Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bence o ertelenen düğünler hafta içine falan alınır.Merhaba benim düğünüm de eylül ayında
O zamana iyi olursa herşey ertelenen düğünler oldu sonuçta onlardan dolayı acaba bizim düğün ileri tarihe atılır mi ki.
Benim de düğünüm Eylül'de 6 Eylül ama nişan yapacaktık corona sağolsun insanda ruh bırakmıyor. Mayıs 25 nişan tarihim napıcaz bilmiyorum. Mayısta güzel gelişmeler olacak diyorlar ama umudumu yitirdim vallahi![]()
Yok yahu iç turizm açıldığında düğünler de pekala açılır. Düşünsenize insanlarla beraber aynı denize girmek havuza girmekten daha mı tehlikeli düğün . Onlar açılırsa pekala düğünler açılırBence bitse bile hemen toplu yerlere geri dönülmeyecek cin birakti yine basladi busene.kalir bence..
Bende sizin gibi düşünüyorum bu hastalık uzun süre izlerini bırakır.Bence bitse bile hemen toplu yerlere geri dönülmeyecek cin birakti yine basladi busene.kalir bence..
Ağzın bal yesin arkadaşııımmmBugün vaka sayısında da düşüş var giderek düşüyor. Bir ay sonra çok farklı bir yerde olucaz kızlaaar ve düğünlerimiz olacaaak![]()
Yesin kız ama kaymaklı olsun olur muAğzın bal yesin arkadaşııımmmay benim içimde ferahlamaya başladı bikaç gündür hemen izin verceklerini düşünmüyorum ama bu yazdan umutlanmaya başladım hepimiz dua edelim kızlarr
![]()
Hahah olsun tabiiiYesin kız ama kaymaklı olsun olur mu
Yaz için ümit yüksekaz kişi gelir çok kişi gelir işin orası ile artık ilgilenmiyorum
bende zaten hiç kalmadı. oysa ne hevesliydik 2 ay öncesine kadarBen bazen ciddi anlamda ümidimi yitiriyorum![]()
Ben annem kızının mutlu gününü görsün istiyorum. Varsın doğru dürüst gelen olmasın. Varsın sadece en yakın aile çevresi gelsin. Hiç sorun değil. Gariban gibi gitmek istemiyorum. Evet çok olağanüstü bir olay olmuş olabilir ama geçmeyecek diye bir şey yok ki. Neler neler geçmemiş değil mi ama .Arkadaslar gercekten yanlış anlamayin elestirmek icin demiyorum hepimiz hassasizda herkez evet düğünü olsun isterde normal birzamanda degilizya hani hadi aileler ayri ama neden bukadar israrcisiniz yani sevdiginizin yaninda olmak 2 3 saatlik seyden dahmi onemli bak dugun olmasin demiyorumda 2020 sag cklsa bile tarihe gecicek birsey yani düğün diye israrci olmak niye bendemi yanlislik var tartisalm diye demiyorum evi esyasi olmayanlari anliyorum ailesi izin vermeyenleride suan evliyim ama ailem bekletiyor bayrama kadar resmen iskence akrabalar herkeste birbirune bayilmiyor sevdiginemi geliyor yo sen bes yildizli oteldede yapsan yine birsey bulurlar yani konuşurlar susuarlar bizim cektigimiz skntlardan haberleri varmi yo umurlarindami yo..tabi okuyup yuklenmeyinde gercekten bendemi sorun var merak ediyorum..
Her insanın hayalleri aynı değildir. Kendi adıma düğünü başkaları için değil kendim için istiyorum. Uzun uzun yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum ama zor şeyler yaşadım bu yaşıma kadar gülmedim desem yalan olmaz. Sevdiğim benim bu dünyadaki en büyük şansım (şükürler olsun Rabbime). Biz hep düğünümüzde çok gülcez hiçbir şeye üzülmicez ve evliliğimizde de el ele mutlu olup her şeyin üstesinden gelcez dedik. Elbette düğün olmadan da evliliğimizde çok mutlu oluruz Allahın izniyle. Ama dediğim gibi çok acı yaşadım mutlu olacağımı hayal ettim hayallerimi yaşamam için de özellikle nişanlımın ailesi her şey düzelecek düğünüzü yapacağız diye bekletiyorlar. Ve gerçekten az kişi gelmiş falan zerre umrumda değil daha bu olaylar olmadan biz sevdiğimle birbirimize düğünümüzde hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermicez diye söz verdik.Arkadaslar gercekten yanlış anlamayin elestirmek icin demiyorum hepimiz hassasizda herkez evet düğünü olsun isterde normal birzamanda degilizya hani hadi aileler ayri ama neden bukadar israrcisiniz yani sevdiginizin yaninda olmak 2 3 saatlik seyden dahmi onemli bak dugun olmasin demiyorumda 2020 sag cklsa bile tarihe gecicek birsey yani düğün diye israrci olmak niye bendemi yanlislik var tartisalm diye demiyorum evi esyasi olmayanlari anliyorum ailesi izin vermeyenleride suan evliyim ama ailem bekletiyor bayrama kadar resmen iskence akrabalar herkeste birbirune bayilmiyor sevdiginemi geliyor yo sen bes yildizli oteldede yapsan yine birsey bulurlar yani konuşurlar susuarlar bizim cektigimiz skntlardan haberleri varmi yo umurlarindami yo..tabi okuyup yuklenmeyinde gercekten bendemi sorun var merak ediyorum..
Bende sendenim benim de oyle ve bunun icin düğünümü bekliyordum olmadı ama yuzum gulmesi icin düğün yerine sevdigimin yaninda olmayı isterdim biz gorusemeyenlerdenizde oyuzden belkide..Her insanın hayalleri aynı değildir. Kendi adıma düğünü başkaları için değil kendim için istiyorum. Uzun uzun yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum ama zor şeyler yaşadım bu yaşıma kadar gülmedim desem yalan olmaz. Sevdiğim benim bu dünyadaki en büyük şansım (şükürler olsun Rabbime). Biz hep düğünümüzde çok gülcez hiçbir şeye üzülmicez ve evliliğimizde de el ele mutlu olup her şeyin üstesinden gelcez dedik. Elbette düğün olmadan da evliliğimizde çok mutlu oluruz Allahın izniyle. Ama dediğim gibi çok acı yaşadım mutlu olacağımı hayal ettim hayallerimi yaşamam için de özellikle nişanlımın ailesi her şey düzelecek düğünüzü yapacağız diye bekletiyorlar. Ve gerçekten az kişi gelmiş falan zerre umrumda değil daha bu olaylar olmadan biz sevdiğimle birbirimize düğünümüzde hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermicez diye söz verdik.
Son olarak herkesin hayat hikayesi ve düşüncesi farklıdır :)