- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
GÖzn aydn canmmmKızlar bu gün dr a gittim adet tarihime göre 5+1 iz ama kese oluşmuş kese ölçümünde 5+6 görünüyor dedi doktor çok şükür ilk defa keseyi gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÖzn aydn canmmmKızlar bu gün dr a gittim adet tarihime göre 5+1 iz ama kese oluşmuş kese ölçümünde 5+6 görünüyor dedi doktor çok şükür ilk defa keseyi gördüm
Ay maşallah yerm onuıMaşallah canım ben de gittim çok şükür her şey yolunda kalbini dinletti tekrar bi sıkıntı yok 10 haftalık olmuşuz bile
Allah razı olsun canımAy maşallah yerm onuı
Gözünaydın Allah tamamına erdirsin:)Kızlar bir masallahınızı da biz alırız .çok şükür bugun keseyı gorduk,6 haftalıgızdarısı tum ısteyenlerin başına ınsallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım ,Allah tamamına erdırsın.tum isteyenlere nasip olsun
Anin canım çok sagolGözünaydın Allah tamamına erdirsin:)
Çok sevindim canım allah emeklerimizin karşılıgı verdi saglıkla kucagına al insallahKızlar bir masallahınızı da biz alırız .çok şükür bugun keseyı gorduk,6 haftalıgızdarısı tum ısteyenlerin başına ınsallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım ,Allah tamamına erdırsın.tum isteyenlere nasip olsun
Günaydın hayırlı kandiller herkese.
nasil bir paket canım neler var içerisinde bir de fiyat olarak nasıl?
Doğum paketi Medikalpark Hastanesinde ayrıntılı ultrason hariç ,tüm tahliler,muayeneler,doğum,konaklama ve oda süsleme olan bir paket 7500 tl yaptırdık.İnşallah sağlıkla gelir bebekler.Sagol canim dogum paketi nasil oluyor?
Gözün aydın benimde kanamam azalarak bitti içinizi ferah tutun. Şimdi bebekte bende iyiyim.Selam kızlar herkese hayırlı kandiller. Bugün kanamam minimum seviyede. Tam bitmedi kasık ağrım var biraz. Randevu gününü beklemek çok yorucu. İyi kötü ortalığı toplayıp yemek yapıyorum. Kızımla ilgileniyorum. Günleri bu şekilde geçiriyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Rabbim bebeklerimizi korusun. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuştursun hepimizi.
Amin canım çok sagol cümlemiz inşallah saglıkla kucagımıza alalımÇok sevindim canım allah emeklerimizin karşılıgı verdi saglıkla kucagına al insallah
Kese boyutun kaçtı canım çünkü bende 6+3 te gittim keseyi gördü sadeceKızlar bir masallahınızı da biz alırız .çok şükür bugun keseyı gorduk,6 haftalıgızdarısı tum ısteyenlerin başına ınsallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım ,Allah tamamına erdırsın.tum isteyenlere nasip olsun
Boyut soylemedı canımKese boyutun kaçtı canım çünkü bende 6+3 te gittim keseyi gördü sadece
Yok canim cok gecmis olsun vertigo filan olmasin doktora bi gorunKızlar merhaba bugün 3 kere baş dönmesi yüzünden düştüm.Özellikle ani hareketlerde dengemi sağlayamıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum?
Muayene için bir sınırlama var mi yoksa sınırsız mi??Doğum paketi Medikalpark Hastanesinde ayrıntılı ultrason hariç ,tüm tahliler,muayeneler,doğum,konaklama ve oda süsleme olan bir paket 7500 tl yaptırdık.İnşallah sağlıkla gelir bebekler.
Gözün aydın benimde kanamam azalarak bitti içinizi ferah tutun. Şimdi bebekte bende iyiyim.
Kan sekerin düşük olabilir, az ve sık beslenebilirsinKızlar merhaba bugün 3 kere baş dönmesi yüzünden düştüm.Özellikle ani hareketlerde dengemi sağlayamıyorum.Sizde de var mı böyle bir durum?
Alttan baktı canım benim dr :)Boyut soylemedı canım