- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
10 muayene var. Sonra ihtiyaç olursa %30 indirimliymiş canım.Muayene için bir sınırlama var mi yoksa sınırsız mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 muayene var. Sonra ihtiyaç olursa %30 indirimliymiş canım.Muayene için bir sınırlama var mi yoksa sınırsız mi??
Vertigo öyle biranda çıkar mı ki? Ayy çok kötü oldum bugün başım dönünce.Yok canim cok gecmis olsun vertigo filan olmasin doktora bi gorun
Bende temmuz ayında özel sağlık sigortası yaptırmıştım 1 ay beklemeli, doğum dahil 4100 gibi bişeydi 9 muayene tüm tahliller vs geçerli, hastaneyide kendin seçiyorsun. Uyguna gelmiş şimdi senin fiyat ile kıyaslayınca ama seninkide daha sonra indirimli olmasi guzel.10 muayene var. Sonra ihtiyaç olursa %30 indirimliymiş canım.
Evet canim biranda olabiliyor hamileligin etkisyle de cikmis olabilirVertigo öyle biranda çıkar mı ki? Ayy çok kötü oldum bugün başım dönünce.
Hamilelik öncesi öyleymiş ama ben yasmin kullanırken hamile kaldım canım hiç planımız yoktu şok olduk. Hapı saati saati içtim ama olacağı varmış işte.Bende temmuz ayında özel sağlık sigortası yaptırmıştım 1 ay beklemeli, doğum dahil 4100 gibi bişeydi 9 muayene tüm tahliller vs geçerli, hastaneyide kendin seçiyorsun. Uyguna gelmiş şimdi senin fiyat ile kıyaslayınca ama seninkide daha sonra indirimli olmasi guzel.
Senin kacti canim benim 17 mm de sadece kese vardi?Kese boyutun kaçtı canım çünkü bende 6+3 te gittim keseyi gördü sadece
Kese boyu kac mmdi canim?Kızlar bu gün dr a gittim adet tarihime göre 5+1 iz ama kese oluşmuş kese ölçümünde 5+6 görünüyor dedi doktor çok şükür ilk defa keseyi gördüm
Sağol canımGözün aydın canım
Nerede yazıyor ben sormadımda ultrason kağıdında yazıyosa bakaym kuzumKese boyu kac mmdi canim?
Teşekkür ederim canımGozun aydin canim
Sağolasın kuzumGÖzn aydn canmmm
Ben beta 700 lere çıktığında bıraktım canım ama herkesin tedavisi farklı oluyorKızlar estroferm i ne zaman bıraktımız tup bebek yapanlar ? Kese de kalp te daha sonra ?
Altta yazmasi lazim canim bak bi mm yazarNerede yazıyor ben sormadımda ultrason kağıdında yazıyosa bakaym kuzum
Benim 22 mm de de kesw vardı canımSenin kacti canim benim 17 mm de sadece kese vardi?
15 mm benimde sadece kese var 6+3 dumSenin kacti canim benim 17 mm de sadece kese vardi?
22 mm bebek görünmedi miBenim 22 mm de de kesw vardı canım
Hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.Merhaba kizlar Nasipse inşallah bende haziran annesiyim Sizleri takipteyim Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Yolk sac varmiydi peki sadece kesemiydi canimBenim 22 mm de de kesw vardı canım
Evet. Canım.22 mm bebek görünmedi mi