2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yolk sac varmiydi peki sadece kesemiydi canim
Kese sadece ve cok ta korktum haftasına özele gittim hatta 5 gun sonra tam dedim korkuttular beni demeye kalmadı kalp atışlarını dinletti. Resmen titredim yani doktor bile dedi nasıl korkmuşsun yavrum sen die. Ve kesem de 20 mm dedi. Ölçememiş bence

7+0 haftada bebek 0,94 cm Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
5+0 dayım ben de bugün gördüm keseyi dediğiniz gibi uzunlamasına göründü doktor hiçbir şey demedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Bir sıkıntınız yok demi yolunda gidiyor hamilelik? Valla buluttan nem kapıyorum bu aralar

Ya insallah benimkide oyle olmustur umut oluyo biraz

Endişeni anlıyorum canım cogumuz 7 8 haftalardayız eski mesajlara bakarsan eger görürsün orda da. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Korktuk endişelendik uzulduk ama Allah ın izni ile ben bu hafta daha kalp atışını duydum. Ve herşey yolunda şükür. Endişelenme diyemem çünkü evham yapacaksın biliyorum o yüzden sadece dua et ve bekle.

Hangi firma o yaa bir ay beklemeli ve fiyatı çoook iyi

Ay aynısını bnde yaşadım ya valla içim rahatladı bende 8. Haftami bekliyorum benimde 6+3 te tek kese vardı ve olumlu konuşmadı doktor

Hamilelik öncesi öyleymiş ama ben yasmin kullanırken hamile kaldım canım hiç planımız yoktu şok olduk. Hapı saati saati içtim ama olacağı varmış işte.
Ne güzel:)) Allah sağlıkla nasip etsin inşallah, olacağı varsa hiç bişey engel olamıyor:)

Hangi firma o yaa bir ay beklemeli ve fiyatı çoook iyi
Anadolu sigorta :)) yeni çıkmış galiba, çoğunda 6 ay yada daha uzun bekleme vardı, bu da yeni çıkmış 1 kere regl olmak yetiyor, tabi riskli bişey olmayabilirde, Rabbim bize nasip etti çok şükür

Birinci hastanesi münübe hanımı tavsiye ederim
Onu kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta kesinlikle her yere kötü yorum yapmalıyım onun için, ağustos ayında gebelik düşündüğüm için girmiştim genel bi kontrol için hem adetliydim hormonlarıma baktırmak istedim, 1 kızım var 1 de dusugum, doğumlarımdan sonra plesanta yapışması yaşıyorum diye bana niye bi daha bebek istiyorsun bosver rahmin alinir senin yapma cocuk vs gibi sacma sapan konustu resmen sok oldum sinirlerim bozuldu, kadina diyorunmki ben hormonlarima baktirmak istiyorum dusugum oldu dedim, diyo ki adetin düzenli mi evet dedim o zaman gerek yok test yapmaya filan bi daha dedim ama ben baktırmak istiyorum bu sefer kızdı doktor olan benim ben yapmıyorum filan yine bi şok oldum, ben hiç saygıda kusur etmedim zaten böyle bir tavır beklemiyordum. Kendisinden hiç hoşlanmadım. Ablamda doktor ve aynı ilçede çalışıyor, hastane yönetimini tanıyor, aradı ve doktoru onlarada şikayet etti bu tavırları yüzünden. Internetten iyi yorumlara aldanıp gittim ama hiç memnun kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…