2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben de bugün doktora gittim 10 haftalık olmuşuz kalp atışını da dinledik yine🥰Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin🙏 Floraa12 Floraa12 canım bu arada akıntıyı doktora söyledim fitil vereyim dedi üç gece sadece vajinal alacakmışım normalde kullanmak istemiyorum ama bebek enfeksiyon kapabilir dedi o yüzden sanırım kullanacam
Ben geçen iki sefer söyledim bişey yapamayız demişti bu seferde söylemedim artık maşAllah bu arada aramızda bi kaç gün vardı sen 10 haftaya geldin ben hala 7 haftalardayım 🤔 Birde boyu kaç mm çıktı canım senin bebişin.

Son düzenleme:
Onu kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta kesinlikle her yere kötü yorum yapmalıyım onun için, ağustos ayında gebelik düşündüğüm için girmiştim genel bi kontrol için hem adetliydim hormonlarıma baktırmak istedim, 1 kızım var 1 de dusugum, doğumlarımdan sonra plesanta yapışması yaşıyorum diye bana niye bi daha bebek istiyorsun bosver rahmin alinir senin yapma cocuk vs gibi sacma sapan konustu resmen sok oldum sinirlerim bozuldu, kadina diyorunmki ben hormonlarima baktirmak istiyorum dusugum oldu dedim, diyo ki adetin düzenli mi evet dedim o zaman gerek yok test yapmaya filan bi daha dedim ama ben baktırmak istiyorum bu sefer kızdı doktor olan benim ben yapmıyorum filan yine bi şok oldum, ben hiç saygıda kusur etmedim zaten böyle bir tavır beklemiyordum. Kendisinden hiç hoşlanmadım. Ablamda doktor ve aynı ilçede çalışıyor, hastane yönetimini tanıyor, aradı ve doktoru onlarada şikayet etti bu tavırları yüzünden. Internetten iyi yorumlara aldanıp gittim ama hiç memnun kalmadım.
Cok şaşırdım şuan. Ben o doktora gidiyorum çünkü. Şuana kadar bi sıkıntı yasamadık ama insallah da yasamayız bisey diyemiyorum

Herkese merhabalar, sat a göre 11+2
ama doktoruma göre sürekli değişen bir hamilelik geçiriyorum :)
ilk geç döllenme dedi, tam bir hafta geriden geliyordu, ama sonra 1 gün ileri, sonra 2 gün geri derken her gittiğimde ölçümlerine göre değişiyor bu gün hesabı.
Kendisine bunu söylediğimde ise; bebek sonuçta dimdik durmuyor, bu yüzden yanlış da ölçüyor olabilirim endişe etme, balık gibi düşün bebeği dedi. 12 haftalık falan olduğunda daha net ölçeriz dedi boyunu.. sizin de böyle oluyor mu yoksa hep hesabınıza göre mi çıkıyor günü ultrasonda?

Herkese merhabalar, sat a göre 11+2
ama doktoruma göre sürekli değişen bir hamilelik geçiriyorum :)
ilk geç döllenme dedi, tam bir hafta geriden geliyordu, ama sonra 1 gün ileri, sonra 2 gün geri derken her gittiğimde ölçümlerine göre değişiyor bu gün hesabı.
Kendisine bunu söylediğimde ise; bebek sonuçta dimdik durmuyor, bu yüzden yanlış da ölçüyor olabilirim endişe etme, balık gibi düşün bebeği dedi. 12 haftalık falan olduğunda daha net ölçeriz dedi boyunu.. sizin de böyle oluyor mu yoksa hep hesabınıza göre mi çıkıyor günü ultrasonda?
Doğru söylüyor 12. Haftalarda daha netleşir . Şuan ölçümden ziyade kese var bebek var tamamdır . 1 mm , 2 mm şey sinek kadar düşün ölçüm aletinde noktayı kaydırsan ölçüm farklı çıkacak . Benimde kendi dr um farklı sonuç çıkardı arkadaşım ölçtü farklı sonuç çıktı 🙈

Ben geçen iki sefer söyledim bişey yapamayız demişti bu seferde söylemedim artık maşAllah bu arada aramızda bi kaç gün vardı sen 10 haftaya geldin ben hala 7 haftalardayım 🤔 Birde boyu kaç mm çıktı canım senin bebişin.
Sağol canım🙏 Boyunu söylemedi doktor ultrason kağıdında yazar mı bakayım, valla ben de şaşırdım normalde benim hesabıma göre 9+3 olması gerekti dün gittiğimde ama doktor 10 haftalık dedi sağlıkla ilerlesin de erken geç kalması önemli değil canım🤲😊

kızlar gece uyurken esnedıgızde karnınızda kasılma titreme kıramp gıbı bişiler oluyo mu ?
Aa bende oluyo ozellikle düz yattıgımda sırt üstü yani ben kendim acaba bebege bişey olmasın die kasıyorum kendimi dedim. Sabahları falan boyle uyandıgımda gerneşirsin ya o zaman falan cok hissediyorum bu durumu

X