2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Banada dinletmedi ama onlarda iyiliğimiz için öyle yapıyor canım gördüysen için rahat olsun bence ben hep aynı doktoruma gidiyorum başka doktora gitmedim hiç.
Randevu aldığım ilk doktorumda daha ilgili randevu bulamadığım için bu bayana gitmiştim ama memnun kalmadım soru soruyorsun içinden konuşuyor sanki sanki 10ncu çocuğum insan ilk merak ediyor yani

Merhaba kizlar..bende araniza yeni katildim.9 haftalik hamileyim .5. Haftadan beri kafami kaldramiorm surekli kusuyorm tukrugumu dahi yutmiorm yaklasik 3 haftadir.heyet raporu aldim evde yatiyorum.bir kizi daha var ve ben onunla hic ilgilenemiyorum cok uzuluyorm ve col zor geciriyorm.

Randevu aldığım ilk doktorumda daha ilgili randevu bulamadığım için bu bayana gitmiştim ama memnun kalmadım soru soruyorsun içinden konuşuyor sanki sanki 10ncu çocuğum insan ilk merak ediyor yani
İçinin rahat edeceği kolay ulaşabileceğin bi doktor olsun canım yoksa insanın aklında soru işareti kalmaması lazım yani

Allah yardımcın olsun canım benim de bulantılarım oldu ama kusacak kadar değil dinlen dinlen ben de10. Haftadayım geçecek inşallah

Allah yardımcın olsun canım benim de bulantılarım oldu ama kusacak kadar değil dinlen dinlen ben de10. Haftadayım geçecek inşallah
Allah razi olsun .ilk gebelgmde boyleydi ozaman calismiyordum biraz dha rahattim smdi is stresi gurbetteyim annem geldi sagolsun 1 aya toparlanmayi umut ediyorum.kizimda 9ay bulandi tbi insallah oyle olmam.bazen diorm nasil cesaret edebildim tekrar

Allah razi olsun .ilk gebelgmde boyleydi ozaman calismiyordum biraz dha rahattim smdi is stresi gurbetteyim annem geldi sagolsun 1 aya toparlanmayi umut ediyorum.kizimda 9ay bulandi tbi insallah oyle olmam.bazen diorm nasil cesaret edebildim tekrar
Amnelik işte evlat istiyor her şekilde ilk hamilelikte ne yaşamışsak unutuveriyoruz

Ne yapıyorsun canım nasılsın kanama devam ediyor mu
Iyiyim canim saol kanamam yok ilacida biraktim 2 gundur ama lekelenme falanda yok simdilik
Hafif agrilarim var sadece
Pazartesi baska bi doktorada randevu aldim onada goruncem napiyim beklemedeyim

Iyiyim canim saol kanamam yok ilacida biraktim 2 gundur ama lekelenme falanda yok simdilik
Hafif agrilarim var sadece
Pazartesi baska bi doktorada randevu aldim onada goruncem napiyim beklemedeyim
İyi yaptın canım doktor değişikliği bazen çok işe yarıyor inşallah bebişin seninledir hakkında hayırlısı olsun bize de haber ver doktor dönüşü

İyi yaptın canım doktor değişikliği bazen çok işe yarıyor inşallah bebişin seninledir hakkında hayırlısı olsun bize de haber ver doktor dönüşü
Insallah canim
Bebek yoksada hemen ilk secenek kurtaj dedigi icin doktoruma guvenim kalmadi
Ilaclada dusuruyorlarmis o yuzden farkli doktorlarada gorunmekte fayda var umarim vardir yoksada umarim en rahat sekilde atlatirim

Insallah canim
Bebek yoksada hemen ilk secenek kurtaj dedigi icin doktoruma guvenim kalmadi
Ilaclada dusuruyorlarmis o yuzden farkli doktorlarada gorunmekte fayda var umarim vardir yoksada umarim en rahat sekilde atlatirim
Aynen canım inşallah aminnn

Benimde kusmalarım oluyo her sabah kusuyorum zor gerçekten Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…