Düğün 2020 Gelinleri

Ben de acaba düğünümü seneye ertelediğimde salonlar sorun çıkartır mı

Benim de düğünüm Eylül'de 6 Eylül ama nişan yapacaktık corona sağolsun insanda ruh bırakmıyor. Mayıs 25 nişan tarihim napıcaz bilmiyorum. Mayısta güzel gelişmeler olacak diyorlar ama umudumu yitirdim vallahi

Bayramda iç turizmin açılmasını bekliyoruz diyorlar . Turizm açılırsa düğünler de açılır ama hazirandan önce düğünler sanmıyorum açılmaz . Ama haziran düğünleri olacak gibi görünüyor şu aşamada. Benim hazırlıklarım tam olsaydı ertelemez veya haziran başına alırdım. Ama hazırlıklarım olmadığı için mecburen ağustosa erteledim .

Açilsin iç turizm çok iyi olacak evde kafayı yiyeceğim resmen. 25 mayısta nişanım var bari onu yapalım aile arasında da olsa..

Benim düğünüm 6 haziranda ertelemesem mi acava kizlar
Dugun salonuyla gorustuk temmuza gun var dedi 23 25 temmuz. Kafam karisik cok

Bence bitse bile hemen toplu yerlere geri dönülmeyecek cin birakti yine basladi busene.kalir bence..

Bence bitse bile hemen toplu yerlere geri dönülmeyecek cin birakti yine basladi busene.kalir bence..
Yok yahu iç turizm açıldığında düğünler de pekala açılır. Düşünsenize insanlarla beraber aynı denize girmek havuza girmekten daha mı tehlikeli düğün . Onlar açılırsa pekala düğünler açılır

Bugün vaka sayısında da düşüş var giderek düşüyor. Bir ay sonra çok farklı bir yerde olucaz kızlaaar ve düğünlerimiz olacaaak
Ağzın bal yesin arkadaşııımmm ay benim içimde ferahlamaya başladı bikaç gündür hemen izin verceklerini düşünmüyorum ama bu yazdan umutlanmaya başladım hepimiz dua edelim kızlarr

Ağzın bal yesin arkadaşııımmm ay benim içimde ferahlamaya başladı bikaç gündür hemen izin verceklerini düşünmüyorum ama bu yazdan umutlanmaya başladım hepimiz dua edelim kızlarr
Yesin kız ama kaymaklı olsun olur mu
Yaz için ümit yüksek az kişi gelir çok kişi gelir işin orası ile artık ilgilenmiyorum

Düğün salonları açılır açılmasına da, çok insan gelmez
İnsanlar kalkıp oynamaya çekinir, garip olur yani
Ben bunları düşünerek seneye mi ertelesem diyorum
Çok kafam karışık çok

Arkadaslar gercekten yanlış anlamayin elestirmek icin demiyorum hepimiz hassasizda herkez evet düğünü olsun isterde normal birzamanda degilizya hani hadi aileler ayri ama neden bukadar israrcisiniz yani sevdiginizin yaninda olmak 2 3 saatlik seyden dahmi onemli bak dugun olmasin demiyorumda 2020 sag cklsa bile tarihe gecicek birsey yani düğün diye israrci olmak niye bendemi yanlislik var tartisalm diye demiyorum evi esyasi olmayanlari anliyorum ailesi izin vermeyenleride suan evliyim ama ailem bekletiyor bayrama kadar resmen iskence akrabalar herkeste birbirune bayilmiyor sevdiginemi geliyor yo sen bes yildizli oteldede yapsan yine birsey bulurlar yani konuşurlar susuarlar bizim cektigimiz skntlardan haberleri varmi yo umurlarindami yo..tabi okuyup yuklenmeyinde gercekten bendemi sorun var merak ediyorum..

Ben annem kızının mutlu gününü görsün istiyorum. Varsın doğru dürüst gelen olmasın. Varsın sadece en yakın aile çevresi gelsin. Hiç sorun değil. Gariban gibi gitmek istemiyorum. Evet çok olağanüstü bir olay olmuş olabilir ama geçmeyecek diye bir şey yok ki. Neler neler geçmemiş değil mi ama .
Hem çok kötü düzelmeyecek düzelse bile güzel olmaz vs vs düşünceler bize kötü olanı getirmekten başka ne işe yarar ki ? Olumlu düşünür, güzel olacağına dair umudumuzu yeşertirsek kendimizi o halin içinde bulma olasılığımız artar. Artmasa bile hiç değilse yüzümüz güler be Biz umutlu olalım güzel olacak diye düşünelim . İsteyen de istediği gibi düğününü yapsın.

Her insanın hayalleri aynı değildir. Kendi adıma düğünü başkaları için değil kendim için istiyorum. Uzun uzun yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum ama zor şeyler yaşadım bu yaşıma kadar gülmedim desem yalan olmaz. Sevdiğim benim bu dünyadaki en büyük şansım (şükürler olsun Rabbime). Biz hep düğünümüzde çok gülcez hiçbir şeye üzülmicez ve evliliğimizde de el ele mutlu olup her şeyin üstesinden gelcez dedik. Elbette düğün olmadan da evliliğimizde çok mutlu oluruz Allahın izniyle. Ama dediğim gibi çok acı yaşadım mutlu olacağımı hayal ettim hayallerimi yaşamam için de özellikle nişanlımın ailesi her şey düzelecek düğünüzü yapacağız diye bekletiyorlar. Ve gerçekten az kişi gelmiş falan zerre umrumda değil daha bu olaylar olmadan biz sevdiğimle birbirimize düğünümüzde hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermicez diye söz verdik.
Son olarak herkesin hayat hikayesi ve düşüncesi farklıdır :)

Bende sendenim benim de oyle ve bunun icin düğünümü bekliyordum olmadı ama yuzum gulmesi icin düğün yerine sevdigimin yaninda olmayı isterdim biz gorusemeyenlerdenizde oyuzden belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…