2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
benim kanamam bir anda basladi oldukca coktu fitil vermediler oyuzden. sadece bir gece gozlem altinda kaldim sabah tüm doktorlar gelince bebegin 5 haftadan sonra gelismedigini soylediler .demekki sizinkinde ümit var kurtarmaya calisiyorlar umudunuzu kaybetmeyin

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun bu guzel gunde bol bol birbirimize dua edelim insallah.
Hayırlı kandiller, Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek günde Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Maşallah canım ben de gittim çok şükür her şey yolunda kalbini dinletti tekrar bi sıkıntı yok 10 haftalık olmuşuz bile

Evet biliyorum selda hanımı randevu dusuremedim bende
BEN SELDA HN DAN BEBEK DÜŞŞÜNMEDEN ÖNCE MAYISTA RANDEVU ALDM TAAA TEMMUZA O SIRADA ARAŞTIRMLARM SONUCU DİLER KOYUNCUYU BULDUM SMEAR TESTMİ VAJİNAL MUAYENEMİ ONA YAPTIRMIŞTIM BEBEKTE OLUNCA ONUNLA DEVAM ETMYE KARAR VERDK ŞİMDİ KENDNE YERDE AÇTI ÇOK RAHAT

Muayene ucreti ne kadar di acaba

Selam kızlar herkese hayırlı kandiller. Bugün kanamam minimum seviyede. Tam bitmedi kasık ağrım var biraz. Randevu gününü beklemek çok yorucu. İyi kötü ortalığı toplayıp yemek yapıyorum. Kızımla ilgileniyorum. Günleri bu şekilde geçiriyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Rabbim bebeklerimizi korusun. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuştursun hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…