2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bir masallahınızı da biz alırız .çok şükür bugun keseyı gorduk,6 haftalıgız😍🙏darısı tum ısteyenlerin başına ınsallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım ,Allah tamamına erdırsın.tum isteyenlere nasip olsun 🙏
Çok sevindim canım allah emeklerimizin karşılıgı verdi saglıkla kucagına al insallah 🤗🤗🤗🤗

Herkese merhaba hanımlar 🤗 Bugün benim de doktor kontrolüm vardı, SAT 17 Eylül ve buna göre 7+3tü fakat doktor 6+5 dedi. Çok da mühim değil zaten. Kalbini dinletti çok kısa da olsa, fazlasını zaten istemezdim. Benim görev yerim biraz mahrumiyet bölgesi, devlet hastanesinden başka özel vs yok ve eşim yanıma gelemiyor işi dolayısıyla. Doktora bunu söylediğimde video kaydetmeme bir şey demedi, hemşireye çektirdi hatta. Bazıları devlette izin verilmiyor falan yazmıştı onun için söylemek istedim. Dilerim sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Herkesin kandili mübarek olsun 🙏🏼

Günaydın 🌞 hayırlı kandiller herkese🌺💐💐.
nasil bir paket canım neler var içerisinde bir de fiyat olarak nasıl?
Sagol canim dogum paketi nasil oluyor?
Doğum paketi Medikalpark Hastanesinde ayrıntılı ultrason hariç ,tüm tahliler,muayeneler,doğum,konaklama ve oda süsleme olan bir paket 7500 tl yaptırdık.İnşallah sağlıkla gelir bebekler.
Selam kızlar herkese hayırlı kandiller. Bugün kanamam minimum seviyede. Tam bitmedi kasık ağrım var biraz. Randevu gününü beklemek çok yorucu. İyi kötü ortalığı toplayıp yemek yapıyorum. Kızımla ilgileniyorum. Günleri bu şekilde geçiriyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Rabbim bebeklerimizi korusun. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuştursun hepimizi.
Gözün aydın benimde kanamam azalarak bitti içinizi ferah tutun. Şimdi bebekte bende iyiyim.

Troidim için bugün devlette bir kadın doğuma gittim 10 haftalık bebeğime 7 haftalık dedi kalbi atiyormu dedim evet atıyor dedi muanesi 2 dakika bile sürmedi 50 dakikada 60 hasta muane etti adam yaşlı ve aksi biri başından savdı resmen beni neyse tahlilimi yaptırdım haftaya cuma kendi doktorumda kontrolüm var devlete gitmek burada işkence gerçektende

Kızlar merhaba bugün 3 kere baş dönmesi yüzünden düştüm.Özellikle ani hareketlerde dengemi sağlayamıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum?

Kızlar ben de bugün doktora gittim 10 haftalık olmuşuz kalp atışını da dinledik yine🥰Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin🙏 Floraa12 Floraa12 canım bu arada akıntıyı doktora söyledim fitil vereyim dedi üç gece sadece vajinal alacakmışım normalde kullanmak istemiyorum ama bebek enfeksiyon kapabilir dedi o yüzden sanırım kullanacam

Kızlar bir masallahınızı da biz alırız .çok şükür bugun keseyı gorduk,6 haftalıgız😍🙏darısı tum ısteyenlerin başına ınsallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım ,Allah tamamına erdırsın.tum isteyenlere nasip olsun 🙏
Kese boyutun kaçtı canım çünkü bende 6+3 te gittim keseyi gördü sadece

Doğum paketi Medikalpark Hastanesinde ayrıntılı ultrason hariç ,tüm tahliler,muayeneler,doğum,konaklama ve oda süsleme olan bir paket 7500 tl yaptırdık.İnşallah sağlıkla gelir bebekler.

Gözün aydın benimde kanamam azalarak bitti içinizi ferah tutun. Şimdi bebekte bende iyiyim.
Muayene için bir sınırlama var mi yoksa sınırsız mi??

X