım ama iştahım yok.
Canım ben de 7 haftalıgım ,okurken ben de cok korktum ,ben de hiç kusmadım ,bebegımız bızımledir inşallah ..Ya sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
Bu kadar endişelenme canım bigunumuz bı günümüze uymaz hoşuma gitti o yüzden kötü niyetle değil yaniMesajıma komik ifadesi bırakmışsın komik olan ne canım anlamadım?
50 TL dedi eczacı karşılamıyor musPrilami devlet karsiliyo mu ? Yarın doktora gidicem yazdirabilirmiyim?
Canım senin transferın6 ekımde 8 haftalık falansındır ,benim 14 ekım 7 haftLıgım cunkuIstah benimde oyle bazen oluyor bazen olmuyor
Nasıl karşılamıyor. Ben 10 TL ödedim devlet karşılıyor. Doktorun gebelik tanısı yazması gerekiyor mutlaka ama . Ben dün sağlık ocağında yazdırdım. Eczacı arayıp duzeltirdi doktora.50 TL dedi eczacı karşılamıyor mus