2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benim de gittiğimde gecen hafta pazartesi uyumluydu. 6 +4 tüm ama 2 gun ileri hesapladı doktor. Daha cok değişiklik gösterirmiş ilerleyen zamanlar da tam anlaşılırmış
Benim 6+0 da 6+3 ölçülmüştü. 8. Haftada 7+4 gözüktü. Değişiyor çok dert etmeyin. Ultrason 1 hafta 10 gün yanılabilir dedi doktor.

Floraa12 canım bundan önceki randevumda 6+4 tüm o zaman ultrason kağıdına baktım şimdi crl 7 yazıyor senin 13mm kaçıncı haftadasın

Kızlarr bende baktım ultrason görüntüsünede ama bebeğin boyu kaç cm valla baktım baktım anlamadım 8+1im ama ultrasona göre 2gün geriden geliyor demişti doktor tabi değişebilir bu durum demişti sağlıklı olsunda erken geç hiç önemli değil

Eklentiler

• DDD7BE74-9768-412A-AB25-5895D7A2287A.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 57
Canım senin bebişte 1.29 cmmiş

Seninle aynı gün hastaneye gitmişiz benimde 7+3 hafta çıkmıştı sen benden bir gün önceymişsin o gün

Bebeğin boyu crl yazan :) 1.29 cm yani

Seninle aynı gün hastaneye gitmişiz benimde 7+3 hafta çıkmıştı sen benden bir gün önceymişsin o gün
Aynen canım ama doktor kalp sesini dinletmedi o gün sadece kalbinin attığını gösterdi pıt pıt oynuyordu başka doktora rabdevu aldım salı günü gidicem kalp sesini duyayım diye

Aynen canım ama doktor kalp sesini dinletmedi o gün sadece kalbinin attığını gösterdi pıt pıt oynuyordu başka doktora rabdevu aldım salı günü gidicem kalp sesini duyayım diye
Banada dinletmedi ama onlarda iyiliğimiz için öyle yapıyor canım gördüysen için rahat olsun bence ben hep aynı doktoruma gidiyorum başka doktora gitmedim hiç.

Canim 1.29 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…