- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
benim kanamam bir anda basladi oldukca coktu fitil vermediler oyuzden. sadece bir gece gozlem altinda kaldim sabah tüm doktorlar gelince bebegin 5 haftadan sonra gelismedigini soylediler .demekki sizinkinde ümit var kurtarmaya calisiyorlar umudunuzu kaybetmeyinKesede oluşum görebildiniz mi ? Ben bakıyorum bakıyorum hiç bişey anlamıyorum. Pregestron iğne vurulmuş kanama başlayınca. Zaten günde 3 kere pregestron içiyordu. Kanama şuan yok. Günde 3 kere hapı bıraktırmış. Fitil olarak 1 kere vermiş
Hayırlı kandiller, Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek günde Allah tüm dualarımızı kabul etsin.Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun bu guzel gunde bol bol birbirimize dua edelim insallah.
Aminn canim insallahhHayırlı kandiller, Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek günde Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Maşallah canımBende 12sine aldım ilk gittiğim doktora o dinletir ki zaten bende öyle herzaman ultrason taraftarı değilim bişey olmadığı sürece..hadi güzel haberler alman dileğiyle canımmçok güzeldi bebeğim kalbi atıyordu gösterdi çok duygulandım
Aminn canimHayırlı kandiller kızlar allah evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin
Günaydın ve hayırlı kandiller kızlar.Bende şimdi bulaşıcı hastalıklar için kan verdim.Ankara Medikalpark da doğum paketi aldım.
BEN BEYLİKDÜZÜ DİLER KOYUNCUYA GİDİYORUM CANM KENDİ MUAYENEHANESİ REYAPTAYDI YER AÇTI ÇOK NAİF ÇOK TATLI Bİ KADINBencede istanbulda nereye gidilebilir acaba esnyurt beylikdüzü civarı bi yer bulsam gidicem
BEN SELDA HN DAN BEBEK DÜŞŞÜNMEDEN ÖNCE MAYISTA RANDEVU ALDM TAAA TEMMUZA O SIRADA ARAŞTIRMLARM SONUCU DİLER KOYUNCUYU BULDUM SMEAR TESTMİ VAJİNAL MUAYENEMİ ONA YAPTIRMIŞTIM BEBEKTE OLUNCA ONUNLA DEVAM ETMYE KARAR VERDK ŞİMDİ KENDNE YERDE AÇTI ÇOK RAHATEvet biliyorum selda hanımı randevu dusuremedim bende
GÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE KULLAN CANM BENDE HAZIR ALDM BAŞLADM YAZMAYA ÇİZMEYEKendim hazirladim canim yotubeda var cok guzel oluyor hamile gunlugu yapimi.. hazirlarida var ama ben el emegi olsun istedim
Reyap yakın sayılır oraya gidebilirim aslindaBEN BEYLİKDÜZÜ DİLER KOYUNCUYA GİDİYORUM CANM KENDİ MUAYENEHANESİ REYAPTAYDI YER AÇTI ÇOK NAİF ÇOK TATLI Bİ KADIN
Muayene ucreti ne kadar di acabaBEN SELDA HN DAN BEBEK DÜŞŞÜNMEDEN ÖNCE MAYISTA RANDEVU ALDM TAAA TEMMUZA O SIRADA ARAŞTIRMLARM SONUCU DİLER KOYUNCUYU BULDUM SMEAR TESTMİ VAJİNAL MUAYENEMİ ONA YAPTIRMIŞTIM BEBEKTE OLUNCA ONUNLA DEVAM ETMYE KARAR VERDK ŞİMDİ KENDNE YERDE AÇTI ÇOK RAHAT
Sagol canim dogum paketi nasil oluyor?Günaydın ve hayırlı kandiller kızlar.Bende şimdi bulaşıcı hastalıklar için kan verdim.Ankara Medikalpark da doğum paketi aldım.
Tesekkur ederim canim sende gule gule yaz insallahGÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE KULLAN CANM BENDE HAZIR ALDM BAŞLADM YAZMAYA ÇİZMEYE
Gözün aydın canımKızlar bu gün dr a gittim adet tarihime göre 5+1 iz ama kese oluşmuş kese ölçümünde 5+6 görünüyor dedi doktor çok şükür ilk defa keseyi gördüm
Gozun aydin canimKızlar bu gün dr a gittim adet tarihime göre 5+1 iz ama kese oluşmuş kese ölçümünde 5+6 görünüyor dedi doktor çok şükür ilk defa keseyi gördüm