Ben de yapmıyorum ,eşim annem yapıo sagolsunlar.çok yoruluyorum zaten .haftasonu avm gezelım biraz dedık gezemedıkYok canim esimle gorumcem geldi onlar yapiyor
Süpürge yapmayın dıyolar ,ufak tefek işler yapabılırsın amaTesekkurler cevaplar icin bugun mecburen dinlene dinlene yaptim bende camasir asmak yemek vb.ama ev supurmuyorum esim yapiyor doktora sormustum temizlik vs.yapma demisti yarin kontrolum var tekrar danisacagim
Gazın Vs varsa az duyulmuştur.Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey cok guzel dedi doktor ama kalp atislari bana dusuk gldi gecen hafta 120 di simdi 60.. doktora dedim normal dedi ama nette sorun olabilecegi yaziyor kafam cok karisti
Şekerli süt iç az. Mide yanmasını alıyor. Ama sabah iç. Bende gece fena gaz yapıyorKızlar bu mide yanmasını nasıl geciriyorsunuz siz leblebi süt elma geçirmiyor.
Aynen canim hamileler icin tasarlanmis da bakalim.insaAllah gerek kalmadan hafifler bulantimBende tiroid ilaci kullaniyorum evet cok fazla malesef ben ilacsiz idare edemiyorum ama prilam gebelikte a kategori ztn hamile kadinlar icin tasarlanmis
Hicbir seyyyyyy. Oyle bir yanma ki benim aci veriyor artik. Gaviscon vardi biraz ictim hafifletti ama tam gecirmediKızlar bu mide yanmasını nasıl geciriyorsunuz siz leblebi süt elma geçirmiyor.
Benim kurtaricim da sandvic. Ekmege suzme peynir domates koyuyorum onu yiyorum. Bu aksam onu da yiyemedim sadece kasar peynir koydum. Yiyebiliyorsan bunlar da iyi tutuyor canimYemek yiyemeyenler için kızlar bugün benim mide bulantim çok fazlaydı hiç bişey yiyemedim ama aç oluncada olmuyor yine midem bulanıyor aşırı derecede gaz var midem de midemi tutsun diye yogurdun içine ekmek dograyip yiyorum hem mide bulantimi alıyor biraz hem tok tutyor deneyin isterseniz
Artik azalmaya baslamali zaten normal olan o degil mi. 12. Hafta da bitiyormus diyorlar. Iyi bir seydir yani insaAllahBende bugün hiç kusmadım iyi bişey mi kötü mü anlamadım
Evet bazen yiyebiliyorum bazen tiksiniyorum yumuşak bişey istiyor midem meyve suyuyla beraber sandivic o da kurtariciBenim kurtaricim da sandvic. Ekmege suzme peynir domates koyuyorum onu yiyorum. Bu aksam onu da yiyemedim sadece kasar peynir koydum. Yiyebiliyorsan bunlar da iyi tutuyor canim
Adete göre 9+2 olması lazım ama ultrasona göre 8 hafta daha erken değil mi dün o kadar çok kustum ki bugün de bulantılar oldu biraz tuttum kendimi ama bakalım yarın ne olacak.Artik azalmaya baslamali zaten normal olan o degil mi. 12. Hafta da bitiyormus diyorlar. Iyi bir seydir yani insaAllah
Aynen canimKızlar kusma mide bulantısı gebelikte ki hormonların arttığına mi isaret
Bazilarinin hic bulanmiyor canim endise etme.Benim de bulantim var ama yarina insaAllah bulanmaz diyorum tabi saglikli bir sekilde.Seni de anliyorum endise ediyor insan hep. Allah a emanetlerAdete göre 9+2 olması lazım ama ultrasona göre 8 hafta daha erken değil mi dün o kadar çok kustum ki bugün de bulantılar oldu biraz tuttum kendimi ama bakalım yarın ne olacak.
Aynen canım dediğin gibi Allah a emanetler..Bazilarinin hic bulanmiyor canim endise etme.Benim de bulantim var ama yarina insaAllah bulanmaz diyorum tabi saglikli bir sekilde.Seni de anliyorum endise ediyor insan hep. Allah a emanetler
Mesajıma komik ifadesi bırakmışsın komik olan ne canım anlamadım?Öncelikle herkese iyi akşamlar kizlardaha önce demiştim sanırım eşim askere gidecek diye iki üç gündür misafirler gelen giden telaseden yazamadım . Bugün gitti eşim sabah üç hafta bakalım inşallah sorunsuz geçer ., Prilam kullanan arkadaşlara soruyorum Dr bana da verdi daha almadım metpamit vardı ondan içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor eğer gerçekten faydası var diyorsanız bende alayım çok kusmuyorum aslında yerken de iyiyim ama yedikden sonra bulantı mahvediyor beni tekrar iyi akşamlar
Ay allahm demn ağladm burub tıkanıklğı yüznden habire mandalna falan yiyorm bal limon içiyormHiçbir şey ben 2 hafta çektim