Maşallah yavru kuzuya ya. Cok sevindim canım gözün aydın darısı diger arkadaşlara. İçin rahatladı demi. Ve mükemmel bişey kalp atışı. Ben titreyerek agladım doktor dur kız oynatma karnını diyorduGunaudin canim ben de sizlere yazacaktim simdi. Ciktim doktordan Allahima binlerce sukur kalbi de duyduk bebisimi de gordum. Rabbim gormeyenlere de nasip etsin. Esim de ben de uzun boyluyuz diye diger haftalarda onden gidebilir dedi.Sukurler olsun
Aynen canim superdi esim videoya aldi zaten. Simdi de kagida bakip duruyorum. InsaAllah herkese nasip olurMaşallah yavru kuzuya ya. Cok sevindim canım gözün aydın darısı diger arkadaşlara. İçin rahatladı demi. Ve mükemmel bişey kalp atışı. Ben titreyerek agladım doktor dur kız oynatma karnını diyordu
Kesenin kendisiNasıl yanı canım kese mi içindeki mi
Dolu kalp atisini da gorduk. Aslinda herseyi okumamak lazim herseye kafasi takiliyo insaninKese doluysa hiç bir problem olmaz inşallah
Benim de gittiğimde gecen hafta pazartesi uyumluydu. 6 +4 tüm ama 2 gun ileri hesapladı doktor. Daha cok değişiklik gösterirmiş ilerleyen zamanlar da tam anlaşılırmışAynen canim superdi esim videoya aldi zaten. Simdi de kagida bakip duruyorum. InsaAllah herkese nasip olur
6+5 im. Uyumlu dedi cok sukur. Senin kacti tam olarak canim
Evet canim degisiklik gosterebilirmis. Senle aramizda 1 haftaya yakin var canim. InsaAllah hep beraber saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza aminnnBenim de gittiğimde gecen hafta pazartesi uyumluydu. 6 +4 tüm ama 2 gun ileri hesapladı doktor. Daha cok değişiklik gösterirmiş ilerleyen zamanlar da tam anlaşılırmış
İnşallah canım annelere de bebeklerine de Rabbim saglık sıhhat versin.Evet canim degisiklik gosterebilirmis. Senle aramizda 1 haftaya yakin var canim. InsaAllah hep beraber saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza aminnn
Ayy dikkat et hemen onlemini al canim benim esim gripti 4 gundr bana gecmedi dye seviniyodum ama bugun kapmisim yaa 3.ayini bitirince grip asisi yptirilmasi iyi olur diyor doktorlr acaba yptrsammiDün boyle kemiklerim sızladı resmen gece de bogazım agrıdı ben grip olunca gece kendimi bilmeden cok inlerim eşim dio bi yerin mi agrıyo yok dedim sanırım grip kapıda.
Gozun aydin canim cok sevindimGunaudin canim ben de sizlere yazacaktim simdi. Ciktim doktordan Allahima binlerce sukur kalbi de duyduk bebisimi de gordum. Rabbim gormeyenlere de nasip etsin. Esim de ben de uzun boyluyuz diye diger haftalarda onden gidebilir dedi.Sukurler olsun
Dönerken oluyo bi dr ya baya bariz uyanıyorum ta :/Aa bende oluyo ozellikle düz yattıgımda sırt üstü yani ben kendim acaba bebege bişey olmasın die kasıyorum kendimi dedim. Sabahları falan boyle uyandıgımda gerneşirsin ya o zaman falan cok hissediyorum bu durumu
Gozunaydın canım.devamını eylesın Rabbim saglıklaGunaudin canim ben de sizlere yazacaktim simdi. Ciktim doktordan Allahima binlerce sukur kalbi de duyduk bebisimi de gordum. Rabbim gormeyenlere de nasip etsin. Esim de ben de uzun boyluyuz diye diger haftalarda onden gidebilir dedi.Sukurler olsun
Seninki nasıl bişey anlatsana :)) ya tum gece uyanıyorum hatta bu yuzden .boyle donerken esnerken gerınırken oluo genelde uyku halınde.bole üşüyünce vucudun titrer ya karnın titrıyonus gıbı karıncalanıomıs gıbı kram gıbı degısık bi hareketlenme oluyo ,benımkının tarıfı bu.ınsallah koru bişey olmuyordur.ne zamandır boyle senın ?Aa bende oluyo ozellikle düz yattıgımda sırt üstü yani ben kendim acaba bebege bişey olmasın die kasıyorum kendimi dedim. Sabahları falan boyle uyandıgımda gerneşirsin ya o zaman falan cok hissediyorum bu durumu
Benimde allerjim coşmuş durumdaSende mi oldun canim cok gecmis olsun
Çok ilginçti ama ilk defa gittim ve böyle bir tepki beklemiyordum. Inşallah yasamazsinizCok şaşırdım şuan. Ben o doktora gidiyorum çünkü. Şuana kadar bi sıkıntı yasamadık ama insallah da yasamayız bisey diyemiyorum
Benimki de öyle, önceki 2 gebeligimde de ilk zamanlar kese düzgün değil filan demişlerdi ama sonra bi şekilde düzeliyor, öyle yusyuvarlak olmasına gerek yok yaniKizlar bisey sorucam. Beniim kese fasulye seklinde. Bunun bi sakincası varmidir. Bazi yerlerde olumsuz yorumlar okudumda kafama takildi
Herkese merhabalar, sat a göre 11+2
ama doktoruma göre sürekli değişen bir hamilelik geçiriyorum :)
ilk geç döllenme dedi, tam bir hafta geriden geliyordu, ama sonra 1 gün ileri, sonra 2 gün geri derken her gittiğimde ölçümlerine göre değişiyor bu gün hesabı.
Kendisine bunu söylediğimde ise; bebek sonuçta dimdik durmuyor, bu yüzden yanlış da ölçüyor olabilirim endişe etme, balık gibi düşün bebeği dedi. 12 haftalık falan olduğunda daha net ölçeriz dedi boyunu.. sizin de böyle oluyor mu yoksa hep hesabınıza göre mi çıkıyor günü ultrasonda?
Uyandırmıyorda canım beni titrio karnım sadece. Kötü bişey yoktur ama.Dönerken oluyo bi dr ya baya bariz uyanıyorum ta :/
İnşallah canımUyandırmıyorda canım beni titrio karnım sadece. Kötü bişey yoktur ama.
Aynen canım güzel gidiyor demekki bi bak bakalım yazıyor mu benim 13 mm yazıyorSağol canımBoyunu söylemedi doktor ultrason kağıdında yazar mı bakayım, valla ben de şaşırdım normalde benim hesabıma göre 9+3 olması gerekti dün gittiğimde ama doktor 10 haftalık dedi sağlıkla ilerlesin de erken geç kalması önemli değil canım
Aynen canım güzel gidiyor demekki bi bak bakalım yazıyor mu benim 13 mm yazıyor