2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ama döllenme enaz bir hafta sonra oluyo keseyi nasıl görebildiniz canım? Vajinal ultrason ile mi ?

Nasil olacak ben de bilemiyorum ins rahatca büyürler severler birbirlerini tabi rabbim önce sağlık versin
Rabbim sağlık versin evlatlarımıza ve bize, ama alışmak zorundalar.. ben şimdiden bak burada kardeş var seni çok sevecek seninle top oynayacak diye alıştırıyorum sen sevdirirsen ilgi farkı yaşanmazsa korkulacak bir durum olmaz diye düşünüyorum

Kızlar bişey sorucam..biraz adrt olcm gibi ağrım oluyo arada okadr zorlamıyo..fakat bişey farkettim..göbek deliği hizasından sağ boşluğma gittiğimde sanki orda hafif şişlik var gibi siznde sağ veya sol öylemi

Aynı şişlik bende de var oğluma hamileyken daha da zayıftım daha da fazla belli oluyordu

psikolojik olmasın şişmesi çook zor bir ihtimal daha mm ler ağırlıkları bile yok

daha erken değil mi çocuklar sabırsız oluyorlar zaman kavramları biraz farklı belli bit süre sonra hadi ne zaman geliyor neden gelmiyor soruları gelir

Kızlar yediklerinize falan dikkat ediyor musunuz ben deniz börülcesi yedim 2 3 çatal pişman oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…