2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
canım toksoplazma ve igg gibi vücut direnci olan şeyler haric hepsini sağlık ocağı yapıyo. tsh kan sayımı vitaminler idrar testi gibileri sağlık ocağında yaptırdım ama diğeri mecbur devlet hastanesinde

Annemde memleketten gecici geldi en fzla 2 3 hafta daha kalacak o surecte toparlanmam lazim benmde.kizim aksamdan aksama geliyo bana pek yuku olmuyo sukur bi ayaga kalksam hayrlsyla

Herkesin sanırım başı bulantı ile dertte bende ne yesem çıkıyo sürekli midem ağzımda bulantı dan şu icemiyorum sanırım susuzlukta daha çok bulantı yapiyo napicam bilmitorum
Bende ayniyim iste.az az sk sk yiyin dio doktor ama ne yesek ayni ya diorm ya surec tamamlanacak ve bitecek.napsak bos allah yardimcimz olsun

Bende ayniyim iste.az az sk sk yiyin dio doktor ama ne yesek ayni ya diorm ya surec tamamlanacak ve bitecek.napsak bos allah yardimcimz olsun
İnşallah ben kızıma hamileligimde de çok çektim ama bu sefer dha fena sanki metpamid aldım bulantı için inşallah o biraz rahatlatir

İnşallah ben kızıma hamileligimde de çok çektim ama bu sefer dha fena sanki metpamid aldım bulantı için inşallah o biraz rahatlatir
O beni rahatlatmadi onzyd kullaniyorm onu oneririm kesnlkle gecrmedi ama sayıyı dusurdu.bende kizimda boleydm ama sanki yas kucukken insan bsklde gecrio bide bilmediğin bi surec ilk olunca.suan daha zor geliyo

[/QUOT
Sizinle aynı tarih gebeligimiz 6+3 te gittim bebek göremedik kese gördük siz gördünüz mu bebebgi

Mrb
Mrb canım sende yurt dışında yasıyorsunya bana bebeği gösterdi niye kalbini dinletmedi acaba
Daha erken olduğu İçin olabilir. Kızımda bizede göstermişlerdi. Dinletmemişlerdi. 12. Haftada dinletmişlerdi. Biraz sistematik bunların işleri. Gördüysen rahat ol. Duyarsın 11.12. Haftada. Sağlıkla gelsin

Gözün aydın canım ben testlerini sağlık ocağında yaptırdım hepsini.

Kızlar bende yaklaşık 1 haftadır aynı sekildeyim ara ara bırakıyor sonra tekrar başlıyor bazen bazı yemeklerden tiksiniyorum dalgalı yağlı yemek istemiyorum ama acikincada midem bulanıyor
Benimde oyle canım bir geliyor bir gidiyor kusma yok ama tiksinme var yaglı yemeklerden etten kısacası akşam yemegin den tiksindim istediğim şeyleri yiyorum canım yoksa tansiyon düşüyor meyve cevz süt sabahları yumurta ve peynir her gun yemeye gayret ediyorum.

Gözün aydın canım benim devletteki doktor hastası oldugum için alıyor normalde onda randevulu çalışıo ama. İllaki randevusuz çalışan vardır rica et yaparlar cok gec kalma yaptırmak için. Saglık ocagında da yaptırdım ben devlette de devletteki daha ayrıntılı ama

ya benimde oğlan çok rahattı bunda etten tiksindim çok severdim normalde kahve dende tiksindim

Aynen benimde öyle kusma yok bazen sevdgim yemeklerden bile tiksiniyorum hastalık gibi hani hamile oldgumu bilmesem hastayım derdim

Ah ah keske bende yiyebilsem bulntidan kusmktan bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…