Düğün 2020 Gelinleri

A Asibela 'cım anladığım kadarıyla nikah olmuş ev kurulu ama düğün olmadı diye ailenle kalmaya devam ediyosun. Benim düğünüm 23 Ağustosta ama ne eşyalarım hazırlıklarım tam ne de evim tutuldu. Bu haldeyken tabii ki insan çok üzülüyor. Düğünü falan geçtim nişanlım istanbulda yüzünü ne zaman görücem onu bile bilmiyorum. Herkes tabii ki sevdiğinin yanında olmak ister ama düğüne de heves ettik hayal kurduk. Bi de virüsten önce gelinlik denemiştim. Ben de virüs çıkınca acaba nikahtan mı evlensem dedim ama yok ben kendim için düğün istiyorum elalem için değil.
Bence ailenle bolca vakit geçirmeye bak, yaza inşallah hepimiz düğünleri yapıcaz :)

A Asibela 'cım anladığım kadarıyla nikah olmuş ev kurulu ama düğün olmadı diye ailenle kalmaya devam ediyosun. Benim düğünüm 23 Ağustosta ama ne eşyalarım hazırlıklarım tam ne de evim tutuldu. Bu haldeyken tabii ki insan çok üzülüyor. Düğünü falan geçtim nişanlım istanbulda yüzünü ne zaman görücem onu bile bilmiyorum. Herkes tabii ki sevdiğinin yanında olmak ister ama düğüne de heves ettik hayal kurduk. Bi de virüsten önce gelinlik denemiştim. Ben de virüs çıkınca acaba nikahtan mı evlensem dedim ama yok ben kendim için düğün istiyorum elalem için değil.
Bence ailenle bolca vakit geçirmeye bak, yaza inşallah hepimiz düğünleri yapıcaz :)
Inşallah canım beklemek cok zor.. :110: :KK12::mad::cry::KK42:

Ben kendi hevesim için düğünüm olmasını istiyorum. Ve bu belirsizlikler beni yıpratıyor...

Ben düğünden bile tamamen vazgeçtim, ama siz böyle yazdıkça yazdıkça umutlanıyorum.
Herşey düzelse bile eskisi gibi bir düğün yapmam artık.
Açık havada, 150-200 kişilik minik bir organizasyondan öteye geçemez benim için.
Hala düzeleceğine inanamıyorum maalesef için için umutlanma diyorum kendime.

A Asibela Canım bende hem kendim için hem ailem için olsun istiyorum. Mesela dün annemle konuştuk biraz daha beklerim olmazsa nikah yapar geçerim napim dedim. Çok üzüldü çok sinirlendi. Yıllardır hep düğünün için hayal kuruyorum öyle bişeye izin vermem dedi. Gel de dediğin gibi düşün şimdi 😔

Ben düğünden bile tamamen vazgeçtim, ama siz böyle yazdıkça yazdıkça umutlanıyorum.
Herşey düzelse bile eskisi gibi bir düğün yapmam artık.
Açık havada, 150-200 kişilik minik bir organizasyondan öteye geçemez benim için.
Hala düzeleceğine inanamıyorum maalesef için için umutlanma diyorum kendime.
Bence heerşey düzelecek az kaldı baksanıza 40 bin küsür testte 3 bin küsür vakaya düştü. İnsanlar biraz daha bilinçli artık. Mayıs sonuydu benım düğünüm o zamana düğünler yapılcak kadar biter mi bilmem ama haziran sonuna kadar ben düğünler olur diyorum 👻

Bence heerşey düzelecek az kaldı baksanıza 40 bin küsür testte 3 bin küsür vakaya düştü. İnsanlar biraz daha bilinçli artık. Mayıs sonuydu benım düğünüm o zamana düğünler yapılcak kadar biter mi bilmem ama haziran sonuna kadar ben düğünler olur diyorum 👻
Ya bu süreçte o kadar yıprandım ki, heves kalmadı, bir ay önceki heyecanım isteğim kalmadı, nedenini bilmiyorum.

Ya bu süreçte o kadar yıprandım ki, heves kalmadı, bir ay önceki heyecanım isteğim kalmadı, nedenini bilmiyorum.
Hayır hayır oyle dusunme bunların hepsi bir süreç her şey yoluna girecek emin ol Ümidimizi kaybetmeyelim 🙏🏻 İlerde aklımıza geldiğinde gülüp geçeceğimiz heyecanlar olacak bu olay belkide

Hayır hayır oyle dusunme bunların hepsi bir süreç her şey yoluna girecek emin ol Ümidimizi kaybetmeyelim 🙏🏻 İlerde aklımıza geldiğinde gülüp geçeceğimiz heyecanlar olacak bu olay belkide
Seneye bu zamanlar, yine bu başlıkta '' vay be, neler atlatmışız '' diyecek miyiz yani? :KK15:

Bayramda iç turizmin açılmasını bekliyoruz diyorlar . Turizm açılırsa düğünler de açılır ama hazirandan önce düğünler sanmıyorum açılmaz . Ama haziran düğünleri olacak gibi görünüyor şu aşamada. Benim hazırlıklarım tam olsaydı ertelemez veya haziran başına alırdım. Ama hazırlıklarım olmadığı için mecburen ağustosa erteledim .
Salonu tutmusmuydın masıl ertelediler bizim salon valilikten haziran için iptal olmasıkca erteleyemeyiz diyor😔😔

Valla ben eylülün ilk haftasına ertelemeyi düşünüyorum ama s normalde 13 haziran düğünüm aama suan salon erteleme yapamadıgını söyledi ama bizim hazırlıklar yarım kaldı nasıl yetişcek bilmiyorum salondada eylül ekimde yer kalmamış kasım içinde nişanlım cok gec olur dio çünkü biz 2 bucuk yıldır nişanlıyız aglicam şimdi otuturup

Kızlar bende düğün için cok hayaller kurdum ve düğün için bu kadar sene bekledik o yüzden nikah olmasını istemiyorum ama tabikide herseyin hayorlısı durum düzelmezse nşkaha mecburuz tabikide sevdiğim insanla evlenmem beni daha mutlu ediyor ama düğün mutluluğunu sevdiklerinle paylaşmak o kadar zorlukları atlatıp bu bana cok moral olacaktı içimde kalmayacaktı bakalım bekliycem dua edin kızlar bana hepimize dua edelim

Back