Suanlik yok öyle bir durum ileride olursa da bu beni mutlu ederdaha erken değil miçocuklar sabırsız oluyorlar zaman kavramları biraz farklı belli bit süre sonra hadi ne zaman geliyor neden gelmiyor soruları gelir
Ya maşallahÇok şükür ben de bugün bebeği gördüm, kalp atışını duydum. Darısı hepinizin başına :)
Hissettiği bebek değil rahmi ben de ilk gebeligimde dr sordum o büyüyen rahmin dokunma oynama 6. Aydan sonra bebeğin dışarıdan belli olur şuan değil demiştiYok canm ya psikoljk değil valla. Sağ tarfmdan yumurtlamıştım sağ tarafm hafif ağrıyo zaten adet olckmşm gibi
Doktorun söylediğine göre 7. Hafta içindeyiz. Tahmini döllenme tarihini 11-14 eylül olarak verdi raporda. Karından ultrasonla görüldü kalp atışları da çok netti çok şükürYa maşallahkaç haftalık canım
Ay darısı bize inşallah canmmDoktorun söylediğine göre 7. Hafta içindeyiz. Tahmini döllenme tarihini 11-14 eylül olarak verdi raporda. Karından ultrasonla görüldü kalp atışları da çok netti çok şükür
Ters bi durm değilse rahatladım canmHissettiği bebek değil rahmi ben de ilk gebeligimde dr sordum o büyüyen rahmin dokunma oynama 6. Aydan sonra bebeğin dışarıdan belli olur şuan değil demişti
Amin inş darısı hepinize :) hiç gerilmeyin benim ilk ultrasonumdu. Çok rahat olmaya çalışıyorum bu süreçte. Arada ağrım oluyor, bulantım çok fena vs ama kanama vs olmadıkça korkacak hiç birşey yok. Bugün bebeğin haftasının tespiti içindi randevum, kalp atışlarını duymayı beklemiyordum süpriz oldu bana :)Ay darısı bize inşallah canmm
Daha ben hiç gitmedim doktora tüp bebekti dün öğrendim sonucumu yarın tekrar kan vericemDoktorun söylediğine göre 7. Hafta içindeyiz. Tahmini döllenme tarihini 11-14 eylül olarak verdi raporda. Karından ultrasonla görüldü kalp atışları da çok netti çok şükür
Icin ferah olsun doğal bi durumTers bi durm değilse rahatladım canm
Yaa süper..benmde su adrt olckmşm gibi ağrım olmasa çokiyi olcm yoksa kanamam falan çokşükr olmadı inşallahta olmaz..bugn sağlk ocagna gittm kaydmı yaptrdım seni iyi gördm dedi brnmle ilgilenecek olan ebeyle hemşireAmin inş darısı hepinize :) hiç gerilmeyin benim ilk ultrasonumdu. Çok rahat olmaya çalışıyorum bu süreçte. Arada ağrım oluyor, bulantım çok fena vs ama kanama vs olmadıkça korkacak hiç birşey yok. Bugün bebeğin haftasının tespiti içindi randevum, kalp atışlarını duymayı beklemiyordum süpriz oldu bana :)
Çok sağolun yaaIcin ferah olsun doğal bi durum
Geç döllenme mi canım yoksa erken mi öğrendinSelamm kizlarr henuz iki haftalik gebeligim. Bi sorun olmazsa haziran annesi olucam diye tahmin ediyorumm. Ya haziran sonu ya temmuz basi olucak galiba
Hepimizi Allah kavustursunn insallah
Gec dollenme canim normalde son adet tarihim 31 agustos. Yani aslinda 7 haftalik olmasi gerekiyor sat a goreGeç döllenme mi canım yoksa erken mi öğrendin
Selamm kizlarr henuz iki haftalik gebeligim. Bi sorun olmazsa haziran annesi olucam diye tahmin ediyorumm. Ya haziran sonu ya temmuz basi olucak galiba
Hepimizi Allah kavustursunn insallah
Gec dollenme canim normalde son adet tarihim 31 agustos. Yani aslinda 7 haftalik olmasi gerekiyor sat a gore
Fakat gec dollenme olmus
Bugun gecikmemin 18.gunu
Bilmiyorum ki Oluyormus demekki hcg 67 cikdi bugun doktor son adet tarihine gore 7 haftalik olman gerekirdi ama sanirim gec dollenme olmus 2 haftalik falan suan dediiki haftalık nasıl öğrendin yaakanda belli olmuyor iki haftalıkta sanki
Hayırlı olsun :) ben de gecikmemin 3. Ve 5. Gününde üst üste kan verdim. Tam iki katı artış vardı. İlki 2000 ikincisi 4030 çıkmıştı. Burada süreci ebe takip ediyor ilk randevumu şimdi verdi ultrason için. Umarım yarın güzel sonuç alırsınız :)Daha ben hiç gitmedim doktora tüp bebekti dün öğrendim sonucumu yarın tekrar kan vericem ☺
Adet olacakmış gibi ağrı ben de de vardı. Hala da arada oluyor hatta adetten de şiddetli oluyor. Ağrı sürekli değilse ve kanama yoksa endişelenme demişti ebe :)Yaa süper..benmde su adrt olckmşm gibi ağrım olmasa çokiyi olcm yoksa kanamam falan çokşükr olmadı inşallahta olmaz..bugn sağlk ocagna gittm kaydmı yaptrdım seni iyi gördm dedi brnmle ilgilenecek olan ebeyle hemşire
Yaaa bayağı geç döllenmiş o zamanGec dollenme canim normalde son adet tarihim 31 agustos. Yani aslinda 7 haftalik olmasi gerekiyor sat a gore
Fakat gec dollenme olmus
Bugun gecikmemin 18.gunu