2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu mide yanmasını nasıl geciriyorsunuz siz leblebi süt elma geçirmiyor.

Yemek yiyemeyenler için kızlar bugün benim mide bulantim çok fazlaydı hiç bişey yiyemedim ama aç oluncada olmuyor yine midem bulanıyor aşırı derecede gaz var midem de midemi tutsun diye yogurdun içine ekmek dograyip yiyorum hem mide bulantimi alıyor biraz hem tok tutyor deneyin isterseniz

Benim kurtaricim da sandvic. Ekmege suzme peynir domates koyuyorum onu yiyorum. Bu aksam onu da yiyemedim sadece kasar peynir koydum. Yiyebiliyorsan bunlar da iyi tutuyor canim

Artik azalmaya baslamali zaten normal olan o degil mi. 12. Hafta da bitiyormus diyorlar. Iyi bir seydir yani insaAllah
Adete göre 9+2 olması lazım ama ultrasona göre 8 hafta daha erken değil mi dün o kadar çok kustum ki bugün de bulantılar oldu biraz tuttum kendimi ama bakalım yarın ne olacak.

Öncelikle herkese iyi akşamlar kizlar daha önce demiştim sanırım eşim askere gidecek diye iki üç gündür misafirler gelen giden telaseden yazamadım . Bugün gitti eşim sabah üç hafta bakalım inşallah sorunsuz geçer ., Prilam kullanan arkadaşlara soruyorum Dr bana da verdi daha almadım metpamit vardı ondan içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor eğer gerçekten faydası var diyorsanız bende alayım çok kusmuyorum aslında yerken de iyiyim ama yedikden sonra bulantı mahvediyor beni tekrar iyi akşamlar

Adete göre 9+2 olması lazım ama ultrasona göre 8 hafta daha erken değil mi dün o kadar çok kustum ki bugün de bulantılar oldu biraz tuttum kendimi ama bakalım yarın ne olacak.
Bazilarinin hic bulanmiyor canim endise etme.Benim de bulantim var ama yarina insaAllah bulanmaz diyorum tabi saglikli bir sekilde.Seni de anliyorum endise ediyor insan hep. Allah a emanetler

Mesajıma komik ifadesi bırakmışsın komik olan ne canım anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…