- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevu aldığım ilk doktorumda daha ilgili randevu bulamadığım için bu bayana gitmiştim ama memnun kalmadım soru soruyorsun içinden konuşuyor sanki sanki 10ncu çocuğum insan ilk merak ediyor yaniBanada dinletmedi ama onlarda iyiliğimiz için öyle yapıyor canım gördüysen için rahat olsun bence ben hep aynı doktoruma gidiyorum başka doktora gitmedim hiç.
Senin de normal canım sağlıkla ilerlesin inşallahUltrason a göre 7+5 SAT a göre tam 9 oluyo canım
Saol canımCanim 1.29 cm
bakalım canım güzel haberlerle gelSelamm kızlarr...doktordayımm birazdan gircez muayeneye inşallah duyarz kalbnii
Sağol canımFl bacaktaki kemik boyu o bebek daha büyük olunca ölçülüyor, crl şuan bebek boyu 30 mm yani 3 cm :))
İçinin rahat edeceği kolay ulaşabileceğin bi doktor olsun canım yoksa insanın aklında soru işareti kalmaması lazım yaniRandevu aldığım ilk doktorumda daha ilgili randevu bulamadığım için bu bayana gitmiştim ama memnun kalmadım soru soruyorsun içinden konuşuyor sanki sanki 10ncu çocuğum insan ilk merak ediyor yani
Allah yardımcın olsun canım benim de bulantılarım oldu ama kusacak kadar değil dinlen dinlen ben de10. Haftadayım geçecek inşallahMerhaba kizlar..bende araniza yeni katildim.9 haftalik hamileyim .5. Haftadan beri kafami kaldramiorm surekli kusuyorm tukrugumu dahi yutmiorm yaklasik 3 haftadir.heyet raporu aldim evde yatiyorum.bir kizi daha var ve ben onunla hic ilgilenemiyorum cok uzuluyorm ve col zor geciriyorm.
Allah razi olsun .ilk gebelgmde boyleydi ozaman calismiyordum biraz dha rahattim smdi is stresi gurbetteyim annem geldi sagolsun 1 aya toparlanmayi umut ediyorum.kizimda 9ay bulandi tbi insallah oyle olmam.bazen diorm nasil cesaret edebildim tekrarAllah yardımcın olsun canım benim de bulantılarım oldu ama kusacak kadar değil dinlen dinlen ben de10. Haftadayım geçecek inşallah
Insallah canim rabbim hakkimizda hayirlisini versimAnladım canım o zaman henüz içinde var mı yok mu benim gibi göremedin inşallah geç döllenme gibi bişeydir bol dua edelim içini ferah tutmaya çalış inşallah
Amnelik işte evlat istiyor her şekilde ilk hamilelikte ne yaşamışsak unutuveriyoruzAllah razi olsun .ilk gebelgmde boyleydi ozaman calismiyordum biraz dha rahattim smdi is stresi gurbetteyim annem geldi sagolsun 1 aya toparlanmayi umut ediyorum.kizimda 9ay bulandi tbi insallah oyle olmam.bazen diorm nasil cesaret edebildim tekrar
Ne yapıyorsun canım nasılsın kanama devam ediyor muInsallah canim rabbim hakkimizda hayirlisini versim
Iyiyim canim saol kanamam yok ilacida biraktim 2 gundur ama lekelenme falanda yok simdilikNe yapıyorsun canım nasılsın kanama devam ediyor mu
Ben şuan devlete gidiyorum ordada tlf ulaşmak ne mümkün biraz daha gideyim sonra özele gidicem doktor arıyorum bakalımİçinin rahat edeceği kolay ulaşabileceğin bi doktor olsun canım yoksa insanın aklında soru işareti kalmaması lazım yani
Bende devlete gidiyorum bazen aklıma bi soru takılınca instagramdan msj atıyorum cvp veriyor sağolsunBen şuan devlete gidiyorum ordada tlf ulaşmak ne mümkün biraz daha gideyim sonra özele gidicem doktor arıyorum bakalım
İyi yaptın canım doktor değişikliği bazen çok işe yarıyor inşallah bebişin seninledir hakkında hayırlısı olsun bize de haber ver doktor dönüşüIyiyim canim saol kanamam yok ilacida biraktim 2 gundur ama lekelenme falanda yok simdilik
Hafif agrilarim var sadece
Pazartesi baska bi doktorada randevu aldim onada goruncem napiyim beklemedeyim
Insallah canimİyi yaptın canım doktor değişikliği bazen çok işe yarıyor inşallah bebişin seninledir hakkında hayırlısı olsun bize de haber ver doktor dönüşü
Aynen canım inşallah aminnnInsallah canim
Bebek yoksada hemen ilk secenek kurtaj dedigi icin doktoruma guvenim kalmadi
Ilaclada dusuruyorlarmis o yuzden farkli doktorlarada gorunmekte fayda var umarim vardir yoksada umarim en rahat sekilde atlatirim
Benimde kusmalarım oluyo her sabah kusuyorum zor gerçekten Allah yardımcımız olsun.Merhaba kizlar..bende araniza yeni katildim.9 haftalik hamileyim .5. Haftadan beri kafami kaldramiorm surekli kusuyorm tukrugumu dahi yutmiorm yaklasik 3 haftadir.heyet raporu aldim evde yatiyorum.bir kizi daha var ve ben onunla hic ilgilenemiyorum cok uzuluyorm ve col zor geciriyorm.