Sağol kuzumHosgeldin kuzumm
Mrb canım sen keseyi gördün galiba peki 4+3 demissin ya adet olduğun haftayidami sayiyon4+3 canım.
Bende dün öğrendim. Gunum gecti, belitilerim vardi. Testim pozitif cikti. Bugun kan verdim sonucu bekliyorum bakalim.Selam 2020 Haziran ayı için müjdeli haber alanlar var mı acaba
Adetin ilk gününden itibaren sayılıyorMrb canım sen keseyi gördün galiba peki 4+3 demissin ya adet olduğun haftayidami sayiyon
Rabbim sağlık versin evlatlarımıza ve bize, ama alışmak zorundalar.. ben şimdiden bak burada kardeş var seni çok sevecek seninle top oynayacak diye alıştırıyorum sen sevdirirsen ilgi farkı yaşanmazsa korkulacak bir durum olmaz diye düşünüyorumNasil olacak ben de bilemiyorum ins rahatca büyürler severler birbirlerini tabi rabbim önce sağlık versin
Yarın inşallah görmeye gideceğim darısı bekleyen herkesin başınasiz keseyi gördünüz mü başka konuda görmüştüm sizi
Bende serbest bi sıkıntı olmaz demişti dr yürüyüşünü hafif tempolu koşunu dahi yap demiştikızlar çok merk ettiğim bi konu var ilişkiyi sordunuzmu doktora gidenlerimiz
Aynı şişlik bende de var oğluma hamileyken daha da zayıftım daha da fazla belli oluyorduKızlar bişey sorucam..biraz adrt olcm gibi ağrım oluyo arada okadr zorlamıyo..fakat bişey farkettim..göbek deliği hizasından sağ boşluğma gittiğimde sanki orda hafif şişlik var gibi siznde sağ veya sol öylemi
Kızlar bişey sorucam..biraz adrt olcm gibi ağrım oluyo arada okadr zorlamıyo..fakat bişey farkettim..göbek deliği hizasından sağ boşluğma gittiğimde sanki orda hafif şişlik var gibi siznde sağ veya sol öylemi
Rabbim sağlık versin evlatlarımıza ve bize, ama alışmak zorundalar.. ben şimdiden bak burada kardeş var seni çok sevecek seninle top oynayacak diye alıştırıyorum sen sevdirirsen ilgi farkı yaşanmazsa korkulacak bir durum olmaz diye düşünüyorum
Hadi hayırlı haberlerini gelsin inşallahBende dün öğrendim. Gunum gecti, belitilerim vardi. Testim pozitif cikti. Bugun kan verdim sonucu bekliyorum bakalim.
Ama döllenme enaz bir hafta sonra oluyo keseyi nasıl görebildiniz canım? Vajinal ultrason ile mi ?
Bende korkmştm ya başka bişymi var diyeAynı şişlik bende de var oğluma hamileyken daha da zayıftım daha da fazla belli oluyordu
Yok canm ya psikoljk değil valla. Sağ tarfmdan yumurtlamıştım sağ tarafm hafif ağrıyo zaten adet olckmşm gibipsikolojik olmasın şişmesi çook zor bir ihtimal daha mm ler ağırlıkları bile yok