2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Doğal yoldan çözmeye çalşcam..aslnda grip falan çok olmam ama buldu işte smdi geldi beni

Ay allahm demn ağladm burub tıkanıklğı yüznden habire mandalna falan yiyorm bal limon içiyorm
Ben limon yemekten limon olacaktım hiç de geçirmiyor valla bir kere düşünce ya çekeceksin ya da ilaç tabii biz içemediğimiz için çekiyoruz
Burun tıkanıklığı en zoru sana tavsiyem, sıcak suya tuz katıp burnuna çek ama her gün yap benim 3 günde açıldı. Burnundan mukusu çıkarırken kendini çok zorlama ama çıkarmaya çalış. Bugün tam açıldı nefesim ilk defa uyuyacağım

Doğal yoldan çözmeye çalşcam..aslnda grip falan çok olmam ama buldu işte smdi geldi beni
Canım ben de oldum hem de kötü olacaktım baya annem kavanoza ayvaları dilimleyip içine de bir iki dilimlenmiş limon atıp bana verdi işe götürdüm sabahları sıcak kaynamış su doldur ağzına kadar ılıyınca iç dedi bir veya iki kere suyunu doldurup içtikten sonra ayvaları da ye sonra dedi vallahi kızlar çok iyi geldi deneyin derim

Ya sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur

Ya sizin bu bulanti kusmalarinizi okuyunca bende bi sorun mu var acaba diyorum 7 haftalik oldum bir kere bile kusmadim bulanti nasil bisey sadece bi kac sefer koku hassasiyeti tiksinme oldu o kadar insallah ters bi durum yoktur
Canim yengemin biri tiksinme dahi nedir bilmeden 9 ay gecirdi. Oglu gayet saglikli masaAllah.Herkes ayni degil icini ferah tut

Masallah diyelm insallah bitiyodur.bende bugyn ilaci icmeym dedim.gozlerim.ckti cikarmaktan.dayanmasi cok zor
İnşAllah canım ama bu sefer de insan da korku oluyo acaba bişey mi oldu bir anda kalbi duranlar oluyo Allah korusun çok etkileniyorum Allah yardım etsin sanada tüm kötü geçirenlere ben bugün birazda kendimi motive ettim direndim kusmıcam diye belki onunda etkisi olmuştur bana.

Bazılarının hiç olmayabiliyor canım sende demekki şanslısın bu konuda ya da daha başlamamış olabilir 8 hafta da başlayan oluyormuş.

Canım ben de 7 haftalıgım ,okurken ben de cok korktum ,ben de hiç kusmadım ,bebegımız bızımledir inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…